Followers

miercuri, 20 iunie 2012

31.05.2012


31 Mai 2012
12 4 Men, 8 Pax, 8 Manik

                             

Dratzo! Ne intoarcem! Multe continua sa se intample in spatele usilor inchise in lumea voastra. Bancherii cabalei intunecate au creat o situatie de o asa obraznicie cu multele instrumente ilegale de datorii ca au devenit mijloacele pentru fortarea industriei bancare sa adopte un nou management si sa schimbe modul de operare. Noi am folosit aceste practici bancare frauduloase ca bazele pentru introducerea unui nou sistem financiar global. Aroganta cabalistilor a format o situatie de datorii asa mari incat au devenit greutatea care va rupe spatele puterii intunecate care a condus brutal asupra lumii voastre de secole. Magnitudinea fraudei lor si a criminalitatii este indubitabila, si cu asistenta unui numar de suflete curajoase personalul nostru de legatura a adunat destule materiale pentru a forta acesti nelegiuiti sa se supuna. In sfarsit, o metoda de rezolvare generala devine foarte clara. Noi am rugat persoanele noastre de legatura si pe anumiti membri ai societatilor sacre secrete din lumea de suprafata sa se intalneasca cu acesti sfidatori sa-i forteze sa ataseze semnaturile lor la o intelegere care sa permita noului sistem financiar sa inainteze. Acest lucru va duce la eliberarea fondurilor voastre de prosperitate (bogatie). De asemenea, banii destinati recipientelor specifice sunt toti pe pozitie si vor fi eliberati imediat dupa ce contractele bancare sunt semnate si executate corect. Noi am avut alt grup din persoanele noastre de legatura sa monitorizeze acest proces inca de la inceput. Diverse sigurante tehnologice de-ale noastre sunt pregatite, si vom incepe numai atunci cand acordurile (contractele) de mai sus sunt incheiate. Platile de prosperitate vor asigura noua guvernare si vor face posibila noua realitate pe care am discutat-o indelung cu voi. Pentru a asigura ca toate se vor intampla la timpul divin corect, un numai de Fiinte divine, impreuna cu echipele de securitate ale noastre, au protejat aceste fonduri de intuneric si de caile lor total imorale. Sarcina noastra e in primul rand sa ducem la capat o misiune de prim contact cu voi; orice ar putea face ca aceasta operatie sa inainteze devine o parte critica a acestei misiuni, asa ca noi monitorizam toate acestea indeaproape si suntem pregatiti sa facem orice e nevoie sa indeplinim aceasta misiune cu succes. 


Noi coordonam cu atentie aceste activitati numeroase cu Agarthanii si de asemenea cu Maestrii vostri Ascensionati. Aceasta misiune este despre constiinta deplina si intoarcerea Luminii in sistemul vostru solar pretios. Voi toti aveti un destin special care va fi onorat de Lumina, si astfel este important ca conducatorii vostri intunecati sa fie smulsi din tronurile lor multe ale puterii. Sursa acestei puteri este un sistem financiar foarte corupt impreuna cu valute neacoperite care sunt folosite zilnic pentru a mentine aceasta putere. Detinatorii acestor bani sunt un grup de banci conexe si asociatii lor guvernamentali, si aceasta retea a produs atat de multe datorii ca a atins un punct fara cale de intoarcere. Noi mentionam acest lucru din nou pentru a explica doua puncte vitale: primul, cabala a ramas fara alternative pentru a preveni aceasta prabusire imensa. Al doilea, aceasta prabusire va deschide oportunitati pentru a trece realitatea voastra pe o noua cale. Acest lucru suntem foarte pregatiti sa-l indeplinim, si asa, momentul eliberarii voastre se apropie cu repeziciune. 


Deci unde am ajuns acum ? Lumea voastra se afla intr-un punct de schimbare moral. Este de asemenea prima data cand intunericul a calculat gresit modul in care sa foloseasca situatia ca sa inainteze cu un sistem global si mai tiranic. Pierderea conducerii de catre fostii lor stapani, Anunnaki, s-a dovedit a fi si mai grea decat a fost imaginata initial de slugarnicii care au refuzat, la mijlocul anilor ’90, sa se supuna Luminii si sa renunte sa urmareasca puterea fara sfarsit asupra voastra. Aceasta sfidare este cauza infrangerii lor! Lumina si fortele ei au sosit, si sub indrumarea decretelor Raiului isi foloseste puterea sa-i inlature pe acesti recalcitranti, astfel deschizand calea pentru noua realitate care va fi puntea sacra spre constiinta deplina. Intoarcerea la constiinta deplina va sfarsi amnezia voastra si va va permite sa va reconectati cu familiile voastre spirituale si din spatiu. Apoi veti deveni gardienii acestui sistem solar sacru si membrii cheie ai Federatiei Galactice a Luminii. 


Namaste! Noi suntem Maestrii vostri Ascensionati! Dragi binecuvantati, venim cu vesti bune. Asociatii nostri au putut sa puna destula presiune asupra intunericului ca sa-i faca sa realizeze, fara nici o indoiala, ca domnia lor lunga a ajuns la sfarsit. Noi intentionam sa preluam marile banci ale acestui taram si sa folosim aceasta pozitie pentru a asigura demisia rapida a tuturor regimelor mari ale acestei planete frumoase si sclipitoare. Noi am urmarit de mult si ne-am abtinut intentiile care acum dau roade superbe. Aceia desemnati acestei mari schimbari au adunat un numar suficient de dovezi incriminatoare cat si destula putere de negociere. Aceste banci pe care le vom achizitiona in curand nu au cum sa refuze ofertele noastre neconditionate, in special considerand ca factorul de legatura este o enorma suma de bani legati de capitularea lor. Siguranta din toate acestea este Raiul si Federatia Galactica. Ei sunt serifii sacri in aceste tranzactii! 


Raiul ne-a pus la dispozitie un incredibil set de resurse, la care am adaugat instrumentele noastre pentru ca sa ademenim si sa daramam intuneric victoria noastra. Atentia acum este pe semnarea unor documente de catre intuneric care vor fi distrugerea lor. Avem de asemenea drepturi de sechestru legale si documente de credit care dovedesc intinderea activitatilor lor ilegale din partea bancherilor cabalei din trecutul recent. Aceasta documentatie arata cum cabala a incurajat un sistem financiar care este din punct de vedere moral si legal falit. A sosit momentul, intr-un fel sau altul, sa scapam de acest grup de entitati rau intentionate din cele mai intunecate colturi ale acestei realitati. Noi intentionam pe deplin sa indeplinim acest aspect al lucrurilor in scurt timp si sa va eliberam din ghearele acestor fiinte adanc alienate mintal, bolnave de putere!  
Noi binecuvantam toata umanitatea si suntem extaziati in legatura cu ce se va intampla in scurt timp pentru a va elibera de cei care cauta sa va inrobeasca definitiv. Cu eoni in urma, umanitatea a intrat in constiinta deplina si mai tarziu au colonizat aceasta lume frumoasa si pretioasa. Noi suntem toti un produs ale acestor proceduri divine, si multumim si binecuvantam pe toti cei care de-a lungul fizicalitatii au contribuit la aceasta ridicare la nemurire a societatii umane de pe Pamant. Fiecare din noi care a ascensionat deja in aceasta stare naturala preafericita este constient de ceea ce se intinde inainte. Cei care si-au asumat rolul de asupritori stiu adanc in inimile lor de raul care l-au imprastiat timp de milenii prin acest taram, si de secolele de nedreptati crude suferite de o umanitate inconstienta. Adevarul despre aceste fapte va va fi prezentat, si un act oficial de rectificare in masa va va elibera din atele acestei istorii sumbre pentru totdeauna! 
Astazi, v-am informat despre ceea ce se intampla in lumea voastra. Taramul vostru se pregateste sa-si asume noua identitate si sa traca din intuneric in Lumina. Ultimii cativa pasi ai acestei faze sunt de lungimi stiute, si apoi veti putea urmari si participa in desfasurarea unei noi epoci pentru umanitate si pentru sistemul vostru solar mult iubit. Sa stiti, daragii nostri, ca aprovizionarea cu Prosperitate infinita a Cerului este intr-adevar a voastra ! Asa sa fie ! „Selamat Gajun! Selamat Ja! ” (in siriana „Fii acela ! Fii in Fericire”)Website: Planetary Activation Organization   
Tradus: Adrian Duport
Dear Readers,

  We are looking for new translators English-Polish, English-Korean and English-Slovakian, for Sheldan Nidle’s messages. 
 We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 33 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to one of the Coordinators of this team, 
 and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

2012
Apasă pe butonulcc pentru a alege

traducerea in limba dorită.

Tribute to Light Eye

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

Sheldan Niddle Free Webinar

You UFO

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
în limba română

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
în limba română

Tribute to White Cloud

David Wilcock translations

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
în limba română

GREG GILLES

GREG GILLES
în limba română

CONV. WITH SALUSA by L. TYCO

CONV. WITH SALUSA by L. TYCO
în limba română