Followers

duminică, 12 februarie 2012

31.1. 2012January 31, 2012 
2 Cib, 9 Yax, 8 Manik

Dratzo ! Ne intoarcem ! Aliantele noastre cu societatile sacre secrete ale Gaiei si cu Aliatii Pamanteni continua sa culeaga rezultate. A sosit timpul ca Aliatii Pamanteni sa presezecartelurile bancare majore cu o cerere legala. Acest lucru se refera la practica de a ascunde cantitati mari de datorii acumulate, care sunt ascunse de public in registre de contabilitate secrete. Aceste sume imense trebuie acum divulgate. Aceasta actiune poate forta falimentarea acelor institutii stangace si sa aduca sfarsitul tutror tragerilor de timp din prezent care intarziau implementarea noului vostru sistem bancar global. Societatile sacre secrete poseda resursele pentru a acoperi valorile necesare pentru trecerea rapida a lumii voastre la un sistem financiar bazat pe metale pretioase. Aceste resurse sacre sunt depozitate in siguranta in depozite pe toata planeta. Maestrii Ascensionati considera acest lucru a fi timpul cand cabala intunecata este invinsa si o noua realitate da sa iasa printre daramaturile celei vechi. Intr-adevar, intunericul intelege pe deplin ca domnia sa este pe sfarsite si ca trebuie sa se predea Luminii. Noi suntem aici numai sa ajutam in aceasta preluare divina.

Flota si personalul nostru urmaresc intunericul zbatandu-se in panica in timp ce ne apropiem de momentul propriuzis al dezvaluirii cantitatilor nespuse de datorii pe care le au. Sistemul construit de intuneric de-a lungul secolelor s-a intors in final impotriva lor. ’Registrele secrete din camera din spate’ nu mai pot fi protejate de stralucirea de Lumina a adevarului, si este timpul sa le scoata la iveala si sa marturiseasca faptul ca enormele sume nu sunt numai adevarate ci cu totul de neconceput. Aceasta datorie este un testament a lacomiei insatiabile a intunericului, dar din fericire poate fi anulata doar cu o miscare a stiloului ! Facand acest lucru elibereaza lumea voastra din catusele invizibile pe care intunericul le-a faurit atat de ingenios de-a lungul ultimelor doua secole. Maestrii Ascensionati si asociatii lor au o cale de a transforma prabusirea catastrofica a vechii ordini care va veni in prosperitate universala nelimitata! Un viclesug special va fi pus in aplicare in scurt timp care va produce aceasta transformare rapida. Intunericul nu mai poate ignora inevitabilul sau evita ceea ce este gata sa se intample.

Raiul le-a spus celor intunecati despre aceasta intorsura a puterii atunci cand le-a permis sa creeze prezenta realitate. Scopul divin a fost sa permita fiecaruia dintre voi sa-si sporeasca intelepciunea extraordinara in timpul odiseei voastre prin taramuri intunecate, pe care veti putea apoi sa o folositi odata ce va intorceati la constiinta deplina. Siretlicul era sa nu lase intunericul sa modifice constiinta voastra pana in punctul in care nu puteati fi intorsi la starea voastra originala de constiinta deplina. Anunnaki au fost de acord sa se supuna decretelor Raiului. Mai mult, poruncile sare ale Raiului urmau sa fie supravegheate de Agarthani si Maestrii Ascensionati ai Gaiei. Aceste aranjamente au fost respectate, initial, si Anunnaki au permis Luminii ceva interventii. Dar dupa revolutia incercata care a sfarsit brusc prima era de aur, Anunnaki s-au razgandit si nu au mai permis agentilor Luminii accesul la oamenii lor. Ei doreau acum sa creeze rasa de sclavi dupa care verii lor Atlantieni tanjeau si acest lucru contravenea direct acordurilor la care se ajunsese dupa distrugerea Atlantidei.

Din noul plan al intunericului a rezultat inchiderea multor intrari spre Pamantul Interior, lasand doar cateva care erau disponibile doar constiintei depline. Aceasta insemna ca umanitatea de suprafata a fost rupta de legaturile cu gardienii Luminii inca de la inceput. Totusi, Lumina a rectificat repede situatia si a construit o noua relatie, permitand acestui aranjament neconventional sa continue pentru o perioada de timp stipulata. Lumina a specificat de asemenea ca orice abatere de la acordul original va avea consecinte grave pentru emisarii pamanteni ai intunericului. Agarthanilor li s-a cerut sa trimita persoane de legatura speciale Federatiei Galactice care vor raporta orice actiuni care incalcau acordurile. Actiuni ca acestea vor avea ca rezultat evenimentul rapid de prim contact, menit sa opreasca activitatile daunatoare ale intunericului. Sfarsitul in flacari a celei de-a doua era de aur la fel ca finalul prin inundatie a celei de-a treia ere de aur aproape ca a precipitat un prim contact si Federatia Galactica a fost instiintata sa aiba permanent o flota disponibila pentru Rai. Zarurile pentru primul contact cu lumea voastra au fost aruncate.

Namaste ! Noi suntem Maestrii vostri Ascensionati ! Venim cu vesti despre marsul vostru spre libertate. Lumea voastra este in prezent invadata de talhari si jefuitori care isi folosesc pozitiile de influenta si putere sa acumuleze mai multe bogatii ca niciodata. Aceasta sarada jalnica se desfasoara de secole! Totusi, si noi am putut, in ciuda urmaririi constante de catre intuneric, sa strangem muntii nostrii de aur. Dumnezeu sa binecuvanteze sufletele lor intunecate! Chiar si cele care par neatinse de orice urma de moralitate pot fi inmuiate. Noi vom fi instrumentul sacru care poate sa ii invete, si umanitatea de asemenea, lectii importante pentru dezvoltarea sufletului lor. Vine momentul sa se incheie cu aceasta sicana agresiva si sa va reintoarcem pe voi toti la sanatatea psihica si constiinta inalta. In acest taram transformat, voi va veti putea reuni in sfarsit cu familiile voastre spirituale si spatiale si sa reveniti cu bucurie la constiinta deplina.

In prezent noi am reusit sa structuram noul sistem economic. Mai departe, noi ne-am luat de marea kleptocratie internationala si i-am lasat in frica si groaza de urmatoarele noastre miscari! Am adunat multi in natiuni de pe pamant si i-am pregatit sa preia sarcina mare de a restabili normalitatea in guvernele zdentuite de pe glob. Ceea ce va urma va fi o revolutie fara precedent de proportii enorme. Cei morali, binevoitori si corecti ai acestei lumi au fost calcati in picioare de prea mult timp, si este timpul pentru ca justitia corecta sa se aseze peste cei nedrepti si imorali, si pentru ca cei care v-au folosit ca sclavi sa primeasca consecintele corecte pentru actiunile lor criminale. Intentionam pe deplin sa-i dam jos pe acesti nelegiuiti si sa realiniem orice deviatie de la calea voastra sacra spre constiinta deplina.

Din timpuri stravechi, trebuie sa vi se para ca ati ascultat cu mahnire in tim ce promisiuni erau facute la nesfarsit dar nu erau respectate. Noi dorim doar sa spunem ca ceea ce a fost decretat de Rai este acum gata sa se manifeste. Suntem impreuna cand declaram ca un vant al dreptatii sufla si formeaza un maret uragan care este atintit asupra detronarii celor care v-au exploatat si mintit ca sa obtina control global. Aceasta structura vasta a puterii intunecate se va sfarsi in scut timp. O serie de actiuni sunt in fazele lor finale si va vor oferi tot ce v-am explicat. Fiti pregatiti pentru ca adevaruri marete si prosperitatea nelimitata, sa fie precedate de o serie de anunturi oficiale care ar putea fi socante pentru multi dintre voi. Adevarul nu e niciodata usor de auzit atunci cand minciunile au devenit normalul acceptat. Deci fiti pregatiti sa fiti putin speriati dar de asemenea sa simtiti fericita alinare a libertatii !

Astazi am continuat mesajele noastre catre voi. Va rugam sa va folositi energiile voastre magnifice sa va concentrati asupra a ceea ce am discutat acum. Ajutati-ne sa manifestam acele energii care va pot izbavi in sfarsit de catusele intunericului ca sa ne putem intalni sa sarbatorim victoria decretata de Rai! Sa stiti dragii nostrii ca Resursele nenumarate si Prosperitatea infinita a Raiului sunt intr-adevar ale Voastre! Asa Sa Fie! Selamat Gajun Selamat Ja! (in Limba Siriana, pentru “Fiti Unul!” (eng. “Be One!”, n.t.) si “Fiti in Fericire!” (eng. “Be in Joy!”, n.t.), n.t.)
 Website: Planetary Activation Organization   
Tradus: Adrian
Dear Readers,

  We are looking for new translators English-Polish and English-Slovakian, for Sheldan Nidle’s messages. 
 We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to one of the Coordinators of this team, 
 and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

      Originals and translations of Galactic Messages available at


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

2012
Apasă pe butonulcc pentru a alege

traducerea in limba dorită.

Tribute to Light Eye

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

Sheldan Niddle Free Webinar

You UFO

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
în limba română

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
în limba română

Tribute to White Cloud

David Wilcock translations

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
în limba română

GREG GILLES

GREG GILLES
în limba română

CONV. WITH SALUSA by L. TYCO

CONV. WITH SALUSA by L. TYCO
în limba română