Followers

joi, 26 ianuarie 2012

17.01.2012


   1 Ik, 15 Chen, 8 Manik 


Dratzo ! Ne intoarcem ! Multe se intampla ! Cabala intunecata persista in pozitia ei cu doua fete: Pe de o parte negociaza cu Aliatii Pamanteni in timp ce pe alta parte continua sa caute o cale sa resolve dilema fara solutie. Noi i-am prevenit pe Aliatii Pamanteni sa fie precauti in legatura cu tacticile duplicitare de negociere ale acestui grup care sfideaza legile; ei isi asuma o pozitie ferma ca sa simuleze sinceritatea in scopul negocierilor, in ciuda faptului ca noi am expus multe misiuni secrete ale lor pentru cautarea unui “inger” care poate gasi o solutie la situatia lor de neinvisns. Legaturile noastre s-au alaturat acestor negocieri in calitate de consultanti si i-au rugat pe Aliatii nostri Pamanteni sa ceara ca intunericul sa inceteze imediat misiunile secrete ca o conditie pentru a inainta cu discutiile. Prevazator, intunericul refuza sa comenteze la aceste cereri si a cerut o pauza ! Noi am cerut ca o miscare ca aceasta sa fie hotarata ca inacceptabila de Aliatii nostri Pamanteni si i-am sfatuit mai departe ca o cronologie ferma sa fie stabilita pentru finalizarea discutiilor. Esecul acestui lucru va aduce anumite consecinte in joc.

Este clar ca intunericul trage de timp. Noi sugeram ca diversele parti care ii compun pe Aliatii nostri Pamanteni sa se intalneasca pentru a cere o data limita pentru predarea toatala a intunericului. Noi suntem de accord sa folosim tehnologia noastra si personalul nostru sa fortam mana cabalei si sa-i facem sa se predea Aliatilor nostri Pamanteni. Intunericul stie foarte bine inutilitatea de a continua pentru a cauta o cale de scapare, si, de aceea noi afirmam: faceti ceea ce este evident si trimiteti-le un edict insotit de documentatia juridica corespunzatoare care comanda predarea lor neconditionata. Fiti pregatiti sa angajati resursele voastre militare si juridice uimitoare pentru a aresta acesti vinovati si sa-i inchida acolo unde nu mai pot face rau. La dispozitia voastra este tehnologia noastra pentru a asigura succesul acestor arestari si, dupa aceea, stabilirea noii guvernari care va permite anunturile de mult dorite. Pana acum nu am primit raspuns de la Aliatii nostri Pamanteni, si de aceea am trimis cativa oameni de legatura Agarthani pentru a afla unul. Contingentele variate ale Aliatilor nostri Pamanteni formeaza acum un plan de actiune.

Odata ce acest plan este aprobat, noi putem incepe sa folosim tehnologia noastra la maxim pentru a limita activitatile cabalei intunecate. Prioritatea principala este sa oprim complet acele activitati atintite spre sanatatea si existenta voastra. Noi suntem obligati de acordul din 1998 sa facem numai acele lucruri care sunt aprobate de un consiliu special al Aliatilor nostri Pamanteni. Un plan “pus la punct” inseamna ca noi putem opri pe deplin acele masuri groaznice impotriva voastra. Pana atunci, avem autoritatea sa limitam numai partial oricare complot pe care cabala intunecata il poate face. In aceasta privinta, noi am putut captura reteaua de baze ascunse si sa scoatem din uz facilitatile lor principale de tranzit, dar asteptam sa putem sa terminam treaba pana la sfarsit. Intre timp, monitorizam efectele pe care activitatile lor interferente ramase le au asupra voastra, si echipele noastre medicale aplica terapii, unde este nevoie, ca sa previna oricare din aceste masuri distrugatoare sa impiedice misiunea Raiului sa va pregateasca corpurile pentru constiinta deplina.

Toate aceste activitati, dupa cum stiti acum, sunt numai inceputul a ceea ce intentionam sa indeplinim si abia asteptam sa fim capabili sa actionam in libertate pe pamantul vostru. Ce ramane din facilitatile intunericului este acum de o importanta foarte mica, fiind limitati de noi la o stare mai mult primitiva. Cu toate acestea, noi dorim sa ne terminam treaba pana la capat si atunci sa ne indreptam atentia catre aprovizionarea lumii voastre cu o serie de tehnologii care pot foarte usor sa va curete aerul, pamantul si apa. Oceanele voastre isi vor schimba radical curentii, si asta va incepe odata ce apele planetei voastre vor fi curatate. Acest lucru va accelera inaltarea fudurilor oceanelor in timp ce in prezent aceasta operatie este minuscula. Odata ce curatarea va fi gata, Gaia poate cu usurinta sa mareasca de patru ori linistea acestei actiuni odata la doua saptamani. Noi urmarim cum aspectele oceanice si continentale ale miscarilor tectonice normale ale planetei voastre sunt pregatite pentru transformarea enorma care va inalta cele trei continente pierdute de fundul oceanului.

Binecuvantari ! Noi suntem Maestri vostri Ascensionati ! Noi am trecut cu totii prin concentrarea sacra care ne-a facut fiecare din vietile trecute pe Pamant atat de speciale. Noi salutam pe toti cei care, de-a lungul secolelor, au sustinut fiecare din misiunile noastre de a aduce Lumina oamenilor de pe Pamant. Noi numaram peste o mie de puternici si va vom urma cu bucurie pe calea vostra spre constiinta deplina. Societatile sacre si secrete care sprijina lucrarile nostre si-au ancorat binecuvantarile lor in Himalaya, Grand Teton (Marele Teton – cel mai inalt munte din Parcul National Grand Teton din Wyoming, SUA) si multi alti munti sacri de pe Mama Pamant. Bogatia enorma pe care am acumulat-o va fi folosita acum pentru a aduce Dragoste, Lumina si pace voua tuturor ! Evenimente ajung intr-un punct unde influenta intunericului poate fi ridicata de de-asupra voastra. Familia noastra Agarthan din interiorul Pamantului este gata sa va intampine in orasele speciale de cristal care vor fi folosite sa va readuca la constiinta deplina. Sarcina noastra de a va dezvalui tehnologiile de mult ascunse si adevarata istorie a Pamantului va incepe in curand. Suntem bucurosi pentru ca in foarte scurt timp vom putea aparea in libertate si va vom invata multe lucruri despre cine sunteti voi cu adevarat si incotro ne indreptam in mod divin.

Multele noastre societati sacre si secrete termina preliminariile in a prezenta adevarul despre cum intunericul a manipulat societatile voastre in folosul lor de aproape 13 milenii. O noua guvernare va lua fiinta si bogatii imense vor fi folosite pentru a crea o era a abundentei si a creativitatii pentru toti. In asteptarea acestui moment, am izolat aceasta bogatie pentru a o pastra in siguranta de mainile lacome ale cabalei intunecate. Puterea conferita de acesti bani este de a va ajuta in cautarea voastra a adevarului din spatele multor institutii create de calbala intunecata ca sa va controleze si sa va tina in sclavie, si acum puterea divina a Raiului are pastrata o mare surpriza pentru acesti recalcitranti ! In acelasi timp, voi sunteti acum pregatiti sa primiti adevarurile minunate si tehnologiile care va vor elibera. Ii intampinam cu bine pe toti cei care au venit de departe sa ajute la intoarcerea voastra la constiinta deplina. Acesta este intr-adevar un dar din Rai !

In libertate si bucurie, veti accepta cu gratie locul vostru in Rai si in fizicalitate. Voi veti fi Ingeri fizici care vor indeplini, cu Dragoste si deservire, desfasurarea Planului Divin al Creatorului. Aceasta misiune sacra va duce la o misiune colectiva care implica toata umanitatea din fizicalitate. Imbratisam cu Dragoste si Lumina sarcinile divine pe care le vom indeplini impreuna. Vom acumula multa intelepciune si ne vom folosi Vointa Divina pentru a aduce Lumina in fiecare colt al acestui Univers fizic. Multe sunt asteptate din partea noastra! Noi suntem un colectiv minunat de ingeri fizici care au fost pierduti temporar intr-o pestera intunecata plina cu mister si ignoranta. Mama Pamant, La fel ca noi, se intoarce ca o mare Fiinta a Luminii pe care o vom sustine si Iubi cu tote inimile noastre si Existenta noastra sacra. Haideti sa ne bucuram si sa binecuvantam Raiul cu Dragostea si Lumina noastra !

Astazi ne-am continuat discutia despre ce se intampla in jurul vostru. Gaia este pregatita sa traca la constiinta deplina. Haideti sa ne adunam si sa ne folosim abilitatile colective sa alungam lanturile intunericului. Noi suntem aici sa va asistam si sa sarbatorim intoarcerea voastra la constiinta deplina ! . Sa stiti dragii nostrii ca Resursele nenumarate si Prosperitatea infinita a Raiului sunt intr-adevar ale Voastre! Asa Sa Fie! Selamat Gajun Selamat Ja! (in Limba Siriana, pentru “Fiti Unul!” (eng. “Be One!”, n.t.) si “Fiti in Fericire!” (eng. “Be in Joy!”, n.t.), n.t.)

  
Tradus: Adrian Duport
Website: Planetary Activation Organization
Dear Readers,

  We are looking for new translators English-Polish and English-Slovakian, for Sheldan Nidle’s messages. 
 We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to one of the Coordinators of this team, 
 and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

      Originals and translations of Galactic Messages available at

First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on 
First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch Lightworker Maarten Horst and is presented in English.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

2012
Apasă pe butonulcc pentru a alege

traducerea in limba dorită.

Tribute to Light Eye

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

Sheldan Niddle Free Webinar

You UFO

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
în limba română

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
în limba română

Tribute to White Cloud

David Wilcock translations

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
în limba română

GREG GILLES

GREG GILLES
în limba română

CONV. WITH SALUSA by L. TYCO

CONV. WITH SALUSA by L. TYCO
în limba română