Followers

vineri, 30 decembrie 2011

27:12:2011


December 27, 2011 
6 Lmix, 14 Mol, 8 Manik

Dratzo ! Ne intoarcem ! Procesul care a inceput în mod serios acum noua luni continua sa progreseze spre inevitabila sa rezolutie, şi aliatii nostri de pe Pamant sunt aproape de a obtine ordinele de finantare finale pentru Contul St. Germaine’s Worl Trust. Dupa cum stiti, fondul se inchide anual în ajunul Craciunului (24 Decembrie) şi se redeschide în ziua de dupa Craciun (26 Decembrie), în cazul în care aceasta zi nu pica Duminica. Asa ca în acest an, fondul se deschide în ziua urmatoare ! Aliatii de pe Pamant ai Europei sunt în extaz deoarece aprobarile preliminare pentru a merge inainte au fost aprobate. Urmatorul pas implica obtinerea certificatului de finantare propriuzis. Odata ce a fost obtinut, curatorii se pot semna pe el şi cei responsabili cu cheltuielile pot incepe procedurile detaliate. Monitorizam aceste activitati indeaproape şi intentionam sa ne asiguram ca vor decurge fara probleme. Legaturile noastre au contactat deja pe cei implicati în tranzitiile guvernamentale ce vor veni şi le-am spus sa formeze versiunile finale ale transmisiunilor lor. Noi, de asemenea, pregatim personalul a carui traba va fi sa protejeze noile guverne diverse.

Sarcinile noilor guverne, în ordinea prioritatilor, sunt: achitarea noilor fonduri, simultan cu infiintarea noilor guverne interimare, inclusiv a noului sistem financiar; şi administrarea programelor numeroase care vor duce în cateva saptamani la dezvaluire. Suntem increzatori ca toate acestea nu vor dura mult sa se manifeste. Suntem de asemenea ocupati cu stabilirea sistemului de comunicatii extrem de necesar prin care fiecare din anunturile noastre vor fi transmise fara greseli. În plus, expunerea flotei noastre pe cerul vostru creste cu fiecare zi, ca sa aveti destule dovezi sa dovediti fara indoiala ca nu sunteti singuri ! Doar aceasta activitate ii asigura pe cei care doresc sa-şi continue vechile obiceiuri ca sunt sortiti esecului. Cei intunecati sunt inca determinati sa gaseasca o cale de scapare din dilema în care se scufunda, în ciuda faptului ca le reamintim în fiecare zi ca orice plan de scapare va fi blocat de noi. Asta include şi scenariul terifiant de a crea un „incident” care sa porneasca Al Treilea Razboi Mondial. Raiul şi noi nu mai permitem optiunea nucleara !

Obiectivul primar al celor intunecati este acest scenariu cu Razboil Mondial. Ori ca incepe în Orientul Mijlociu sau cel indepartat nu conteaza pentru ei. Au pus în miscare o varietate de evenimente care pot exploda cu usurinta în incidente majore, dar aceasta persistenta nu va tine. Monitorizam indeaproape toate acele guverne care inca sustin cabala intunecata şi intrigile lor internationale. Ei insista în urmarirea razboiului şi asta este inacceptabil pentru noi. Ii avertizam repetat ca acele incidente inscenate intentionat sa porneasca un razboi global sunt chiar semnificativ inacceptabile ! Şi totusi în ciuda acestor avertizari continue, manevrele lor agresive continua sa se adune. În scurt timp, intentionam sa creăm suficiente situatii pentru a bloca complet aceste uneltiri infernale. Multi lideri mondiali spun un lucru în public în timp ce aprind cateva evenimente incendiare în culise. Şi aceste lucruri vor fi oprite din timp.

Flota noastra a pozitionat multe nave de aparare în locatii strategice pentru a se arata daca este nevoie.


Amenintarile pe care le monitorizam necesita niste mijloace pentru a reduce considerabil posibilele lor efecte incendiare asupra lumii voastre în timp ce realitatea voastra curenta este din ce în ce mai fragila pe zi ce trece. În acelasi timp, retelele noii realitati se manifesta incet. Efectele acestor energii, sunt inca subtile, şi previzibil, cei intunecati sunt implicati de zor în incercarea de a le submina. Dati-ne voie sa va informam, asa cum i-am informat şi pe ei: aceste retele construiesc o noua realitate; acest lucru va proceda fara intrerupere. Raiul a format un orar pentru asta, şi noi avem un mandat divin pentru a finaliza intoarcerea voastra la constiinta deplina. Intunericul poate sa-şi faca de cap pana la un anumit moment, şi dupa aceea optiunile noastre sunt simple: sa punem capat pe deplin a interventiei lui. Vi se va da destul timp pentru a discuta şi explora ce implica intoarcerea voastra la constiinta deplina. Şi atunci, cu bucurie, veti fi transportati spre centrul pamantului unde veti fi transformati de Lumina în ceea ce sunteti cu adevarat !

Namaste ! Noi suntem Maestrii vostri Ascensionati ! Aceasta este perioada din an cand multi se uita la ei insisi şi la cei iubiti intr-un mod spiritual, evaluând cum a trecut anul şi ce au realizat ei şi cei pe care-i pretuiesc. În acelasi fel, noi nu ne grabim sa evaluam cum a progresat spiritual umanitatea şi sa realizam ce mai e de facut pentru a ne apropia de scopul nostru comun a unei realitati pe deplin constiente. Observam ca s-au facut multe progrese ! Urmatorul pas este, desigur, sa inlaturam obstacolele lasate sa le invingem de catre cei intunecati. În ciuda mediului vostru inselator, am adus asociatii nostri de pe pamant aproape de succes. Acum avem nevoie de asistenta divina sa ne asiguram ca fondurile voastre de prosperitate sunt livrate la timp.Familiile noastre spirituale şi din spatiu sunt gata sa se supuna dorintelor Raiului, şi astfel vine momentul pentru manifestarea unui miracol sacru.

Acest moment din istoria noastra trebuie cu siguranţă pretuit. Am vazut cu totii programul cu obiective lipsite de glorie a cabalei intunecate ! Telul lor este teribil şi scandalos intradevar, şi cu gratie şi bucurie predam aceasta sarcina catorva Fiinte incredibile care sunt pregatite sa intervina în masa şi rapid pentru a finaliza acest prezent, taram daramat. În locul lui va rasari o lume mai buna, în care ne putem indeplini cu totii telurile şi sa intampinam familia noastra mai mareata. Aceasta familie, la randul ei, se va asigura ca toate sa fie bine cu Gaia şi popoarele ei. Fiecare bucata din Gaia va fi reinnoita şi returnata la forma sa initiala. Noi, Maestrii Ascensionati, salutam acest lucru, şi abia asteptam sa va intampinam în mod deschis.

Sarbatoarea care va rasuna în Rai şi pe Pamant va fi excelenta ! În sfarsit, veti experimenta cu totii constiinta deplina şi veti deveni una cu toata natura şi cu vasta intindere a Raiului. În urma cu milenii, ceeea ce acum este gata sa se intample, a fost planificat cu grija şi dupa aceea executat de desfasuratorii dedicati ai planului divin al Creatorului. Şi asa cum am afirmat de multe ori, va va elibera de invalmaseala nesfarsita a intunericului şi va va reuni cu Lumina. Aceasta misiune s-a dovedit a fi o adevarata misiune de dragoste şi nu am ezitat niciodata de la aceasta sarcina speciala. Acum este timpul pentru finalizare şi va fi una de sarbatoare pentru noi toti ! Mai important, este un moment suprem şi sacru care sa fie amintit cu bucurie de noi toti. Gaia intentioneaza de asemenea sa se bucure din nou de intoarcerea ei la starea naturala de a fi. Binecuvantari pentru toata lumea ! Ekta Cresos ! (Dragoste şi Lumina !)

Astazi am continuat transmisiunile nostre despre schimbarile care vor veni pentru umanitate şi aceasta parte a fizicalitatii. Ne aflam intr-un punct în care schimbari marete şi tumultuoase se vor intampla. Aceasta realitate este în sfarsit gata sa accepte transformarile sacre decretate de Lord Surea şi de divinul plan al acestui univers. Sa stiti dragii nostri, ca Resursele nenumarate si Prosperitatea infinita a Raiului sunt intr-adevar ale Voastre! Asa Sa Fie! Selamat Gajun Selamat Ja! (in Limba Siriana, pentru “Fiti Unul!” (eng. “Be One!”, n.t.) si “Fiti in Fericire!” (eng. “Be in Joy!”, n.t.), n.t.)


Website: Planetary Activation Organization   

Tradus: Adrian


Dear Readers,

  We are looking for new translators English-Polish and English-Slovakian, for Sheldan Nidle’s messages. 
 We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to 
aand we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.


      Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

2012
Apasă pe butonulcc pentru a alege

traducerea in limba dorită.

Tribute to Light Eye

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

Sheldan Niddle Free Webinar

You UFO

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
în limba română

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
în limba română

Tribute to White Cloud

David Wilcock translations

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
în limba română

GREG GILLES

GREG GILLES
în limba română

CONV. WITH SALUSA by L. TYCO

CONV. WITH SALUSA by L. TYCO
în limba română