Followers

marți, 5 iunie 2012

05.06.2012
5 Junie 2012
12 9 Ahau, 13 Pax, 8 Manik

                             

Selamat Balik! Ne intoarcem! Multe se intampla! Ceea ce ramane acum de facut sunt cateva documente interne care rezulta din cateva probleme legale importante care sunt aproape sa fie rezolvate. Ceea ce este esential este ca aliatii nostri pamanteni sa termine aceste sarcini si sa obtina deciziile legale finale deoarece acest lucru este ceea ce incetineste temporar lansarea recenta spre schimbarile dupa care tanjim cu totii. Cabala intunecata a folosit orarele noastre legale pentru a convoca un numar de ‚conferinte’ pentru a examina inca odata multele voastre crize globale pentru cai de a savarsi mai multe din inselaciunile lor. Fortele noastre defensive au fost puse in alerta si monitorizeaza punctele fierbinti globale pentru a se asigura ca nu va erupe nimic serios. Pe alt front, noi am fost ocupati cu discutii de ultima ora intre personalul noilor voastre guverne si echipele noastre de legatura. Este vital ca un bun raport sa fie tinut intre noi ca primele anunturi vor fi acompaniate de o agitatie de activitate vitala care trebuie sa se parcurga rapid si fara probleme. Noi ne vom asigura de acest lucru, si de aceea noi avem echipe care lucreaza indeaproape cu noile voastre guverne.Flota noastra este desemnata sa vegheze asupra Gaiei si sa intrebe Ierarhia ei Spirituala ce este nevoie, din moment in moment, pentru a o mentine relativ stabila, deoarece violarea in desfasurare a resurselor ei destabilizeaza interdependenta multor sisteme ale ei. Atacul continuu asupra planetei de catre corporatiile multinationale deranjaza echilibrul nesigur pe care l-am stabilit, si de aceea noi trebuie sa rectificam constant noile stricaciuni. Aceasta situatie va persista pana cand guvernele lumii sunt fortate sa schimbe legile care permit acestei distrugeri sa continue. Pe alt front, noi am instiintat cabala intunecata ca locatiile pentru judecata lor au fost schimbate, si vor fi anuntati despre noile locatii la scurt timp dupa ce arestarile in masa se vor termina. Noi am descoperit ca un grup anume planuieste sa intrerupa aceste proceduri ale tribunalului, asa ca acesti indivizi vor fi retinuti inainte ca audierile sa inceapa. Sustinatorii celor care ar perturba aceste proceduri par sa creada ca asa activitati nejustificate ii vor salva cumva, dar nu este cazul. 


Intre timp, Gaia pregateste incet scena pentru refacerea ei masiva. Savantii nostri planetari observa o mare crestere de anomalii care apar pe planeta voastra, acestea fiind felul in care se pregateste Gaia pentru ridicarea ei in a cincea dimensiune. Simpla cantitate a acestor anomalii ne iese in evidenta in timp ce se raspandesc prin lume; ea este foarte serioasa in privinta acestei schimbari deoarece doreste sa reuneasca lumile de interior si suprafata. Pregatiri pentru schimbare afecteaza serios de asemenea si Luna voastra a carei tremurat devine mai pronuntat, facand ca orbita lunara foarte neobisnuita in timp ce reactioneaza la excentricitatile schimbarii atractiei gravitationale a Gaiei. O alta anomalie sunt grupurile de fragmente de roca mare portante in spatele sau numai in partea din fata a Lunii la anumite puncte pe orbita ei. Acestea sunt adunari de materiale care vor fi folosite pentru a crea viitorul vostru sistem cu doua Luni si sunt un exemplu tipic ale imenselor schimbari perplexe care se intampla prin sistemul vostru solar. 


Intregul vostru sistem solar trece prin modificari cruciale in pregatirea pentru noua voastra realitate 5D. Multe grupuri ale Elohim sunt angajate in inlaturarea vechilor retele si pregatirea preliminariilor pentru noua voastra relitate, si noi ii urmarim zilnic cum lucreaza cu Lorzii Timpului locali pentru a se pregati pentru linia voastra temporala primara. Aceasta noua linie temporala va semnala o era a constiintei depline si o reintoarcere sacra a prezentei voastre in Consiliul Principal al Federatiei Galactice a Luminii. Aparitia voastra va pecetlui Pacea Galactica si va va permite sa faceti parte din marea intoarcere la Lumina a acestei sectiuni a fizicalitatii. Acest lucru, la randul sau, va vesti urmatoarea desfasurare a planului divin. Noi suntem mandri de ceea ce faceti voi pentru ca aceste evenimente sa se manifeste cat de repede si divin posibil. Noi am pregatit camerele de Lumina cu bucurie si dragoste pentru toti. Se apropie rapid timpul pentru o serie de anunturi uimitoare care, dintr-o lovitura, va schimba lumea voastra pentru totdeauna. 


Namaste! Noi suntem Maestrii vostri Ascensionati! Venim in aceasta zi cu bucurie, aducandu-va stiri interesante pentru voi. In prezent, cei care lucreaza dupa sfaturile noastre pregatesc un set de date pentru terminarea sarcinilor care le-au fost incredintate. In conformitate, prietenii nostri Agarthani se coordoneaza cu acesti asociati pentru a forma programul pentru arestarile in masa si anunturile multe ce vor urma. Echipele de legatura ale Federatiei Galactice isi tin flotele lor informate, din moment in moment, despre scenariul care se defasoara cu repeziciune. Acestea sunt intradevar vremuri binecuvantate si emotionante pentru aceasta realitate! Sunteti pe cale sa va imbarcati spre o aventura care va va elibera de stapanii vostri pamanteni cruzi si care va va da oportunitatea trimisa din Rai sa va restaurati constiinta divina care v-a fost furata asa de crud aum 13 milenii. Noi suntem aici, binecuvantatilor, pentru a va asista si a va indruma inapoi la exaltarea constiintei depline. 


Ne apropiem de faza finala a inlaturarii cabalei intunecate. Arestari vor fi facute in scurt timp peste tot si vor include: Presedinti, Prim Ministrii, membrii ai cabinetelor din guvern, judecatori ai sistemului judiciar, membri ai legislaturii nationale, si de asemenea capi si ofiteri ai marilor banci si corporatii multinationale. Membri ai organelor de conducere de rang ai cabalei intunecate vor fi de asemenea retinuti. Aceste lucruri sunt facute pentru a-i izola pe acestia de institutiile prin care va conduc lumea, si toti vor primi diverse penitente. Tipurile diferite de sentinte vor fi adjudecate in mod unic de catre magistrati pregatiti special in dreptul comun care inteleg pe deplin implicatiile legale ale proceselor pe care le vor prezida. 


Procesul de izolare al ‚intereselor speciale’ din guvernamant va fi marea ocupatie a guvernelor interimare. Aceasta este o peroada in istoria voastra care separa societatea voastra globala de tot ceea ce afost inainte. Aparent peste noapte voi nu veti mai fi sclavi supusi capriciilor cabalei; veti fi indivizi liberi si suverani. O mare cantitate de informatii va va fi prezentata de cei care vor conduce noile voastre guverne pentru urmatoarele 8 sau 9 luni. Inclusa in aceasta perioada de tim este si sosirea noastra, Maestrii vostri Ascensionati. Noi ne vom manifesta printre voi cu scopul de a va reface cunostinta cu o gama de cunostinte spirituale care la inceput ar putea sa va ia prin surprindere, dar care va va inalta pana la urma si va va pava calea pentru renasterea voastra spirituala. In adevar, umanitatea este pe cale sa se delecteze intr-un moment mult binecuvantat! 


Astazi noi am reluat intalnirile noastre saptamanale cu voi pentru a va mentine informati despre ce se intampla in lumea vostra. Gaia se pregateste in toate felurile pentru ascensiunea ei glorioasa in a cincea dimensiune. De asemenea, Raiul va pregateste pe fiecare din voi pentru ascensiune, si odata cu ea, intoarcerea la constiinta deplina. Sa stiti, daragii nostri, ca aprovizionarea cu Prosperitate infinita a Cerului este intr-adevar a voastra ! Asa sa fie ! „Selamat Gajun! Selamat Ja! ” (in siriana „Fii acela ! Fii in Fericire”)Website: Planetary Activation Organization   
Tradus: Adrian
Dear Readers,

  We are looking for new translators English-Polish, English-Korean and English-Slovakian, for Sheldan Nidle’s messages. 
 We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 33 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to one of the Coordinators of this team, 
 and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

2012
Apasă pe butonulcc pentru a alege

traducerea in limba dorită.

Tribute to Light Eye

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

Sheldan Niddle Free Webinar

You UFO

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
în limba română

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
în limba română

Tribute to White Cloud

David Wilcock translations

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
în limba română

GREG GILLES

GREG GILLES
în limba română

CONV. WITH SALUSA by L. TYCO

CONV. WITH SALUSA by L. TYCO
în limba română