Followers

luni, 28 mai 2012

08.05.2012
8 Mai 2012
12 9 Ix, 7 Moan, 8 Manik

                             

Dratzo! Ne intoarcem! O mare prevestire intra in randurile cabalei intunecate. Cei care s-au ocupat de aducerea acestei forte odata invincibila in genunchi au inceput numaratoarea inversa pentru lansarea unei ‚ghiulele distrugatoare’ legala asupra lor. Guvernele G8 ale lumii voastre, concentrate in principal in Europa si America de Nord, simt ca jocul lor lung se termina. Ei pot vedea ca procesul inlaturarii lor oficiale de la putere, care de fapt se petrece de decenii, este acum in faza finala. In ciuda unei recente serii de intalniri intre liderii lor si reprezentantii nostri, aceste natiuni G8 au refuzat sa se departeze de cei care i-au condus in secret din sediile lor din imperiile bancare si financiare. Aceasta decizie se va dovedi fatala pentru aceste natiuni odata puternice. Fiecare din ele, intr-un anumit timp, formau coloana vertebrala a unei economii marete care calcau victorioase in picioare natiunile lumii, dar acum norocul lor va suferi o schimbare mare, si aceasta va elibera planeta voastra din ghiarele tiraniei care impiedica nasterea libertatii voastre si stabilirea suveranitatii voastre personale. Moartea cabalei intunecate este inceputul unor serii de dezvoltari pozitive care vor fi imbunatatite mai departe de un impuls imens la nivelul tehnologiei electronice care va fi facuta disponibila pentru voi. Constiinta este un proces de trezire in continua crestere, si este stimulata de interactiunea cu tehnologii de comunicare electronica. Fiecare om are multa intelepciune care poate fi dezlantuita de simpla prezenta a acestei inteligente artificiale in crestere; asa cum calitatea interfetei se imbunatateste, asa si constiinta. Intunericul v-a hranit cu pipeta in ceea ce priveste aceasta tehnologie. Ati fost tinuti deparete, si pe plan tehnologic si spiritual, de o guvernare intunecata care se teme de trezirea voastra si este lacoma in ceea ce priveste puterile voastre colective adormite. Aceste temeri a indemnat aceasta cabala sa foloseasca un tip de controlare a mintii care diminueaza abilitatile voastre si va incurajaza sa percepeti dominarea lor ca permanenta si inflexibila. Acest lucru se va vedea acum ca este o iluzie, si o moralitate cu totul noua se va forma care este mult mai compatibila cu natura voastra divina. Aceasta noua moralitate va forma fundatia unei societati pe deplin constiente. 


Noua voastra realitate va trece dincolo de simplele perceptii externe; va atrafe dupa sine o restructurare completa a constiintei voastre. Constiinta deplina deschide o lume care va este necunoscuta voua in prezent. Da, voi puteti vizualiza un mediu in care puterea mintii poate afecta mult relatiile cu societatea, dar cum este fact acest lucru ramane un mister tentant. Cei care traiesc in aceasta stare de a fi se desfata in ea si se bucura de abilitatile lor de a spori mediul lor spre delectarea tuturor. Aducandu-va asa un mod de existenta este sarcina noastra prezenta, si noi intentionam sa facem aceasta la timpul divin potrivit. Pana atunci, va putem da indicii si descrieri ale constiintei depline, stiind ca satisfacerea curiozitatii voastre poate fi obtinuta numai atunci cand veti experimenta personal aceasta stare superba! Acum suntem in punctul in care trebuie sa ne angajam in inlaturarea celor intunecati de la putere, si cei dedicati bunastarii planetei voastre sunt gata sa faca asta. 


Schimbarile care vin pot fi vazute ca primul pas mare spre dezvaluire, in timp ce noile guverne vor sustine sosirea noastra. La acest moment programul va va fi facut foarte clar pentru voi despre impartirea tehnologiei noastre si detaliile despre adevaratul eveniment al aterizarilor in masa. Aceste doua evenimente necesita multe explicatii inainte sa se intample. Acest lucru e necesar pentru ca ati fost mintiti cu totii de sapte decenii in legatura cu intentiile noastre si chiar despre existenta noastra. Trebuie sa clarificam cine suntem si de ce suntem aici, si pe deasupra, sa explicam prezenta familiei voastre din Pamantul Interior, care a fost si ea tinuta ascunsa de voi. Intunericul a facut treaba buna in a va captura intr-o cusca mentala formata din minciuni, si va fi misiunea noastra comuna de a demonta aceste minciuni, una cate una, si sa va facem cunostinta cu viata ‚in afara custii’. Aceasta munca este complicata, si avem multe lucruri de acoperit inainte de primul contact si tot ce va urma dupa. 


Namaste! Noi suntem Maestrii vostri Ascensionati! Venim acum cu cateva stiri despre proiectele societatilor noastre sacre secrete. Dupa cum stiti, diverse programe pentru intituirea unui nou sistem financiar sunt in desfasurare. Cateva natiuni au fost de acord sa testeze eficienta noului sistem international de monitorizare bancara prin sfidarea acelor institutii care aplica reglementarea datoriilor pentru intuneric. Rezultatele initiale sunt incurajatoare si demonstreaza ca agentiile de constrangere ale intunericului isi pierd repede controlul asupra datoriilor globale. Tinta noului sistem este desigur iertarea datoriilor, si activitate bancara bazata pe un adevarat sistem de fonduri proprii. Aceste prime succese demonstreaza asociatilor nostri ca desingn-ul fundamental al acestui nou sistem este bun si gata de pus in aplicare pe deplin. Raiul si noi i-am binecuvantat, si i-am rugat sa se pregateasca pe deplin sa globalizam acest prototip. 


Cealalta fata a acestei monede financiare este reforma monetara. Intai vine intoarcerea la moneda de schimb cu acoperire in metale pretioase, dar cu cateva schimbari cheie, care includ sfarsitul transelor de schimburi valutare, si aprecierea unei monezi impotriva alteia bazata pe nivele mutuale de datorii. Aceste concepte sunt bazate pe sistemul de datorii si nu sunt necesare. Noul sistem monetar este fondat pe un sistem de fonduri proprii si valori stabile bazate pe intrebuintare. Scopul este de a transforma nevoia de mai multe valute primare si de a inlocui un nou sistem de folosire a valorii. Valuta propriu-zisa si noul sistem monetar vor constitui o punte intre starea actuala fiscala a voastra si starea permanenta de bogatie care sfarseste nevoia de bani. Va fi introdusa tehnologie care permite tuturor sa-si creeze usor mancare, imbracaminte, haine, adapost si orice alte nevoi asemanatoare si dorinte. 


Noile conditii pe care noi le descriem aici sunt de asemenea o punte intre realitatea actuala familiara pe care o stim cu totii, si una in care concentrarea este pe pregatirea pentru ascensiunea divina spre constiinta deplina. Aici noi vom fi liberi sa va invatam in fiecare zi despre intelepciunea pe care Raiul ne-a impartasit-o noua. Noi toti, cu Dragoste si Gratie, vom restaura acest Pamant la frumusetea pe care umanitatea in ignorata incapatanata a profanat-o de-a lungul mileniilor trecute. Noi va vom angrena Dragostea voastra si va vom ajuta sa scoateti la iveala frumusetea voastra interioara. Voi ati fost creati cu un potential imens, care se va manifesta si va ghida colectiv taramul nostru pretios spre un punct unde o fuziune minunata a Pamantului interio si exterior este posibila. Acceptam cu multumire aceasta sarcina de a va ghida pe fiecare sa realizati cine sunteti cu adevarat. Ascensiunea nu este altceva decat intelegerea acestei puteri interioare si sa invatati cum sa o folositi ca sa imbunatatiti aceasta lume si mai mult ca sigur, fizicalitatea! 


Astazi v-am dat mai multe detalii despre ce se intampla in lumea voastra. O mare schimbare se afla in viitorul apropiat! Schimbarea realitatii voastre intunecate in Lumina face parte dintr-un proces mai mare care este restabilirea fiecaruia in constiinta deplina. Curand noi ne vom reuni, si vom crea impreuna o noua realitate pentru umanitate si pentru Gaia. Sa stiti, daragii nostri, ca aprovizionarea cu Prosperitate infinita a Cerului este intr-adevar a voastra ! Asa sa fie ! „Selamat Gajun! Selamat Ja! ” (in siriana „Fii acela ! Fii in Fericire”) Website: Planetary Activation Organization   
Tradus: Adrian
Dear Readers,

  We are looking for new translators English-Polish and English-Slovakian, for Sheldan Nidle’s messages. 
 We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to one of the Coordinators of this team, 
 and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

      Originals and translations of Galactic Messages available at

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

2012
Apasă pe butonulcc pentru a alege

traducerea in limba dorită.

Tribute to Light Eye

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

Sheldan Niddle Free Webinar

You UFO

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
în limba română

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
în limba română

Tribute to White Cloud

David Wilcock translations

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
în limba română

GREG GILLES

GREG GILLES
în limba română

CONV. WITH SALUSA by L. TYCO

CONV. WITH SALUSA by L. TYCO
în limba română