Followers

marți, 8 mai 2012

24.04.2012

24 Aprilie 2012
8 Ahau, 13 Kank’in, 8 Manik

                             


Dratzo! Ne intoarcem! Am fost informati ca mai multe banci majore din lume sunt aproape gata sa transfere proprietatea si managementul. Acest lucru face parte din marea schimbare a puterii financiare din mainile intunericului in cele ale Luminii, si este rezultatul strategiilor recente al Maestrilor Ascensionati. Mai mult, a sosit timpul consolidarii fondurilor care au fost la inceput propuse de Saint Germaine la inceputul secolului 18, si de Quan Yin in secolul 7. Aceste mari rezerve de aur si argint sunt bazele trecerii bogatiei din lumea voastra departe de cativa selectati catre cei care sunt pe deplin dedicati crearii prosperitatii universale pentru planeta. Acest transfer este insotit de un nou sistem bancar care va fi complet transparent in privinta tranzactiilor. Noul sistem bancar are radacina in interdictia fara precedent ca bancile sa fie instrumente divine ale Luminii. Ele vor fi folosite pentru coordonarea diverselor corporatii (parteneriate speciale) insarcinate cu mandate specifice si temporare: sa distribuie tehnologii si servicii asociate pentru beneficiul sanatatii si bunastarii populatiei globale.

Rolul nostru in aceste schimbari initiale este sa urmarim reactiile intunericului la ceea ce devine repede un fapt implinit. In ciuda acestui lucru, acesti intunecati raman mari sfidatori a ceea ce se intampla. Legalitatile schimbarilor multe la fundatiile structurilor financiare si de putere politica sunt confuze pentru ei, si lipsa lor de credinta se poate vedea in modul in care ei reactioneaza la viteza si succesul cu care aceste schimbari sunt intampinate de natiunile lumii. Fiind obisnuiti cu ‚stabilirea conducerii’ fara obstacole, ei nu pot accepta ca cele mai mari eforturi de a pastra controlul sunt neputincioase impotriva avantului pe care noua realitate il castiga prin Europa, Asia si Americi. Inevitabilitatea evinenta a schimbarilor ii panicheaza, si atitudinea lor fata de noi a devenit mai degraba mai respectuoasa decat inainte. Si ei pot vedea clar ca momentul inlaturarii lor de la bastioanele de putere incontestabile de pana acum este gata sa inceapa. Ce asteptam noi este unda verde din partea Raiului, si aceasta ne va fi data in orice moment!


Maestrii Ascensionati impreuna cu societatile sacre secrete s-au intalnit cu personalul nostru de legatura pentru a forma un nou sistem de retele pentru marile voastre banci globale. Scopul este sa aducem aceste banci sub un nou management si apoi sa regionalizam ramurile secundare. Reducerea de personal implicata va permite noilor banci mai mici reorganizate sa joace un rol mai mare in gestionarea fondurilor de prosperitate pe care unii din voi le veti primi in scurt timp. Telul este un sistem de banci prietenoase si personalizate care pot servi eficient scopurilor voastre individuale. In acelasi timp, tehnologiile pentru vindecarea voastra si a Gaiei retinute acum vor fi eliberate, impreuna cu experti medicali respecializat care vor fi disponibili pentru a ingriji nevoile voastre de sanatate. Sunt foarte multi din voi care sufera acum fara sa fie nevoie din cauza bolilor aparent ‚incurabile’ si care au nevoie de folosirea acestor aparate pentru a se vindeca si a se intorce la o sanatate dinamica. Preaiubita voastra Gaia are de asemenea nevoie urgenta de reabilitare si aceasta purificare este o prioritate de top a noilor guverne.

O alta componenta esentiala care trebuie activata inainte de contactul in masa este instituirea noii guvernari, si un aspect primar al acestei ecuatii este fiecare din voi. Infuzia de bogatie in vietile voastre va elibereaza, facandu-va capabili sa aveti grija mai bine de interesele voastre individuale. Fiecare din legislatorii alesi de voi trebuie transformat intr-un functionar public capabil si iubitor, sustinut de o retea de garda publica de consilii de supraveghere. Va fi responsabilitatea voastra sa va asunati si sa formati aceste colegii. La randul lor, fiecare comunitate trebuie sa recunoasca importanta vitala de a oferi indrumare clara nivelelor nationale de guvernare. Aceasta activitate de supraveghere este un preludiu practic al formarii societatii voastre galactice. Pentru noi, serviciul pentru comunitatea noastra si natiunea stelara este o mare onoare pe care fiecare din noi il face constiincios, si ne simtim foarte multumiti sa ne jucam rolul in solutionarea de probleme in societatea noastra. Acest efort comun ia in considerare talentele si abilitatile noastre, si in schimb forma noastra de guvernare colectiva recunoaste pe fiecare pentru contributia unica la intreg.

Binecuvantari! Noi suntem Maestrii vostri Ascensionati! In prezent, suntem in stagiul final al reconstruirii fondurilor noastre irevocabile. Documentele pentru indeplinirea acestui lucru au fost emise, si acele banci si familii care au avut acces la inceput la aceste fonduri au fost informate ca a sosit timpul pentru ca noi sa le strangem inapoi si sa le pregatim pentru distribuire. In acelasi timp, noi invocam drepturile noastre fiduciare legale asupra unui numar de banci mari. Aceste documente legale sunt baza pentru noi toti pentru a achizitiona aceste institutii si sa le reorganizam in banci care pot servi oamenii si sa ajute la manifestarea Vointei Divine pe planeta Pamant. Distribuirea fondurilor voastre de prosperitate se va intampla curand. Pe se alta parte, asociatii noastri sunt ocupati cu completarea documentelor legale care justifica arestarea in masa a liderilor marilor guverne si inlocuirea lor de o serie de regime interimare desemnate.

Asociatii nostri lucreaza cu Agarthanii si cu Federatia Galactica pentru a reusi transferul de guvernare cat mai curand posibil. Noi monitorizam indivizii cei mai responsabili pentru controlul intunericului asupra lumii voastre si am avut multe discutii cu ei cu privire la sosirea Luminii in aceasta lume. Sfatul nostru pentru ei este sa abandoneze proiectele lor intunecate si sa accepte cu bucurie vointa si decretele binecuvantate ale Raiului. Tinta noastra in aceste discutii cu ei este numai sa-i ajutam cu tranzitia in Lumina. Noi am analizat optiunile lor in acceptarea gratiei Raiului si astfel permitand sa se intample toate in concordanta cu proclamatiile minuante ale Lordului Surea. Noi le-am explicat clar de asemenea scenariul alternativ al arestarii lor si pedepsirea de catre acele societati pe care odata le controlau cu aroganta.

Suroritatile si fraternitatile nostre divine ale Luminii sunt extaziate despre faptul ca munca initiala pentru transformarea lumii voastre este in esenta completa. Noi punem la punct acum evenimentele care or sa vina, deoarece orarul divin intra in vigoare pe deplin in lumea voastra. Fiecare din noi binecuvanteaza zilnic pe fiecare din voi. Voi sunteti aici pentru a face un miracol magnific: schimbarea voastra in Fiinte ale Luminii pe deplin constiente. Familiile voastre din spatiu si din Pamantul Interior sunt gata sa va ajute in manifestarea acestei schimbari miraculoase. Mediul necesar pentru acest eveniment se va manifesta in curand. Folositi-va bogatia imensa pentru a ajuta in reabilitarea Gaiei, prin curatarea marilor si raurilor ei, aerului si solului. Intampinati-va familiile care vin de departe sa ajute. Va pregatiti pentru o aventura cu adevarat fascinanta. Nimic mai putin decat Creatia va asteapta! Soseste timpul pentru a intra in acest cerc si sa va aliati cu noi in slujirea Raiului si toata umanitatea galactica!

Astazi am vorbit despre ce se intampla in jurul lumii voastre. Niciodata sa nu uitati faptul ca voi nu sunteti singuri. In jurul vostru este o armata vasta de Fiinte devotate care fac tot posibilul pentru a aduce o noua realitate in fiinta. Asa ca fiti mandrii, fiti puternici si mai presus de toate faceti ceea ce sunteti atrasi sa faceti pentru a ajuta cauza noastra mutuala si sacra. Sa stiti, daragii nostri, ca aprovizionarea cu Prosperitate infinita a Cerului este intr-adevar a voastra ! Asa sa fie ! „Selamat Gajun! Selamat Ja! ” (in siriana „Fii acela ! Fii in Fericire”)

Website: Planetary Activation Organization   
Tradus: Adrian
Dear Readers,

  We are looking for new translators English-Polish and English-Slovakian, for Sheldan Nidle’s messages. 
 We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to one of the Coordinators of this team, 
 and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

      Originals and translations of Galactic Messages available at

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

2012
Apasă pe butonulcc pentru a alege

traducerea in limba dorită.

Tribute to Light Eye

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

Sheldan Niddle Free Webinar

You UFO

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
în limba română

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
în limba română

Tribute to White Cloud

David Wilcock translations

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
în limba română

GREG GILLES

GREG GILLES
în limba română

CONV. WITH SALUSA by L. TYCO

CONV. WITH SALUSA by L. TYCO
în limba română