Followers

sâmbătă, 7 ianuarie 2012

03:01:2012


January 3, 2012 
13 Lamat, 1 Chen, 8 Manik

Dratzo ! Ne intoarcem ! Multe continua sa se intample in lumea voastra. Miscarea globala catre libertate se intareste in fiecare zi, si chiar si provocarile militare experimentate de multi in urmarirea dreptatii poate doar temporar intarzia inevitabilul. O uriasa ridicare a constiintei a cuprins lumea si este gata sa avanseze in graba asupra fortelor intunericului. Noi am privit aceasta energie de Lumina adunand putere pe tot parcursul anului Gregorian trecut si ramanem neclintiti in fata militarismului deplorabil la care au recurs cei intunecati. Acest maraton catre libertate a prezentat fiecaruia oportunitatea de a-si arata dezaprobarea profunda fata de planurile intunericului, cu hotararea lui de a scapa de raspundere pentru sistemele lui ilegale si nocive. Cateva guverne si parti interesate, bogate s-au aliat cu Maestrii Ascensionati pentru a impinge intunericul din lumea voastra, si acum, multe organizatii, si private si publice, au convenit sa rezolve domeniul de aplicare al acestei miscari. Impreuna cu Agarthanii si sprijinul nostru va apropiati cu siguranta de un mare succes !

In timp ce se intampla toate acestea, bazele noii guvernari si a noului sistem economic sunt formate. O mare coalitie se formeaza pentru inceput pe internet si foloseste acum noile abilitati pentru a structura o solutie la toate nivelele si pe toate planurile a dificultatilor voastre nenumarate. Este foarte important ca voi sa va mentineti puternica concentrarea, demonstrandu-le astfel celor intunecati ca, chiar si cele mai elaborate comploturi nu pot si nu va fi permis sa reuseasca. O noua forta s-a ridicat ! Este vazuta pe cer deasupra voastra si in intelepciunea intuitiva in crestere a inimilor voastre colective. Este cunoscuta Maestrilor vostri Ascensionati ca energia Dragostei si a Spiritului, si cand aceste doua elemente se unesc, formeaza un instrument foarte puternic. Este aceasta energie impenetrabila care alimenteaza ceea ce voi si Raiul manifestati. O noua realitate isi face loc printre ruinele si decadenta vechii ordini, si asta este cateodata greu pentru voi sa percepeti in fiecare zi cat veti trai adanc in toiul acestei transformari.

Este de asemenea o provocare pentru voi sa simtiti imensitatea absoluta a ceea ce aceasta energie realizeaza. Sunteti martori a nimic mai putin decat cea mai mare adunare in 13 milenii de istorie. Departe de iadul post-apocaliptic planuit pentru voi de intuneric, va fi o noua era a Luminii si a constiintei depline. Fortele vechii ordini nu mai au mult si se prabusesc, si totusi intunericul se agata de orice ca sa se salveze. Din adancul structurii muribunde, Lumina este gestanta cu o noua viata si se pregateste sa dea nastere intr-o rafala exuberanta de creativitate. Desigur, aceasta rafala poate fi deja perceputa la radacini, in timp ce economia si fratele geaman guvernul corupt si screlozat manifesta deja spasmele mortii lor. In asteptare sa le ia locul sunt noi guverne si noi programe orientate spiritual din abundenta, concepute pentru a concretiza nevoia colectiva pentru libertatile de baza si suveranitati personale. In acest cadru, Maestrii vostri Ascensionati au format un sablon pentru a va indrepta catre reunirea cu familiile voastre Agarthane si Spatiale, si ulterior, toate ramurile Raiului se vor face cunoscute pentru voi.

A sosit timpul pentru voi ! Acesta este momentul cand „dulceata sufletului” stiuta ca constiinta deplina sa va imbratiseze din nou. Misiunea noastra este sa va aducem in acest moment si dupa aceea sa va instruim rapid in eticheta necesara acestei stari de a fi. Veti fi apoi pregatiti sa luati loc printre multitudinile de Ingeri fizici care servesc desfasurarii planului divin. In aceasta galaxie ne-am unit intr-o comunitate de natiuni stelare numita Federatia galactica a Luminii. Aceasta uniune sacra are o sarcina specifica: sa aduca Lumina in aceasta galaxie. Asta a si facut. Urmatoarea sarcina este sa aduca Lumina in lumea fizica, impreuna cu toate celelalte Fiinte care formeaza descendentele marete ale Raiului si fizicalitatii. In aceasta sarcina sunteti voi destinati sa straluciti ! Noi suntem aici sa asistam in intoarcerea voastra la starea adevarata si apoi sa cautam sfatul vostru in legatura cu modul cel mai bun in care sa se realizeze in consecinta aceasta imensa insarcinare. Sunteti de fapt sub protectia edictelor si decretelor divine ale Lord Surea ! Multe se asteapta de la cei ce au primit multe.

Namaste ! Noi suntem Maestrii vostri Ascensionati ! Ne intorcem dragi suflete, cu vesti despre ce se realizeaza de catre diversii nostri asociati. Cerintele preliminare pentru finantarea St. Germaine global Trust sunt gata ! Asteptam din clipa in clipa achitarea. Am intrebat de asemenea daca pasii pentru inlaturarea legala a catorva guverne sunt finalizati, iar raspunsul a fost afirmativ. Ca rezultat ne aliem cu Agarthanii si cu Federatia Galactica sa stabilim o data pentru dezvaluire. Galacticii, in conformitate cu acordurile precedente, au pozitionat cateva nave pentru protejarea tranzitiilor guvernamentale, si procedurile de arestare care vor urma sunt revizuite de agentiile de aplicare a legii din aceste guverne. A sosit timpul pentru primul efect de domino mult asteptat. Fie ca acest moment sa ne ofere toate lucrurile pentru care am muncit !

In timp ce trecem prin aceasta cumpana sacra, dati-ne voie sa transmitem binecuvantari celor care si-au folosit cu sarguinta resursele si curajul sa ofere acestei lumi eliberarea de mult dorita.Ati trait sub dominatia tirana a intunericului de 13 milenii, folositi acest timp trimis de Rai sa asigurati domnia Luminii pentru totdeauna ! Noi suntem simpli servitori ai Luminii si acumulam cunostintele noastre din acest serviciu sacru. Intunericul ne-a invatat bine, si intentionam sa folosim aceasta intelepciune sa eliberam imensitatea populatiilor ce exista in lumea fizica. Acest lucru nu va fi realizat prin forta fizica ci prin Vointa colectiva divina pe care o avem. In timp ce Lumina se extinde este intarita si sustinuta de Rai si Fiintele infinite ale Luminii. Voi sunteti meniti sa va alaturati Celor Binecuvantati si sa formati un colectiv vast ca re va transforma toata fizicalitatea !

Aceasta misiune ne asteapta pe toti odata ce vom indeplini reintoarcerea acestei realitati la constiinta deplina. Nu necesita decat sa ne unim si sa ne folosim concentrarea interioara sa ne transformam inapoi in constiinta deplina, si aici familiile noastre din spatiu ne vor furniza tehnologia si indrumarea necesara. Aceasta realitate va indura o transformare din care vor beneficia ecosisteme nenumarate care formeaza bio-diversitatea imensa care intretine viata pe Pamant. Acest lucru va fi mult sporit de schimbarea de constiinta si astfel, o noua si vie realitate se va naste. Aceste noi ecosisteme se vor extinde si in interiorul Pamantului si pe toata suprafata lui, facand-o pe Gaia intreaga inca odata, si apoi vor putea fi restabilite punti catre celelalte lumi asemanatoare. Aceasta remodelata natiune solara/stelara va fi raspunderea civilizatiilor umane si cetacee pe deplin constiente!

Astazi am vorbit despre evolutiile care au loc in lumea voastra. Noua realitate care se naste necesita trecerea voastra in constiinta deplina. Devenind Ingeri fizici pentru aceasta noua natiune stelara, va pregatiti sa fiti parte dintr-o vasta actiune curajoasa care este de a raspandi Lumina prin fizicalitate ! Sa stiti dragii nostrii ca Resursele nenumarate si Prosperitatea infinita a Raiului sunt intr-adevar ale Voastre! Asa Sa Fie! Selamat Gajun Selamat Ja! (in Limba Siriana, pentru “Fiti Unul!” (eng. “Be One!”, n.t.) si “Fiti in Fericire!” (eng. “Be in Joy!”, n.t.), n.t.)


Website: Planetary Activation Organization   

Tradus: Adrian


Dear Readers,

  We are looking for new translators English-Polish and English-Slovakian, for Sheldan Nidle’s messages. 
 We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to 
aand we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.


      Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

2012
Apasă pe butonulcc pentru a alege

traducerea in limba dorită.

Tribute to Light Eye

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

Sheldan Niddle Free Webinar

You UFO

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
în limba română

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
în limba română

Tribute to White Cloud

David Wilcock translations

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
în limba română

GREG GILLES

GREG GILLES
în limba română

CONV. WITH SALUSA by L. TYCO

CONV. WITH SALUSA by L. TYCO
în limba română