Followers

duminică, 3 iunie 2012

15.05.2012

15 Mai 2012
1 Cauac, 12 Moan, 8 Manik

                             

Selamat Jarin! Ne intoarcem! Lumea voastra se apropie de punctul sacru al schimbarii. Ultimele vestigii a ceea ce e nevoie sa se intample sunt acum in actiune. Cabalistii intunecati stiu ca arestarea lor va incepe in scurt timp asa ca sunt ocupati cu intensificarea haosului global in speranta desarta ca aceste activitati stupide vor intarzia inevitabilul. Noi monitorizam acestea si ne notam cine asculta aceste ordine pentru perturbarea si distorsionarea naturii fragile a diverselor parti ale lumii voastre. Europa sudica si Orientul Mijlociu sunt doar doua puncte anume pe globul vostru. Intre timp, diverse institutii financiare si guverne nationale sunt in pragul prabusirii, si acestea constituie adevaratele bombe cu ceas care tin intunericul in suspans. Aceasta situatie urmeaza sa fie facuta publica si, prin urmare, stiri cum ca mass-media controlata de intuneric nu mai poate ignora. Aceasta realitate socanta va pune in miscare evenimentele pe care noi le asteptam de mult. Noua guvernare va lua fiinta in timp ce vechea ordine este daramata, si finantarea cu bogatii va fi livrata in sfarsit!

Impulsul spre libertatea financiara si personala nu poate fi oprit. O mare rascoala aduna din ce in ce mai multa putere pe zi ce trece. Popoarele Gaiei cer ca catusele care i-au legat mult timp de fostii lorzi intunecati sa fie distruse pentru totdeauna, si sa fie inlocuite de libertatea tot mai mare asociata cu suveranitatea responsabila care vor restaura pretioasele legaturi interactive dintre Gaia si voi. Aceasta relatie reinstaurata marcheaza inceputul ultimului pas in calatoria voastra spre constiinta deplina. Noi venim chiar in acest moment sacru sa va asistam in mod deschis in reuniunea cu verii vostri din Pamantul Interior. Agarthanii s-au asociat de mult cu Maestrii vostri Ascensionati si intentioneaza, impreuna, sa va ajute sa va intoarceti rapid la starea de constiinta deplina naturala a voastra. Suntem toti o mare familie care cuprinde toata aceasta galaxie si intr-adevar, toata Creatia fizica. Aceasta misiune de prim contact este, in esenta, o sarbatoare de intoarcere acasa pentru voi si familia voastra umana extinsa. 
Reuniunea noastra marcheaza inceputul unei serii de aventuri de munca care asteapta atentia voastra. Fosta Alianta Anchara se gaseste acum impovarata cu natiuni stelare ale caror membri doresc sa-si recupereze trupurile lor de Lumina si sa devina in acest fel Fiinte pe deplin constiente. Provocarea voastra este sa va angajati cunostintele adunate putin cate putin si intelepciunea pentru a-i ghida cu succes catre telurile lor, si facand asta, sa ajutati aceasta galaxie sa treaca in Lumina. Acest mare proiect pregateste scena pentru ceea ce acum pare sa fie nasterea unei noi organizatii care va sustine pacea si ne va misca chiar mai departe in marea de galaxii care formeaza acest sector al Creatiei fizice. Munca voastra neobosita va fi mult onorata, si este acest potential magnific cel care a adus mii de Fiinte din galaxiile vecine sa priveasca transformarea voastra uimitoare inapoi in Fiinte pe deplin constiente ce sunteti. Pentru rolul nostru, ne simtim onorati in special ca Raiul ne-a permis sa va sfatuim si api sa va primim cu bucurie in Federatia Galactica a Luminii. 
Aceasta minunata restaurare a Fiintelor voastre este o procedura pe care Raiul a garantat-o atunci cand ati cazut in constiinta limitata. Toate marile profetii ale Raiului se concentraza asupra acestui act unic de restituire. Astfel, misiunea noastra de prim contact este si o implinire a unei profetii antice si transformarea acestei galaxii in Lumina. Binecuvantam zilnic pe toti din Rai, si rugaciunile si ritualurile noastre cer intoarcerea voastra rapida in constiinta deplina. Fiecare societate umana din aceasta galaxie a contribuit la ARN/ADN –ul care va face pe voi ‚VOI’. Voi sunteti rudele noastre speciale, care ati fost plecate indurand mare advesitate, dar care se vor intoarce in mijlocul nostru. Noi intelegem motivele pentru neincrederea si frica voastra; vi s-au intamplat multe care sa va faca sa fiti precauti cu cei care nu sunt din lumea voastra. Noi intelegem acest lucru si venim cu Dragoste vesnica. Noi dorim sa va informam despre istoria voastra pierduta de mult si sa va aratam locuri cu istorie uitata care va pot pregati pe toti pentru tot ceea ce vreti sa luati cu voi. Este timpul pentru absolvirea spirituala si implinirea unui minunat destin! 
Binecuvantari dragi Inimi! Noi suntem Maestrii vostri Ascensionati! Asociatii nostri, cu intelepciune binecuvantata si indrumare din partea Raiului, se apropie de timpul in care vor fi indemnati sa ia actiune si sa transforme lumea voastra din intuneric in Lumina. Lord Surea, in urma cu foarte mult timp, a pus in miscare un plan divin. Acest plan includea caderea voastra temporara din gratie in ghearele nesfinte ale intunericului. Acest eveniment a fost permis numai din cauza ca va dispune voua anumite experiente care va vor inzestra cu intelepciune care va va servi bine. Acum vine momentul sacru care este sa va ridicati inapoi in bucuria eterna a constiintei depline. Noi toti cei care slujim Lumina am venit in acest moment magic cand ‚marea schimbare’ se va intampla. Camere de Lumina speciale, construite cu scop, au fost cladite si sunt gata sa va primeasca, sa va reintoarca in starea voastra naturala. Noi vom veni in scurt timp in lumea voastra si va vom invata multe adevaruri ascunse, inclusiv cheile catre noua voastra realitate divina. 
Parte a acestei noi realitati este reuniunea voastra cu surorile si fratii din Pamantul Interior. Acesta este un exemplu al locului in care noi ne putem folosi puterile pentru a va ajuta sa intelegeti mai bine ce se intampla in jurul vostru. O alta zona care are nevoie de restaurare este modul in care intunericul a rastalmacit si rescris multe texte care trebuie explicate din nou in contextul lor original. Acest lucru va va imputernici pentru a fi pregatiti pe deplin pentru finalizarea transformarii voastre in constiinta deplina. Acest moment este in mod sigur unul divin! In urma cu milenii, Raiul ne-a ingaduit sa pornim pe un drum spre taramuri profane, si aici am invatat multe lucruri, si am acceptat un serviciu nemuritor divin pentru fiecare dintre voi. Noi suntem foarte multumiti ca anii de serviciu vor culege o recolta de bucurie nesfarsita, pentru intuneric in acest moment este sa recunoasca autoritatea Luminii si sa permita unei noi lumi sa se nasca. 
Noi Maestrii Ascensionati suntem dedicati trecerii voastre in siguranta in constiinta deplina. Acest angajament a fost un punct de onoare pentru noi toti inca de la inceputul caderii voastre in constiinta limitata in urma cu aproape 13 milenii. Datoria noastra sacra a fost sa actionam ca un fel de calauze pentru umanitate, si asa ne-am folosit abilitatile pentru a va ghida si a va invata. Intunericul a folosit multe trucuri pentru a va manipula si a va face sa credeti ca invataturile noastre si asigurarile sunt ‚vrajeli’. Ei au distorsionat cuvintele noastre si au nascocit adevarurile pe care le reprezentam, si totusi aceste conditii nefavorabile nu ne-a impiedicat sa ducem la capat dorintele planului divin. Acum este timpul ca noi sa umblam deschis printre voi. Ne intalnim des cu cei intunecati si ei stiu foarte bine ca intentiile noastre semnaleaza sfarsitul puterii lor asupra voastra. Primim cu bucurie aceasta noua epoca si ne bucuram ca in scurt timp vom putea umbla printre voi.
Astazi v-am adus inca un mesaj saptamanal. Este timpul pentru ca marea schimbare sa se intample ceea ce inseamna sa se transforme aceasta realitate pentru totdeauna! Lumina curge in continuu si timpul pentru actiune se vede la orizont. Aliatii nostri pamanteni, Maestrii Ascensionati si Agarthanii sunt gata sa schimbe acest taram din intuneric in Lumina. Sa stiti, daragii nostri, ca aprovizionarea cu Prosperitate infinita a Cerului este intr-adevar a voastra ! Asa sa fie ! „Selamat Gajun! Selamat Ja! ” (in siriana „Fii acela ! Fii in Fericire”) Website: Planetary Activation Organization   
Tradus: Adrian
Dear Readers,

  We are looking for new translators English-Polish and English-Slovakian, for Sheldan Nidle’s messages. 
 We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to one of the Coordinators of this team, 
 and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

      Originals and translations of Galactic Messages available at

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

2012
Apasă pe butonulcc pentru a alege

traducerea in limba dorită.

Tribute to Light Eye

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

Sheldan Niddle Free Webinar

You UFO

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
în limba română

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
în limba română

Tribute to White Cloud

David Wilcock translations

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
în limba română

GREG GILLES

GREG GILLES
în limba română

CONV. WITH SALUSA by L. TYCO

CONV. WITH SALUSA by L. TYCO
în limba română