Followers

marți, 12 iunie 2012

22.05.2012

22 Mai 2012
1Pax, 10 Lamat, 8 Manik

                           
Selamat Balik! Ne intoarcem! Multe se intampla in lumea voastra. O mare confruntare intre intuneric si Lumina urmeaza sa vina. Aceasta lupta a epuizat complet guvernele din Vest. Aceste regime controlate de cabala nu mai stiu ce sa faca deoarece o imensa criza financiara continua sa se adanceasca. Multiplele amenintari asupra stabilitatii lor au crescut in timp ce rigorile de a mentine economia orientata pe datorii sunt calculate zilnic de catre rebeliunea in curs a unor natiuni ca Grecia, Islanda si Irlanda si acest lucru ii tulbura adanc. Aroganta bancilor mari multinationale perturba aceasta situatie globala delicata care se clatina. Intre timp, aceleasi banci sufera din pricina caderii proprie in timp ce numarul de drepturi de sechestru puse pe ele creste. Toata aceasta situatie jalnica se clatina in pragul dezastrului! In timp ce acest castel din carti de joc tremura, acele natiuni axate pe daramarea sistemului actual de dolari discretionari se bucura in tacere de ceea ce au realizat deja. Lumina sustine eforturile lor in aceasta cauza, la fel ca cei care au muncit in creearea noului sistem economic mai corect. Sarcina noastra in aceste proceduri este una de sprijin, sfatuire si o mana de ajutor care poate fi folosita pentru a promova propunerile facute de aceste natiuni alarmate profund. In trecut, natiunile care nu erau aliniate erau considerate de catre Vest a fi simple ‚completari’.aceasta marginalizare se schimba acum in timp ce economiile odata puternice din Vest privesc peste marginea unei gauri din cate se pare fara fund. Aceasta multime prezenta de calamitati potentiale a fost conceputa de cabala intunecata in timpul ultimelor doua decenii ca parte a incercarii lor arogante de dominare mondiala. Acum, circumstante Divine peste controlul lor au deraiat acest tel, punand cabala la mila propriei inselaciuni diabolice. Intre timp, planul Maestrilor Ascensionati de a manifesta noul sistem monetar se va lega bine cu obiectivele elaborate de societatile sacre secrete ale acelor natiuni care s-au separat de cabala. Zarurile sunt aruncate, si lumea voastra isi traieste ultimele zile ale unei realitati pe care a indurat-o de milenii. 


Programele pentru pregatirea voastra pentru primul contact progreseaza bine. Noi le revizuim constant, pentru a tine pasul cu profilele schimbatoare din dosarele voastre medicale. Primele transmisiuni oficiale trebuie facute in asa fel incat sa potoleasca nedumeririle si grijile voastre. Fiecare din voi are nevoie de raspunsuri care vor inlatura inselaciunea din ceea ce noi trebuie sa facem, si intentionam sa interactionam personal cu toti cei care doresc asta. Aceasta parte a operatiunii este in primul rand despre reuniuni multiple: popoarele Pamantului Interior vor fi reunite cu umanitatea de suprafata, urmata in scurt timp de intoarcerea familiilor voastre spirituale si din saptiu care, cu Dragoste, au colonizat initial frumoasa voastra planeta acum 900.000 de ani. Valul amneziei care va acopera pe taramul Pamant va face sa uitati cine sunteti cu adevarat, si de aceea primul lucru este sa va aducem la curent in aceasta problema esentiala, si unde va duce primul contact. Atunci noi putem descrie mai bine cum se va intampla aceasta transformare. Maestrii Ascensionati va vor ghida prin acest stagiu initial. 


Cei care v-au ghidat spiritual de-a lungul veacurilor vor fi disponibili sa va raspunda la intrebarile si nesigurantele despre cum va veti intoarce la constiinta deplina. Cu toate ca procesul este complex, aveti nevoie, si vi se vor da, raspunsuri simple si complete la numeroasele voastre intrebari. Este vital sa fiti usurati de orice stres in aceasta privinta pentru ca sa puteti termina aceasta aventura intr-o stare de spirit plina de bucurie. Personalul nostru va asista prima data Maestrii Ascensionati si, daca va fi nevoie, va vor arata unde va avea loc aceasta transformare. Multi dintre voi se intreba de ce sunt necesare aceste proceduri, si suntem foarte pregatiti sa satisfacem toate si orice griji si intrebari puteti avea. Toate interactiunile noastre cu voi vor fi Iubire si onorare, si facute cu aprobarea voastra deplina. Raiul intentioneaza de asemenea ca voi sa va simtiti complet in largul vostru cu motivele pentru folosirea unei camere a Luminii vie. Acest cocon special va va vindeca si va indeparta nenumarate parti artificiale din ADN/ARN –ul vostru care erau responsabile pentru dezastruoasa voastra cadere in constiinta limitata acum 13 milenii. 


Namaste! Noi suntem Maestrii vostri Ascensionati! Venim in aceasta zi pentru a explica cateva din activitatile care va vor aduce libertatea si vor sfarsi sclavia voastra ilegala cauzata de datorii. La sfarsitul secolului 18 si inceputul secolului 19, un sistem bancar era la moda care era bazat pe acumularea de mari bogatii prin mijloace de instrumente de datorii desemnate. De-a lungul timpului acest lucru a produs o crestere globala in tranzactionarea si strangerea de instrumente de datorii si mai mari, instabilitatea carora a rezultat in „panici” din cand in cand. Aceste cicluri consitau intr-o rasturnare generala pe pietele de tranzactii ale lumii urmata de un declin carea a creat bogatii incredibile in manile catorva. Aceste cicluri se vor termina acum intrucat ne intoarcem de la aceasta economie condusa de datorii la o economie bazata pe un capital propriu real. Zilele acestei lumi ai banilor falsi sunt numarate si va fi inlocuita de bani cu valoare adevarata si un sfarsit al conceptului de datorie! 


Exista in prezent in lumea voastra o serie de decrete bancare care vor face toate tranzactiile bancare complet transparente si vor reglementa tipul de fonduri pe care o banca trebuie sa-l mentina in rezelvele ei. Toata contabilitatea bancara va fi deschisa, si o noua agentie va supraveghea acele banci care opereaza ori pe plan national ori international. Fondurile pe care ori le obtin ori dau vor fi bazate pe capital propriu: metale pretioase (aur, argint sau platina) sau obiecte cu valoare mare, cum ar fi diamantele. Pentru ca acest nou sistem sa fie aplicat, o iertare a datoriilor globala este o conditie prealabila esentiala si va fi anuntata in toata lumea. Acest nou sistem este gata, dar suntem siguri ca voi intelegeti ca ceea ce noi v-am descris este doar un rezumat foarte simplificat a ceea ce a creat actuala cadere financiara si mijloacele prin care se va rezolva la nivel global. 


Acest nou sistem de fonduri proprii si economia lui va sfarsi abuzurile din prezent care au permis catorva (cabala intunecata) sa cucereasca fiecare natiune si sa le controleze prin folosirea inteligenta a sistemului bancar. In consecinta, una din primele noastre miscari este sa preluam marile banci ale lumii pentru ca sa asiguram viabilitatea noului sitem financiar. Dar tineti minte, chiar si acest sistem corect si orientat pe bogatii este doar o masura temporara pana la starea de abundenta care asteapta dincolo de bani. Grija pe care o impartasim cu totii aici este intoarcerea voastra la constiinta deplina. Raiul a decreatat ca voi sa va intoarceti la o stare de constiinta care va permite sa lucrati cu noi in desfasurarea planului divin pentru fizicalitate. Acesta sarcina suprema este baza tuturor serviciilor noastre divine si suntem dedicati intoarcerii voastre la constiinta deplina intr-un timp divin cat mai scurt posibil. Noi am abtinut ajutorul Federatiei Galactice si capacitatile lor ne vor permite sa implinim scopurile noastre divine cu mare succes! 


Astazi, v-am informat despre ceea ce este gata sa se intample in toata lumea. Realitatea voastra a atins un punct in care nu mai este viabila, asa ca o interventie foarte serioasa urmeaza care va transforma lumea voastra si va pava repede drumul catre intoarcerea voastra la constiinta deplina. Sa stiti, daragii nostri, ca aprovizionarea cu Prosperitate infinita a Cerului este intr-adevar a voastra ! Asa sa fie ! „Selamat Gajun! Selamat Ja! ” (in siriana „Fii acela ! Fii in Fericire”) Website: Planetary Activation Organization   
Tradus: Adrian Duport
Dear Readers,

  We are looking for new translators English-Polish and English-Slovakian, for Sheldan Nidle’s messages. 
 We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to one of the Coordinators of this team, 
 and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

      Originals and translations of Galactic Messages available at

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

2012
Apasă pe butonulcc pentru a alege

traducerea in limba dorită.

Tribute to Light Eye

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

Sheldan Niddle Free Webinar

You UFO

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
în limba română

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
în limba română

Tribute to White Cloud

David Wilcock translations

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
în limba română

GREG GILLES

GREG GILLES
în limba română

CONV. WITH SALUSA by L. TYCO

CONV. WITH SALUSA by L. TYCO
în limba română