Followers

duminică, 4 decembrie 2011

November 29, 2011


November 29, 2011 
4 Ben, 6 Yaxk'in, 8 Manik

Dratzo ! Revenim cu multe lucruri de discutat cu voi. Cateva evenimente sunt gata sa se intample care va vor trimite lumea intr-o noua realitate. In prezent vedeti un numar de situatii care indica o prabusirea globala care va veni. Mai mult, aceste structuri sociale sunt facute sa evolueze dincolo de recunostere. De exemplu, schimbarea regimului din ziua de azi si-a asumat o noua dimensiune. Mai inainte, cei care au dat jos un despot, in timp, vor reveni la ceea ce au vrut sa inlocuiasca in ideea lor. Acum, totusi, cei care au inlocuit pe cei de pe tron, descopera repede ca oamenii nu vor sa stea deoparte si sa lase sa se reintoarca vechile obiceiuri. Acum exista un efort sustinut pentru a pastra noua conducere pe drumul cel bun si pentru a institui reformele promise. Aceasta concentrare si determinare demonstreaza diferenta intre razvratirile de acum si cele de anul trecut. Noul ingredient ce demoleaza sindromul tiraniei vechi de multi ani, ce inlocuieste tirania, este inaltarea constiintei voastre, ceea ce face imposibil pentru cei care au cumparat recent puterea sa mai schimbe directia de la cursul pe care oamenii l-au stabilit pentru ei.

Ceea ce spunem noi este ca schimbarea din constienta voastra altereaza felul in care societatea de acum functioneaza. Kletocracierii vostrii nu mai pot obtine acelasi respect pe care il aveau, si se imprastie repede o iritatie in felul in care societatile voastre si guvernele lor sunt controlate. Aceasta "inacceptabilitate" este sfarsitul fin al unei pene foarte groase. O realizare a prins radacini in societatile voastre care nu mai poate tolera o nesimtire fara limite care se da drept guvernare, si oameni de pretutindeni doresc profund un nou prototip. Mai mult, aceasta dorinta, curge in mintile celor ce servesc ca slujitori in "interesele speciale" ale conducerii. Acest lucru creeaza o dilema care tulbura toate guvernele: cum sa supravietuiasca in astfel de tulburari pe o scara asa larga si in crestere ? Aceasta intrebare atarna in aer si este un indicator clar al importantei a ceea ce se intampla pe acest pamant. Centrul realitatii voastre nu mai poate rezista intreg.

In aceste circumstante fara precedent, nevoia revolutionarii "regulilor acestui joc" devine o prima necesitate, si se formeaza un set de reguli in planurile aliatilor Pamantului si, in special, ale multor societati secrete si sacre ale lumii. Ele includ un nou sistem de guvernare si un sistem economic indreptat catre prosperitate. La radacina tuturor acestora este o crestere a gradului de constientizare a spiritualitatii. Oamenii din lumea voastra nu vor mai fi mintiti si inselati; exista o nevoie profunda pentru onestitate si integritate, si o interactionare transparenta si semnificativa intre guvern si cetateni.Un alt scenariu nu va functiona. Timpul pentru acesta tranzitie se apropie de momentrul in care se vor arata noi prototipuri. Aliatii nostrii de pe Pamant au pregatit totul si sunt gata sa le puna in practica, concomitent cu abundenta vasta de programe care sunt in curs de a va fi livrate. Aceste lucruri sunt parte dintr-o serie de proceduri spirituale care vor sfarsi puterea cabalei intunecate.

O componenta cheie in toate acestea este, desigur, dezvaluirea. Dupa cum vedeti, noile obiceiuri continua sa ia amploare, veti vedea cum perspectivele voastre se vor mari, inclusiv felul in care vedeti acum universul si rolul vostru in el. Constienta creaza curiozitate si deschidere, care naste nevoia de a redefini perspectivele de baza cu privire la aproape orice. Sarcina noastra aici este sa incepem un dialog deschis si sincer cu voi, sa raspundem la toate intrebarile voastre, care va vor conduce intr-un final la urmatoarea tranzitie divina: reintoarcerea voastra la constienta deplina. Sub auspiciile Cerului, noi am asteptat timpul oportun si divin ca sa ne dezvaluim benevolenta existenta in fata voastra, si acum s-a atins punctul dezvaluirii generale globale. Aceasta are nevoie de activitati practice reale din partea noastra, incepand cu informarea noilor guverne despre cum sa procedeze dupa ce vor prelua puterea. Este vital ca dezvaluirea sa se faca intr-un mod care sa ne permita introducerea usoara si cu multa grija a prezentei si a tehnologiei noastre.

Binecuvantari! Noi suntem Maestrii vostrii Inaltati. De-a lungul ultimelor doua decenii lumea voastra a fost prinsa intre lupta dintre cei care doresc sa va elibereze de catusele celor intunecati si cei care sunt hotarati sa va tina inrobiti. Am urmarit aceasta lupta si am intervenit de multe ori de partea Luminii. Pentru a contracara acest impas, o serie de aspecte juridice au fost aduse în fata Curtii Internationale şi Lumina a castigat cu usurinta. In ciuda acestor victorii, Lumina a dus lipsa de mijloace, pana de curand, pentru a duce la capat aceste hotarari. In timpul lunilor trecute, permiterea actiunilor militare impotriva bazelor secrete ale celor intunecati, a deschis calea implinirii unui triumf indreptatit pentru voi. Ce prelungeste acest final „branci” spre victorie sunt niste negocieri de ultima ora intre militarii cu „palarii albe” si cei care raman dispusi sa sprijine cauza ilicita a celor intunecati. Noi rezolvam aceasta problema prin folosirea de strategii specifice care vor avea efect in viitorul apropiat.

Negociatorii cheie in aceasta problema sunt desigur Agarthanii, si ofiterii lor de legatura au petrecut ultimele saptamani rezolvand aceste dificultati. Acorduri sunt la indemana si odata ce se indeplinesc, scenariul final aprobat va fi dus la capat. Ne asteptam complet ca acest „branci” sa se intample pana la sfarsitul anului. Administratia S.U.A. face tot ce poate sa opreasca sau cel putin sa intarzie aceasta actiune finala, dar Federatia Galactica ne asigura ca daca nu se reuseste si aceasta actiune finala nu decurge dupa cum a fost planuita, Ei vor prelua controlul si vor termina treaba. Normal ca felul in care intentioneaza ei sa faca asta ramane un secret pana va fi nevoie de aceste actiuni. Pana atunci, noi asteptam rezultatul schimbarii curente intre diversi comandanti militari. Cerul Si Noi suntem uniti in trimiterea de binecuvantari in scopul unui rezultat pozitiv. Rezultatele vor fi recunoscute de toti ca urmare a ceea ce se intampla in viitorul apropiat.

Energiile ce transforma grila realitatii voastre au un program orar divin. Intunericul, Inghitit de propria aroganta, nu poate crede pe deplin ca distrugerea sa nu numai ca e sigura dar se vede la orizont. Cei care controleaza guvernele intunecate continua sa planuiasca o cucerire intunecata a lumii voastre, chiar daca timpul lor s-a scurs. Din aceasta cauza aplaudam actiunile Federatiei Galactice si a Agartha sa intervina aici si sa forteze problema. Primul contact deja il vedem si se apropie cu fiecare zi ce trece, si munca noastra abia incepe. Odata ce vom putea interactiona deschis cu voi, o zi nou nouta va incepe pe Pamant. Constienta voastra rapid inaltata are nevoie acum de putina indrumare, si aveti atat de multe de invatat intr-un timp foarte scurt. Noi stim ca atunci cand ne vom intalni, miracole se vor intampla pretutindeni !

Astazi, v-am informat despre pasii uriasi facuti recent in lumea voastra. O noua rezolvare isi face aparitia in voi, aceasta este fortarea celor intunecati sa fie de acord cu concesiuni care pana acum erau de negandit. Asta ii alarmeaza, dar inca nu obliga capitularea lor. Mai e putin pana la asta. ! Sa stiti, daragii nostri, ca aprovizionarea cu Prosperitate infinita a Cerului este intr-adevar a voastra ! Asa sa fie ! „Selamat Gajun! Selamat Ja! ” (in siriana „Fii acela ! Fii in Fericire”)


Website: Planetary Activation Organization
  
Tradus: Sorin

Dear Readers,

  We are looking for new translators English-Romanian and English-Slovakian, for Sheldan Nidle’s messages. 
 We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to one of the Coordinators of this team, 
aand we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

      

Originals and translations of Galactic Messages available at

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

2012
Apasă pe butonulcc pentru a alege

traducerea in limba dorită.

Tribute to Light Eye

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

Sheldan Niddle Free Webinar

You UFO

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
în limba română

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
în limba română

Tribute to White Cloud

David Wilcock translations

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
în limba română

GREG GILLES

GREG GILLES
în limba română

CONV. WITH SALUSA by L. TYCO

CONV. WITH SALUSA by L. TYCO
în limba română