Followers

joi, 15 decembrie 2011

13:12:2011


December 13, 2011 
5 Manik, 0 Mol, 8 Manik

Dratzo! Ne intoarcem in acest ajun al sarbatorilor voastre globale! Realitatea voastra isi continua calea spre inaltare in a cincea dimensiune. Acest progres poate fi cartografiat de rezonanta de baza in continua crestere a Mamei Pamant. Gaia trece printr-o serie de dureri rapide ale nasterii care se compara cu o schimbare similara care se intampla prin galaxia noastra. Nucleul galactic creste rapid valoarea energiei la punctul zero pe care ea o imprastie in toate colturile cele mai indepartate, si cantitatea de Lumina atinge un punct unde multe taramuri 3-D sunt obligate sa se schimbe in 5-D. Acest scenariu sacru este inca un semn cosmic care arata ca Cei Intunecati din lumea voastra nu mai au mult timp sa se bucure de dominatia lor, si este imperativ ca ei sa se alature realitatii situatiei conform celei mai inalte alegeri facute prin liber arbitru. Dupa cum stiti, sistemul vostru solar se pregateste pentru o schimbare la o stare monopolara, ceea ce explica comportamentul mai ciudat al Soarelui si activitatea mult-sporita de pe planetele din sistemul vostru solar. Am observat aceste schimbari dramatice in detaliu si stim cat de putin timp a ramas pana la nasterea noii voastre realitati.

Natura situatiei in care va aflati acum necesita ca „evenimentele curente” sa fie rezolvate intr-un ritm mai rapid, ceea ce inseamna ca noi trebuie sa jucam un rol mai ferm in treburile voastre. Pana acum noi am privit acest lucru ca pe ceva pe care diversele voastre grupuri ale Luminii erau cu adevarat capabili sa le manevreze. Am ascultat cu atentie cum aliatii nostri de pe Pamant au descris seria de etape necesare inainte ca dezvaluirea sa fie anuntata oficial. Insa, acum declaram cu fermitate ca aceste etape trebuie fuzionate intr-un interval de timp mai scurt si acele actiuni care asigura fiecare stat trebuie facute mai rapid. In acest scop noi am refacut aceste etape si am prezentat aliatilor nostri de pe Pamant o alternativa mai succinta. Ne asteptam ca rezultatul acestor intalniri sa comprime intervalul de timp dat noua la inceput si sa grabim difuzarea dezvaluirii. Din partea noastra, am crescut numarul de echipe de legatura in scopul de a realiza aceste misiuni rapide si am instiintat cabala intunecata ca timpul pentru destituirea ei a sosit.

Cabala intunecata a folosit toate mijloacele pentru a intarzia ceea ce este cu adevarat de neoprit. Pe parcursul ultimului deceniu, colectivul nostru a invatat multe despre acesti vagabonzi imorali asa cum i-am vazut noi punand la cale comploturi nesfarsite pentru a-i tine pe aliatii nostri de la misiunile lor. Noi intelegem ce a facut Raiul de-a lungul ultimilor cinci ani si intentionam acum sa sfarsim aceasta etapa in care lumea voastra se afla intr-un declin rapid. Raiul doreste ca fondurile si diversele proiecte asociate cu ei sa intre acum in vigoare. Noi guverne sunt necesare pentru asta, si etapele necesare implinirii acestui lucru sunt stiute clar de cei interesati. Facem un apel in mod serios catre aliatii nostri de pe Pamant pentru a termina treaba. Structura puterii prezente este in realitate un barlog al hotilor sustinut de o casa din cati de joc, iar aceasta casa este acum atat de franta ca numai obisnuinta o mentine. Are nevoie doar de o lovitura iscusita pentru a o prabusi la pamant, si asta intentionam sa facem daca ai vostri „cavaleri in alb” nu reusesc.

In opinia noastra, primul contact a fost intarziat de cel putin un deceniu. Este deci planul nostru de a pune in miscare mijloacele pentru a incepe aceste etape vorbite mai sus. In ultima luna, Raiul a inceput o serie de binecuvantari speciale pentru a asigura ca misiunea noastra sacra sa fie dusa la capat conform planului. Ocrotitorii corpurilor voastre va duc intr-un punct unde intunericul nu mai poate impiedica intoarcerea voastra la constiinta deplina, si aceste transformari au aprins in voi o mare dorinta de a va elibera de catusele constiintei limitate. Invatati sa deveniti Fiinte intelepte si integrale, si ramanerea in prezenta voastra stare de ignoranta si limitare nu mai este o optiune. Acest lucru poate fi vazut clar in felul in care reactionati la diversele forme de reprimare folosite de multe din guvernele voastre pentru a strivi dorinta de libertate. Aceste actiuni sunt total contraproductive! Intentionam sa aparem in scena in viitorul foarte apropiat si sa punem capat imbecilitatii nefolositoare.

Namaste! Noi suntem Maestrii vostri Inaltati ! Va binecuvantam, dragi Inimi (suflete) ! Venim cu un mesaj plin de speranta si adevar! In prezent suntem implicati cu Agarthanii si societatile noastre sacre si secrete in indeplinirea acelor proiecte care va asigura eliberarea. Mai mult, urmarim cum bariere legale finale cesioneaza Corporatia SUA de orice pretentii ramase Guvernului American. Astfel calea este deschisa pentru fortele care reprezinta adevarata guvernare “De Jure” pentru a recapata ceea ce a fost furat atat de crud acum peste 150 de ani. Cabala intunecata a pierdut conducerea natiunii americane si ocupa scaunul puterii numai pentru atata timp cat mai dureaza aceste proceduri legale finale. Odata terminate, ne asteptam ca planurile aprobate de coalitia divina sa inceapa. Scopul nostru este sa supraveghem aceste activitati vitale si sa ne asiguram ca eliberarile promise voua de atata timp, se desfasoara cum am planuit.

Intre timp, familia noastra din spatiu a pus la punct manevrele esentiale care vor permite acelor actiuni descrise mai sus sa se intample. Scopul acestor activitati este sa va oferim libertatea si drepturile de cetateni suverani ai aceste sfere albastra-verde. In plus noi facem multe lucruri ca sa va mentinem pe calea cea sfanta spre constiinta deplina. Nu putem suprasublinia importanta revenirii voastre la starea naturala. In aceasta stare de A fi, sunteti cu adevarat gardieni puternici si uimitori ai Luminii. Deveniti una cu noi si va reuniti cu Familia din interiorul Pamantului pentru a creea un adevarat supliment vital pentru Federatia Galactica a Luminii. Multe se vor intampla in viitorul nostru apropiat si aceasta galaxie isi termina lunga tranzitie inapoi spre Lumina. Multe evenimente sunt necesare si misiunea noastra este sa asiguram Raiul ca toate se vor desfasura asa cum dicteaza planul divin!

Sarcina noastra prezenta este sa pregatim pe fiecare din voi pentru transformarea constiintei si sa incepem un proiect educational referitor la cine sunteti voi de fapt, spiritual si emotional. Intunericul s-a bazat pe frustrarea si frica voastra constanta ca sa va controleze si trebuie sa va aratam cum sa schimbati aceste tipare si facand asta, sa pavati calea spre noua voastra realitate. Suntem hotarati sa va ghidam pas cu pas prin noile voastre realizari si aptituni. Cand iti mentii o atitudine pozitiva neintrerupta si folosesti asta sa vizualizezi un scop in detaliu, miracole se intampla; cand faceti asta in grup, apare schimbarea. Este greu pentru cei neinitiati sa inteleaga cu functioneaza asta, si e nevoie de timp si de o vointa dedicata ca sa reusesti. Cu toate acestea, potentialul vostru este de fapt nelimitat! Urmatorul pas este sa testati aceste adevaruri si sa va demostrati cat de puternici sunteti de fapt!

Astazi, am trecut peste cateva evenimente care va schimba realitatea. Am derulat ce a fost facut, si ce mai ramane de implinit. Maestrii vostri Inaltati impreuna cu aliatii lor sunt extrem de aproape de cateva descoperiri care vor semnala ca victoria voastra este gata sa se intample! Sa stiti dragii nostri, ca Resursele nenumarate si Prosperitatea infinita a Raiului sunt intr-adevar ale Voastre! Asa Sa Fie! Selamat Gajun Selamat Ja! (in Limba Siriana, pentru “Fiti Unul!” (eng. “Be One!”, n.t.) si “Fiti in Fericire!” (eng. “Be in Joy!”, n.t.)


Website: Planetary Activation Organization   

Tradus: Adrian


Dear Readers,

  We are looking for new translators English-Polish and English-Slovakian, for Sheldan Nidle’s messages. 
 We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to 
aand we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.


      Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

2012
Apasă pe butonulcc pentru a alege

traducerea in limba dorită.

Tribute to Light Eye

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

Sheldan Niddle Free Webinar

You UFO

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
în limba română

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
în limba română

Tribute to White Cloud

David Wilcock translations

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
în limba română

GREG GILLES

GREG GILLES
în limba română

CONV. WITH SALUSA by L. TYCO

CONV. WITH SALUSA by L. TYCO
în limba română