Followers

joi, 22 decembrie 2011

20:12:2011


December 20, 2011 
12 Ix, 7 Mol, 8 Manik

Dratzo ! Ne-am intors ! Va aflati acum in mijlocul unei dileme globale: lumea vostra de la suprafata se apropie tot mai mult de schimbarea intr-o realitate unificata 5-D, dar cei in putere din lumea voastra, in ciuda eforturilor, raman sfidatori in fata dezastrului care se apropie cu rapiditate. Am trimis apelurile noastre de urgenta aliatilor nostri de pe Pamant sa inceapa procesul actual de arestare a celor din guvernele voastre variate care sunt responsabili pentru mentinerea iluziei ca lumea voastra va continua sa existe si sa supravietuiasca in orice conditii. Asta este tipator de fals ! Pana acum, am primit vorba de la aliatii nostri de pe Pamant ca stadiul final al scenariului pentru distrugere incepe. Anul 2012 care va veni necesita o noua guvernare si o terminare formala a comploturilor nesfarsite si stratagemelor cabalei intunecate. Este timpul pentru prosperitate, reintoarcerea drepturilor voastre suverane si dezvaluire. Este de asemeni timpul pentru inceperea unui dialog liber cu noi la nivel global. Sunt atat de multe de spus de fiecare din voi si de noi, si multe trebuie sa se intample inainte sa va mutati in Pamantul Interior si transformarea voastra in constiinta deplina.


Construim alternative la intelegerile pe care diverse natiuni si cateva societati secrete si sacre le fac pentru a altera topografia economica si politica, in timp ce continuam sa sprijinim aceste eforturi nobile. Tinta noastra in ceea ce facem este sa accentuam urgenta de a duce la bun sfarsit a acelei sarcini cat mai repede. Raiul a decretat ca trebuie sa incepem sa intervenim la un nivel mai inalt odata cu inceperea noului an. Acceptam asta ca o porunca sacra sa avem grija ca lumea voastra merge inainte si este cu adevarat pregatita pentru saltul constient la constiinta deplina la timpul divin potrivit. In anticiparea acestui lucru, facem o inspectie mult mai detaliata a intrigilor curente dintre natiunile voastre globale. Anumite schimbari imediate trebuie facute si anumiti indivizi trebuie sa-si depuna juramintele pentru ocuparea noilor pozitii la un anumit moment divin. Rolul nostru aici este sa indeplinim poruncile sacre ale Raiului si Lordului Surea. Venim la voi acum in pace si cu aprobarea deplina a Raiului.


Progresul pe care il fac aliatii nostri de pe Pamant este incurajator . Si totusi, stim ca este posibil mai mult. Noi am fost intr-o conferinta cu consiliul hotarator Agarthan pentru a determina cel mai bun curs alternativ pe care sa-l urmam daca aliatii nostri Pamanteni nu pot termina in perioada de timp pe care noi le-am stabilit-o. Maestrii Ascensionati ne-au sfatuit de asemenea in legatura cu ce este posibil in prezent. Pentru aceste discutii noi am venit cu un plan inlocuitor pentru a implementa schimbarile cu o eficienta maxima, am reverificat toate optiunile cu insistenta, si le-am expus Consiliului nostru hatarator din sistemul solar Vega. Rezultatul este ca Consiliul ne-a oferit o libertate mai mare pentru a actiona, permitandu-ne in mod oficial sa crestem nivelul de interventie in procesul de a va aduce pe voi repede la constiinta deplina. Raiul ne-a spus sa ne asiguram absolut ca planul divin este indeplinit asa cum a instruit Creatorul. Prin urmare, alcatuim echipe de actiune pentru a pregati aceasta flota pentru primul contact.


Misiunea noastra pentru primul contact a trecut prin multe faze de cand a inceput in anul vostru Gregorian 1991. La inceput, simteam cu tarie ca aceasta misiune ar trebui indeplinita cu recomandarile verilor nostri Agarthani si Ierarhia voastra Spirituala. Acest lucru s-a schimbat dupa 1996 cand am ajutat Ierarhia voastra Spirituala sa previna un dezastru galactic masiv care implica un mare fulger de energie din zona super-novei din 1987. In acel moment, misiunea noastra s-a schimbat, si am inceput sa lucram indeaproape cu grupurile disperate de atunci, pe care ii numim acum aliatii nostri Pamanteni, sa pregatim lumea voastra pentru sosirea noastra oficiala si trecerea voastra in constiinta deplina. Acest curs a fost influentat, din nou, de evenimentele pe care voi le cunoasteti ca 9/11. Acum, noi am primit imputernicirea din partea Raiului si a Consiliului nostru Guvernant sa ne intoarcem la o versiune mult modificata a misiunii noastre originale. Soseste timpul pentru a interveni si asista la inlaturarea oficiala a cabalei intunecata. Un orar pe care nu vi-l putem dezvalui a fost stabilit. Primul contact este foarte aproape.


Namaste ! Noi suntem Maestrii vostri Ascensionati ! Multe procese legale inainteaza cu repeziciune. Am facut intelegeri cu peste 100 din guvernele voastre si am obtinut garantii de la un numar mare de forte armate pentru a inlatura guvernele ilegale care inca servesc cu tarie cabala intunecata. Suntem de asemenea in pragul obtinerii ordinului pentru livrarea binecuvantatelor fonduri de prosperitate Sf. Germaine, care se vor aplica la nivel mondial. Simultan, un personal variat din guvern si armata va fi arestat, astfel desfiintand cateva guverne din Europa, Asia si America. Asteptam acum indeplinirea iminenta a documentelor curtii internationale care ne vor permite sa executam legal, aceasta mult-dorita ultima lovitura mortala sistemului invechit. Odata terminat, veti fi eliberati de lunga opresiune intunecata veche de 13 milenii, si mult doritul tel al constiintei depline poate ocupa centrul vietii voastre.


Noi stim cat de dificil si frustrant a fost pentru voi acest an. Dar este mai important acum decat oricand sa investigati adanc si sa ramaneti concentrati ! Cu tot ce se intampla in lumea voastra, este usor sa va dezorientati. Noi, Maestrii Ascensionati, a trebuit sa ne dezvoltam nivele uimitoare de concentrare interioara pentru a avea succes in telul nostru primar de a deveni instrumente pure in buna-slujire a Divinului. Noi stim ca una e sa spui aceste cuvinte si cu totul alta sa le indeplinesti. Si in aceasta privinta, nu putem sa supra-accentuam puterea concentarii voastre spirituale interioare. Da, a fost diminuata de accentul pus de intuneric pe furnizarea catre voi a diversiunilor economice, politice si spirituale ca pe niste scuturi. Dar acestea sunt puse in scena intentionat cu scopul de a va impiedica sa explorati potentialul imens innascut, si din aceasta cauza va sfatuim sa ignorati distragerile intunericului prin practica zilnica sau momente de liniste.


In timpul momentelor de liniste, imagineaza-ti un loc minunat de pace interioara, care poate fi paradisul unde te retragi de cate ori vrei. Aici, poti visa si vizualiza cele mai adanci dorinte. Lasa detaliile sa se creeze treptat in jurul dorintei, sau dorintelor, si concentraza-te asupra felului in care te-ai simti daca ai trai acest lucru. Vezi intamplandu-se. Observa cum mediul tau se schimba si cat de diferit te simtiti fata de tine insuti traind acolo. Apoi, cu incredere deplina, preda-o Spiritului. Iti poti aminti scurt de acest lucru in timpul momentelor de liniste zilnice, dar in esenta, ii dai frau liber, stiind ca Spiritul iti va manifesta telurile. Aminteste-ti ca esti o Fiinta puternica, si odata ce ai comandat Spiritul sa-ti producace iti doresti intr-adevar cel mai mult, faca-se voia ta ! Acelasi lucru se aplica si la actiunea colectiva. Secretul e traiti cu increderea si stiinta ca deja se intampla, si sa nu fiti abatuti de negativitatea intunericului.


Astazi, v-am adus alt mesaj. Se apropie cu repeziciune momentul in care evenimente extraordinare se vor manifesta in fata voastra. Folositi puterea voastra innascuta de concentrare sa intariti impulsul colectiv si sa aduceti aceste lucruri rapid la indeplinire ! Suntem cu voi ! Sa stiti dragii nostri, ca Resursele nenumarate si Prosperitatea infinita a Raiului sunt intr-adevar ale Voastre! Asa Sa Fie! Selamat Gajun Selamat Ja! (in Limba Siriana, pentru “Fiti Unul!” (eng. “Be One!”, n.t.) si “Fiti in Fericire!” (eng. “Be in Joy!”, n.t.)


Website: Planetary Activation Organization   

Tradus: Adrian


Dear Readers,

  We are looking for new translators English-Polish and English-Slovakian, for Sheldan Nidle’s messages. 
 We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to 
aand we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.


      Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

2012
Apasă pe butonulcc pentru a alege

traducerea in limba dorită.

Tribute to Light Eye

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

Sheldan Niddle Free Webinar

You UFO

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
în limba română

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
în limba română

Tribute to White Cloud

David Wilcock translations

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
în limba română

GREG GILLES

GREG GILLES
în limba română

CONV. WITH SALUSA by L. TYCO

CONV. WITH SALUSA by L. TYCO
în limba română