Followers

duminică, 11 decembrie 2011

6:12:2011


6 Decembrie 2011 
11 Ahau, 13 Yaxk'in, 8 Manik

Selamat balik ! Ne intoarcem ! Corzile care tin legata realitatea voastra se dezintegreaza rapid si se transforma in retelele unei noi lumi. Initial, aceasta noua lume se manifesta prin prabusiri diverse care agita lucrurile in toate colturile lumii voastre, si asta este de asteptat asa cum “duhoarea” trecutului este dizolvata. Multe din taramurile voastre au fost spulberate in trecut de catre puterea Anunnaki care au inghetat, inundat si ars societatile voastre in efortul lor de a sterge amintirile voastre despre originile constiintei depline. La fiecare ocazie, Anunnaki au ales un grup de supravietuitori pentru a forma urmatoarea realitate (prin intermediul unor traume de memorie din interiorul AND-ului) cu “nutreturi (furaje)” necesare sa repete la nesfarsit aceste paterne de distrugere si genocid prin istorie. Aceasta incercare de a ingropa amintirile voastre despre fosta stare de constiinta mai ridicata a fost reusita numai partial si nu a fost capabila sa induca adularea completa si supunerea dorita de cei intunecati. Calea vostra din interiorul vostru a fost luminata de Spirit pentru ziua in care voi toti va veti intoarce la starea de glorie anterioara.

Acest “sarcasm” din incercarile si necazurile constiintei limitate este aproape de sfarsit, si sunteti purtati prin ultimele stagii ale fricii si iluziei pe care Anunnaki le-au pus la cale pentru voi. Fiti curajosi si intelepti si stiti ca sunteti complet capabili sa treceti si prin aceste ultime situatii inselatoare. Noi institutii se formeaza in liniste in fumul aruncat de incidentele puse la cale de cei intunecati. Grupuri secrete cu planuri pozitive lucreaza impreuna cu Maestrii Inaltati pentru a aduce noua voastra lume catre lumina in timp ce intunericul care va asupreste se ridica. Bucurati-va si intelegeti ce implica asta. Sunteti practic eliberati de arogantele si sicanele celor care va inchisesera intr-o lume care, inca de la inceput, a fost numai un exercitiu pentru Spirit. Ati invins si sunteti gata sa aratati Universului de ce sunteti in stare. Spatiul si familiile voastre spirituale va invaluie in Dragoste si Binecuvantari, si timpul pentru sarbatoarea noastra colectiva este aproape!

Gaia stie ce se intampla cu voi. Isi da seama ca evenimente semnificative se apropie si ca acestea vor transforma societatile voastre globale. Intelegem ca este normal pentru voi sa cautati alinare in traditiile voastre religioase si dorim sa va familiarizam cu multe lucruri care va vor permite sa vedeti ca aceste traditii sunt doar un start spre o intelegere mai deplina a ceea ce se intampla. Sunteti la un pas de o abundenta vasta, si psihicul vostru va fi eliberat de vechile moduri ale constiintei limitate, aducandu-va la o viziune mai extinsa asupra modului in care functioneaza lumea. Acest conflict de perspective este ceva cu care suntem pregatiti sa ne impacam. Maestrii vostri Inaltati au invatat, in timpul calatoriei lungi spre nemurire, moduri eficiente de a va introduce o noua si mai larga perspectiva, si aceasta este prima contributie in misiunea noastra pentru primul contact. Este timpul ca voi sa treceti de la o viziune limitata la una deplina si constienta asupra Creatiei si corporalitatii, si este logic sa invatati de la cei care au dobandit intelepciune de la Scoala Pamant, asa cum faceti voi.

Primul contact este un schimbator de constiinta enorm, unul care va oferi un impuls mare tranzitiei voastre in oameni galactici. Avem nevoie de un mod prin care sa implinim aceasta actiune intr-o maniera rapida si nedureroasa. Ne-am consultat cu verii nostri Agarthani ca sa descoperim cum Atlantienii Intunecati v-au redus initial la o constiinta limitata (ca sa-i poata aproviziona pe cei intunecati cu “nutreturi” potrivite). Procesul de a deconecta majoritatea AND-ului vostru, v-a lasat numai cu capacitatile de supravietuire si v-a izolat de conexiunea cu Divinul. Acum trebuie sa inversam acest rau prin impletirea AND-ului asa cum a fost si sa reactivam abilitatile voastre sacre. Impreuna cu Agarthanii am perfectionat o Camera a Luminii pentru fiecare din voi, care sigur activeaza sau dezactiveaza elementele care vor redeschide calea catre constiinta deplina. Odata ce vom face asta veti fi din nou Fiinte pe deplin constiente, imaculate, intregi si va veti putea reuni cu camarazii galactici sa asistati Raiul la desfasurarea planului Creatorului pentru fizicalitate. Aceasta bucurie va asteapta pe fiecare.

Binecuvantari pentru toti ! Ne-am intors ! Noi suntem Maestrii vostrii Ascensionati ! Retelele realitatii prezente a Gaiei continua sa se prabuseasca, si in timp ce cad, noi retele pentru realitatea constiintei depline se apropie de manifestarea lor inevitabila. Asta inseamna ca un program bine definit pentru trecerea tuturor sufletelor voastre binecuvantate la constiinta deplina este stabilit. Cabala intunecata ramane neinduplecata ca intotdeauna, si astfel, timpul pentru “masuri disperate” se apropie rapid! Asociatii nostri numerosi sunt ocupati cu gandirea si transcrierea planurilor pentru indeplinirea acestui sfarsit. Cabala, intre timp, transmite presupusele “solutii” pentru crizele financiare, in timp ce de fapt este inspaimantata de apropierea momentului in care va fi fortata sa predea puterea Luminii. Cu acest scop, legaturile Agarthanilor le reaminteste zilnic acestor raufacatori de nevoia de a renunta si a infrunta ce urmeaza. In asteptarea acestui fapt, sistemul juridic al lumii voastre pregăteste instrumentele acestui scenariu cu responsabilitate uriasă.

Traim intr-adevar un moment sacru ! Sfarsitul se afla in chinuri finale ! In aceasta privinta, familiile noastre galactice si spirituale pregatesc calea pentru ca voi sa treceti in a cincea dimensiune, deoarece reunirea unui Pamant fragmentat este visul Raiului cat si al Gaiei. De aproape 13 milenii, Gaia a trebuit sa incorporeze dicotomia unei suprafete 3-D si a unei lumi interioare 5-D si doreste intoarcerea la sinele ei monopolar si unificat. Acest lucru necesita desigur ca si voi, de asemenea, sa va transformati rapid in fiinte pe deplin constiente. Aceste fiinte poseda abilitatea innascuta de a participa in lumea 5-D a voastra in viitorul apropiat, care este cea pe care o ocupam noi acum. Scopul nostru divin este sa va uram bun venit in imortalitate si pe taramul minunat al constiintei depline. In fiecare zi va trimitem binecuvantari de speranta si bucurie si ca vine timpul sa se manifeste aceste dorinte sacre.

Multe lucruri sunt angrenate pentru a duce la implinire ceea ce am vorbit. In ciuda calmului de la exterior, intunericul este in panica atunci cand vede ce se indreapta catre el. Cerul este deschis si o forta mare, mult mai mare decat orice au vazut cei intunecati pana acum, si-a indreptat obiectivele spre ei. Nu va dura mult pana cand viziunile lor grandioase despre un imperiu fara sfarsit sunt impinse cu multa voiosie la proverbialul cos de gunoi al istoriei. Familiile noastre galactice si spirituale nu vin numai sa ne introduca intr-o constiinta noua si minunata ci si sa ne investeasca in aderarea la Marea Uniune a Luminii. Aceasta operatiune se afla in unltima faza. Asteptam ca bucuria toatala sa ne cucereasca in timp ce uram bun venit familiei noastre si sarbatorim noua voastra stare, acea de Fiinte pe deplin constiente.

Astazi, am continuat sa studiem Gaia si poporul ei. Suntem foarte pregatiti sa indeplinim ceea ce fiecare in felul vostru ati inceput sa faceti atat de magnific. Primul contact este un eveniment inevitabil si se desfasoara in raspunsul la apelul facut de Rai. Acestui apel i se raspunde acum si o noua realitate a inceput ! Sa stiti dragii nostri, ca Resursele nenumarate si Prosperitatea infinita a Raiului sunt intr-adevar ale Voastre! Asa Sa Fie! Selamat Gajun Selamat Ja! (in Limba Siriana, pentru “Fiti Unul!” (eng. “Be One!”, n.t.) si “Fiti in Fericire!” (eng. “Be in Joy!”, n.t.), n.t.)Website:
Planetary Activation Organization
  
Tradus: Adrian
Dear Readers,

  We are looking for new translators English-Polish, for Sheldan Nidle’s messages. 
 We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to one of the Coordinators of this team, 
aand we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

      

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

2012
Apasă pe butonulcc pentru a alege

traducerea in limba dorită.

Tribute to Light Eye

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

Sheldan Niddle Free Webinar

You UFO

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
în limba română

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
în limba română

Tribute to White Cloud

David Wilcock translations

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
în limba română

GREG GILLES

GREG GILLES
în limba română

CONV. WITH SALUSA by L. TYCO

CONV. WITH SALUSA by L. TYCO
în limba română