Followers

marți, 7 februarie 2012

07.02.2012

February 7, 2012
.............


9 Akbal, 16 Yax, 8 Manik

Dratzo! Ne intoarcem! Venim sa va spunem ca societatile sacre secrete de pe Pamant sunt foarte aproape de success. Ramurile de Est si de Vest ale acestor societati au semnat de curand un numar de documente care confirma ca intunericul nu mai are influenta cu privire la conducerea financiara a lumii. Mai multe detalii bune raman si sunt in curs de rezolvare. Acest lucru inseamna ca intunericul nu mai este un impediment de neintrecut, si Lumina in crestere deplina, dicteaza acum ceea ce se va intampla in lumea voastra. Noi urmarim in timp ce diversele societati sacre secrete se consulta cu Maestrii Ascensionati potriviti cu privire la sincronizarea urmatorilor pasi spre constiinta deplina. Realitatea voastra curenta va fi stearsa in conformitate cu decretele divine eliberate de catre Rai, si acest lucru a fortat inevitabil intunericul sa vada in sfarsit ca rezistenta sa este fara rost. Cu toate acestea, fiecare individ este inca imbibat cu o forma a nebuniei care tanjeste dupa un obiect de veneratie impus. Este timpul pentru fiecare sa inteleaga ca este necesar un nou fel de a relationa si a functiona in aceasta noua realitate.

Lumina a eliberat un program decretat cu ani in urma de Ierarhia Spirituala a Gaiei. Aceste decrete evidentiaza nevoia de a redefini relatia dintre umanitatea de suprafata si ecosistemele Gaiei. Aceasta reevaluare radicala a apropierii umanitatii de Mama Natura va incepe odata ce noile guverne sunt la locul lor. Mii de inventii se vor lansa care vor eradica poluarea din apa, pamant si aer, si vor rezolva criza de energie fabricata in urma cu secole de lacomia intunericului si exploatarea absurda a ecosistemului vostru. Veti fi de asemenea privati in legatura cu date despre istoria voastra care cel mai probabil va vor enerva. Noi cerem sa detasati noile voastre guverne sa elibereze condamnarea dreapta a fostilor slujitori ai intunericului, pentru ca urmatoarea voastra sarcina este sa luati prosperitatea si noile tehnologii si sa transformati lumea voastra in ceva cu adevarat minunat care va aduce un zambet de bucurie Mamei Pamant! Cum spune zicala voastra, timpurile bune sunt gata sa inceapa! Aceasta include o dezvaluire completa a primului contact si a naturii binevoitoare a acestei flote.

Flota noastra pentru primul contact urmareste tot acest progres si sfatuieste Aliatii nostri Pamanteni si societatile sacre secrete ale Maestrilor Ascensionati ca un orar divin este pus la punct. Raiul ne-a autorizat sa ajutam sa indrumam ce se intampla acum pe planeta voastra. Cum am notat mai sus, intunericul stie ca puterea lui aproape ca a disparut, si aproape singura activitate ramasa sunt acte deliberate de provocare si sabotaj pentru a perturba multele miscari de libertate din lume. Mai este de asemenea complotul major de atacare a Iranului, care este planuit pentru sfarsitul iernii-inceputul primaverii a acestui an. Monitorizam indeaproape fortele care sunt hotarate sa lanseze acest atac miselesc ca fiind ultimul act de sfidare in fata Luminii. Supraveghem de asemeni adunarea de oficiali care au grija de bazele secrete subterane ramase si ii trimitem in aceleasi cladiri care sunt folosite pentru retinerea fostilor lor angajati. Acesti indivizi sunt analizati pentru a evalua natura si amploarea crimelor lor.

Toate fiind spuse, misiunea noastra aici s-a metamorfozat in ceva mai extins decat doar „alternativa galactica”. Supraveghem iesirea de sub dominatia intunericului a intregii voastre societati globale si transformarea ei intr-o retea de culturi bazate pe libertate si belsug. Dupa cum puteti vedea, aceasta este un angajament vast. Personalul nostru de legatura trebuie sa asigure succesiunea corecta de pasi, incepand cu urmarile multe dupa noul sistem financiar global care va fi sprijinit in totalitate de o alianta globala de guverne interimare. Societatile sacre secrete din Est si Vest au inceput acest mare pas, si anume, preluarea mai multor corporatii financiare majore, si aceasta va fi urmata de abundenta de livrari si inceputul schimbarilor de guverne. Acest lucru este in totalitate gata de start. Noi lucram indeaproape cu oamenii de legatura de pe Pamant sa formam noi guverne si apoi sa anuntam realitatii globale multe schimbari inovative si uimitoare. Sa va asteptati sa auziti anuntul a ceva minunat in foarte scurt timp.

Binecuvantari, dragilor! Noi suntem Maestrii vostri Ascensionati! Multe evenimente sunt gata sa se intample. Asociatii nostri lucreaza cu multe persoane cheie la planuirea tranzitiei de la lumea voastra plina de dileme la una cu solutii gratioase la toate nevoile voastre. Acest lucru are nevoie de multe suflete dedicate care, la fel ca noi, sunt determinate sa faca aceste tranzitii, incepand pas cu pas cu multitudinea de retineri si instalarea de multe guverne interimare. Aceasta din urma va avea nevoie de sprijinul si protectia sistemelor lor juridice si acestea intra in functiune in timp ce vorbim. Cu acesti primi pasi facuti, noi formam detaliile urmatoarelor lucruri din programul nostru. Cei care au fost alesi sa conduca guvernele de tranzitie isi pregatesc anunturile publice, care vor fi urmate de o serie de directive care vor schimba natura lumii voastre pe care ati stiut-o dintotdeauna.

Familiile noastre din spatiu si din interiorul Pamantului vor furniza protectia necesara asupra a tot ce se va intampla, si ne vor anunta asupra a ceea ce se poate face sa ducem toate in armonie inainte spre constiinta deplina. Tehnologie noua este disponibila care va spori prosperitatea si libertatea care o sa va umple vietile. Un program variat vi se va prezenta, care acopera toate aspectele vietii voastre si va ridica intr-o era fara precedent de pace si prosperitate. Razboaiele se vor sfarsi si o noua forma de guvernare caritabila va fi foarte incurajata. Noi ne vom face cunoscuti voua, si va rugam sa respectati o moralitate de baza care sustine libertatea si suveranitatea fiecarui individ. Va rugam sa va respectati intre voi, si in serviciul divin, impreuna sa inversam cantitatea dezolanta de poluare care acopera casa noastra sacra in care traim, Mama Pamant.

Exista invataturi sacre si marete care trebuie sa fie raspandite printre voi. Impreuna putem lua aceste Adevaruri universale nealterate si le putem aplica in toata lumea voastra. Multe din cartile si documentele voastre religioase au fost rescrise si in aceasta forma foarte alterata au fost folosite de cei bogati si puternici sa franga comunitatile si sa asmuta natiunile intre ele. Este timpul sa vindecam aceste crapaturi si sa cream un sens al comunitatii globale. Unitatea este starea noastra de a fi adevarata. Noi suntem vehicule sacre ale Creatorului! Sa ne angajam in unitate capacitatea noastra imensa de Iubire si Lumina pentru a scoate la iveala frumusetea care se afla in noi. Este timpul pentru prosperitatea si armonia universala sa straluceasca! Timpul pentru fiecare sa contribuie cu talentele unice si perspective. Lasati aceasta energie magnifica sa ilumineze acest tur final al calatoriei noastre inapoi spre constiinta deplina. Sa aratam raiului de ce sunteti voi capabili!

Astazi, ne-am continuat discutia despre tranzitia la constiinta deplina. Ierarhia voastra Spirituala locala, popoarele Pamantului Interior si Federatia Galactica a Luminii ajuta cu totii in aceasta operatiune. Momentul primului contact se apropie. Sa intampinam acest moment si sa sarbatorim cu bucurie intoarcerea voastra la constiinta deplina. Sa stiti dragii nostrii ca Resursele nenumarate si Prosperitatea infinita a Raiului sunt intr-adevar ale Voastre! Asa Sa Fie! Selamat Gajun Selamat Ja! (in Limba Siriana, pentru “Fiti Unul!” (eng. “Be One!”, n.t.) si “Fiti in Fericire!” (eng. “Be in Joy!”, n.t.), n.t.) 

Website: Planetary Activation Organization   
Tradus: Adrian
Dear Readers,

  We are looking for new translators English-Polish and English-Slovakian, for Sheldan Nidle’s messages. 
 We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to one of the Coordinators of this team, 
 and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

      Originals and translations of Galactic Messages available at
First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on 
First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch Lightworker Maarten Horst and is presented in English.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

2012
Apasă pe butonulcc pentru a alege

traducerea in limba dorită.

Tribute to Light Eye

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

Sheldan Niddle Free Webinar

You UFO

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
în limba română

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
în limba română

Tribute to White Cloud

David Wilcock translations

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
în limba română

GREG GILLES

GREG GILLES
în limba română

CONV. WITH SALUSA by L. TYCO

CONV. WITH SALUSA by L. TYCO
în limba română