Followers

duminică, 12 februarie 2012

24.1.2012
January 24, 2012 
8 Meluc, 2 Yax, 8 Manik

Dratzo ! Incepem inca un mesaj ! In ultimele 2 saptamani, am observat dificultatile experimentate de cei care au ingenuchiat de mult in fata cabalei intunecate, atunci cand au fost chemati sa actioneze intr-un nou mod. Aliatii nostri Pamanteni doresc cu tarie sa aduca aceasta lume intr-o noua realitate, si totusi ei continua sa caute un fel de redresare adecvata pentru fostii lor maestrii. Suntem cu adevarat uimiti de aceasta intorsatura in desfasurare ! Barbatii si femeile acestei cabale necrutatoare au adus lumea voastra in pragul ruinei, si persista intr-adevar pe acest curs ruinator, si de aceea singura masura pe care o putem lua este sa-i inlaturam. Le reamintim aliatilor nostri Pamanteni de durerea imensa si suferinta indurata de lumea voastra in fiecare zi, si ca este timpul sa indepartam acesti oameni de nimic si sa cream o lume mai buna pentru toti, dar aceste apeluri pentru o viziune mai inalta par sa ajunga la urechile surde in grup ca intreg. Cu toate acestea, societatile sacre si secrete de pe Pamant nu impartasesc aceasta viziune toleranta: pentru ei, intunericul este o monstruozitate a tuturor lucrurilor umane si doresc sa-i retina in mod legal pe acestia cat mai curand posibil. Acest grup este unul cu care putem lucra mai usor.

Deoarece acest grup se ocupa cu noile aranjamente financiare, le-am cerut acestor societati sacre si secrete sa ia atitudine in formarea noilor guverne interimare. Maestrii Ascensionati sunt de acord si am solicitat ca sarcinile lor sa mearga inainte cu multele planuri cu care au fost de acord. Intentia noastra este sa avem aceste planuri puse la punct imediat si sa sfarsim puterea cabalei intunecate. Suntem derutati de reticenta Aliatilor Pamanteni la aceste probleme, datorita faptului ca sunt complet constienti de criminalitatea scandaloasa practicata indelung de regimele intunericului. Partile politice ale acestor natiuni variate sunt atat de corupte ca intoleranta fata de cetatenii lor respectivi devine din ce in ce mai limpede, care a dus la protestele recente care s-au extins in jurul lumii. Noua guvernare va incheia complicitatea autocratica si va reda autoritatea cordiala in mod corespunzator nevoilor cetatenilor. Acestia sunt primii pasi spre ceea ce intentionam noi sa realizam: sa va explicam societatea galactica. Constiinta in crestere a lumii voastre plange pentru o schimbare in felul in care societatile voastre functioneaza.

Formele de guvernare din prezent nu incorporeaza noile tehnologii sau noua constiinta, si nici nu cauta sa imbunatateasca in nici un fel responsabilitatea fata de voi. Acestea sunt toate predispuse la coruptie si preluarea de catre interese puternice speciale, si dominate de „ideologii” de dezbinare. Din toate acestea rezulta o perdea a inselatoriilor care ascunde adevarul de voi, si de asemenea, sunt departe de a va oferi bazele bunastarii generale. Sunt necesare reglementari pentru a opri sponsorizarea privata a candidatilor si pentru a-i preveni de la adoptarea de reguli speciale care se aplica doar pentru ei. Ocuparea unui post in guvern este o onoare speciala care este conferita numai pentru ca cel ales este intr-adevar capabil sa fie responsabil fata de cetatenii lui. Tineti minte, totusi, ca aceste masuri formeaza doar o solutie provizorie, si un model de guvernare mult mai eficace este necesar pentru a se adapta rapid la paradigma tehnologiilor care se schimba, de exemplu, care leaga fiecare cetatean mult mai direct de procesele legislative si administrative.

Acesta este locul in care ne incadram in societatea galactica. Aici, guvernarea este realizata prin mijloace colective si informarea directa a tuturor cetatenilor natiunii. In prezent, duceti lipsa de categoria tehnologiei interactive si de nivelul de educatie si informare necesara pentru a face acest concept viabil. Noi intentionam sa va ajutam sa dezvoltati aceasta tehnologie interactiva mai complexa si sa aratam cum sa optimizati folosirea ei. Desigur ca acest lucru nu se poate face pana cand vom face cunostinta oficial, dupa care noi putem incepe o serie de transmisiuni, explicand pe deplin tot ceea ce a fost ascus fata de voi ca societate globala, si care va va permite sa dezvoltati un mijloc social care suporta nevoile schimbatoare ale unei Fiinte pe deplin constiente. „Guvernarea” se va schimba dintr-un model autoritar la unul mai mult de supraveghere a unei serii de solutii creative. Asa functioneaza natiunile stelare. In centrul acestui aranjament sunt vocile si edictele poporului, si formarile sociale trebuie sa se asigure ca toti sunt „auziti” si onorati corect pentru cine sunt.

Namaste ! Noi suntem Maestrii Ascensionati ! Venim cu o prezentare generala a ceea ce se intampla. Noi ne folosim societatile noastre sacre si secrete pentru a emite o serie de directive care pun la punct mijloacele prin care sa va aduca noua realitate. Monopolul invechit asupra puterii si bogatiei enorme a intunericului atintita asupra controlarii voastre si a lumii voastre este maruntit de ceea ce fac societatile noastre secrete. I-am informat pe acesti intunecati ca legiunile Luminii sunt capabile sa opreasca ceea ce fostii lor stapani, Anunnaki, au pus la cale acum 13 milenii. Inarmati cu un numar de decrete speciale din Rai si bogatii acumulate de secole, aceste grupuri dezvaluie coruptia domniei intunericului si pun la punct mijloace pentru a inlocui constructiile de control a realitatii a intunericului. Asta inseamna ca cu ajutorul familiilor Agarthan si cele din Interiorul pamantului, aceste instrumente speciale ale Luminii sunt gata sa manifeste o noua realitate.

Aducand inainte aceasta realitate mult discutata s-a dovedit a fi o mare provocare pentru noi toti. Si totusi, suntem, in acest moment, gata sa anuntam victoria noastra ! Impreuna, noi am tinut piept cu succes intunericului si cailor lui fatale, chiar daca aceasta lupta a durat mai mult pentru a se rezolva ! Scopul nostru este sa va eliberam din sclavie si sa oferim prosperitate pentru toti. Acest lucru ne da de asemenea oportunitatea sa va explicam intelepciunea divina si sa va aratam calea catre constiinta deplina. Aici aveti sa va uniti cu noi sa aducem o noua zi Memei Pamant, si sa cream un taram magnific 5-D pe sufrafata ei, unind-o astfel cu taramul 5-D Agarthan din interior. Impreuna, vom produce o noua societate care va exemplifica acele adevaruri ascunse fata de voi de intuneric. Ceea ce se va intampla in scurt timp va va uimi, Si va va infuza cu minuni si bucurie !

Ghidandu-va inapoi spre Lumina a fost foarte satisfacator. Si acum va vom face cunostinta cu familia voastra extinsa care va poate ajuta sa terminati calatoria voastra sacra. Agarthanii au privit si au asteptat cu rabdare momentul potrivit sa se arate si sa se introduca pe ei si cunostintele lor voua. Astfel, urmatoarea faza in istoria voastra va include revelatii care vor da peste cap multe din ideile voastre preconcepute. Vi se vor arata lucruri despre fizicalitate care voi credeati ca sunt imposibile, ajutand sa dea nastere unei stiinte cu totul noua si sa restabileasca o veche poveste carea fost rau denaturata. Noi suntem toti „extraterestrii” (straini) care au fost fortati sa se adapteze la o lume de suprafata cruda (nemiloasa) care acum va disparea, si cei responsabili vor „iesi din peisaj” cu o disputa nu cu o explozie.

Astazi am discutat despre progresele care v-au adus intr-un punct in care o noua realitate se poate manifesta. Acest lucru ne va aduce repede pe noi si familiile voastre spirituale si din spatiu in vietile voastre, ca sa va ghideze inapoi la constiinta deplina. A sosit timpul pentru ca ceva cu adevarat minunat sa se manifeste ! Sa stiti dragii nostrii ca Resursele nenumarate si Prosperitatea infinita a Raiului sunt intr-adevar ale Voastre! Asa Sa Fie! Selamat Gajun Selamat Ja! (in Limba Siriana, pentru “Fiti Unul!” (eng. “Be One!”, n.t.) si “Fiti in Fericire!” (eng. “Be in Joy!”, n.t.), n.t.)


Website: Planetary Activation Organization   

Tradus: Adrian
Dear Readers,

  We are looking for new translators English-Polish and English-Slovakian, for Sheldan Nidle’s messages. 
 We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to one of the Coordinators of this team, 
 and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

      Originals and translations of Galactic Messages available at
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

2012
Apasă pe butonulcc pentru a alege

traducerea in limba dorită.

Tribute to Light Eye

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

Sheldan Niddle Free Webinar

You UFO

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
în limba română

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
în limba română

Tribute to White Cloud

David Wilcock translations

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
în limba română

GREG GILLES

GREG GILLES
în limba română

CONV. WITH SALUSA by L. TYCO

CONV. WITH SALUSA by L. TYCO
în limba română