Followers

luni, 28 mai 2012

01.05.2012

1 Mai 2012
1 Kimi, 19 Kank’in, 8 Manik

                           

Dratzo! Ne intoarcem! Taramul vostru continua sa prezinte multa dezordine. Agentii cabalei intunecate sunt urmariti indeaproape in timp ce agentii ale diverselor mari guverne se pregatesc sa aresteze si apoi sa judece o multime de oameni faimosi din guvernare si finante, si din afara, din sectorul privat al economiilor respective. Acest proces ajunge intr-un punct in care va puteti astepta in scurt timp la inceperea unui imens ciclu de arestari. Intunericul a incercat din greu sa ascunda acest proces dar nu a reusit. O serie de drepturi de sechestru vasta a fost presata in mod oficial la multe banci centrale si private care, in trecut, etalau epitetul ‚prea mari pentru a esua’. Aceste corporatii de servicii financiare au violat cu usurinta si in mod repetat multe legi menite sa monitorizeze comertul international, cel mai rau delicvent fiind Banca Federala de Rezerve a SUA. Aceasta intreprindere privata a fost liderul multor conspiratii care amenintau chiar fundamentele bunastarii lumii voastre. De aceea aceasta institutie specifica va fi dezmembrata prima data, urmand cu rapiditate o avalansa de colegi conspiratori.


Aceste reorganizari institutionale si arestari reprezinta inceputul modest dar promitator. Acestea vor fi urmate de noua guvernare, distribuirea bogatiei si o serie de, ceea ce pentru voi ar fi, anunturi socante. Acestea se vor adresa iertarii de datorii, noului sistem bancar si financiar si noilor politici radicale care vor duce la pacea mondiala, dezarmarea generala si la sfarsitul manipularii distructive a globului vostru. Noua guvernare intentineaza sa reformeze modului de operare al legislaturii si a modului de abordare al procesului de alegeri. Mai mult, intituirea de suveranitate universala va transforma total maniera in care guvernul isi abordeaza cetatenii. Aceste schimbari vor fi de asemenea determinante in acelerarea avantului spre reintoarcerea voastra la constiinta deplina si la interactionarea respectuoasa cu Gaia. Agarthanii doresc sa inceapa o interactiune mai deschisa cu voi odata ce aceste masuri specifice vor fi luate. Apoi va fi timpul pregatirii publicului pentru vastele transformari pe care eliberarea tehnologiilor sechestrate le va aduce, si sa va facem cunostinta tuturor cu originile voastre din alte lumi.

Intentia dezvaluirii este de a fi un preludiu la subiectul misiunii noastre de contact divin cu voi. Noi credem ca reunirea noastra cu voi va avea nevoie de impartasirea unor cantitati imbelsugate de informatii despre o varietate larga de subiecte. In esenta, acest proces va trebui sa corecteze multe greseli din istorie si credinte denaturate hranite voua de intuneric de-alungul multor milenii, si multele societati sacre secrete vor iesi la iveala ca sa ajute cu aceste invataturi. Aceste invataturi vor fi un aperitiv la cele pe care Maestrii vostri Ascensionati le vor aduce. Acesti barbati si femei de Spirit doresc sa experimentati mai intai, si astfel sa intelegeti mai bine diversele invataturi spirituale inainte ca ei sa-si faca oficial aparitia in lumea voastra. Voi sunteti Fiinte foarte speciale care ati fost supuse unui mare test de foc din cauza intunericului, si aceasta tortura ingrozitoare de-a lungul timpului v-a transformat intr-o armata de o valoare spirituala imensa! Voi luptatori divini va veti folosi de cunostintele primare pentru a transforma fostele populatii intunecate ale acestei galaxii si sa intoarceti acest sector al fizicalitatii spre Lumina!

Printre multe altele, cascada de dezvaluiri deschide portile unei intelegeri cu totul diferita a identitatii voastre divine si a relatiei ei sinergice cu Gaia. Fizicalitatea exista la nenumarate nivele, la fel ca Raiul. Voi sunteti copii de Suflet pentru amandoua, si relatia voastra interdependenta cu Mama Pamant explica conexiunea innascuta dintre cele doua. Indrumarea noastra va clarifica multele nivele in care serviciul vostru divin se poate termina si acest lucru va va permite sa va faceti propria voastra cale unica. Raiul pricepe ca in acest moment voi nu intelegeti pe deplin implicatiile constiintei depline. Bucuria noastra va fi sa impartim cunostinte, si apoi sa va lasam pe voi sa decideti ce cale sa alegeti impreuna cu Gaia, si desigur cu restul acestui sistem solar divizat promitator. Asa o deschidere spre aceasta intamplare fericita produce un fel de magie, asa cum se nasc natiunile stelare, si in timp ce inaintati in viitor, veti vedea clar intelepciunea de care vorbim noi.

Namaste! Noi suntem Maestrii vostri Ascensionati.venim azi cu mai multe stiri binecuvantate. Se apropie timpul ca asociatii nostri sa inceapa arestarile in masa. Un stagiu preliminar este in curs de desfasurare, in care o cantitate aditionala de dovezi incriminatoare iese la lumina datorita plasei din cein ce mai larga lansata de diverse agentii politienesti internationale. Asa cum a proclamat Raiul, noi observam cat de repede plasa atotcuprinzatoare de control a intunericului se destrama. Numarul de personaje implicate in infractiuni majore este cu adevarat ametitor, si noi privim mana binecuvantata a justitiei divine ajutand asociatii nostri sa adune un munte absolut de dovezi. Mai presus de asta, multe persoane arestate in luna trecuta au furnizat indicii si au dat nume. Exista dosare despre intregul esalon superior al cabalei intunecate si acestea vor duce in curand la arestarea lor in masa. Puterea de neinvins manuita asupra voastra de intuneric de milenii se evapora acum sumar, si asa libertatea voastra se apropie rapid!

Aceste stiri binecuvantate sunt doar inceputul. Institutiile care vor fi reformate includ multe banci internationale mari care au pus sechestru. Acest lucru este intentionat ori sa le forteze sa dea faliment, ori sa le oblige sa accepte noul management. Acest nou management va fi selectat de asociatii nostri, si apoi noul sistem financiar va fi gata sa se manifeste global. Asociatii nostri ne-au informat de asemenea ca prototipurile si bazele pentru noua politica economica globala a inceput deja sa aiba efect in cateva natiuni. Aceste natiuni urmaresc anumite recomandari care le pot procura libertatea economica de la amenintarile constante ale cabalei intunecate. Succesele lor sunt dovada ca acest nou sistem economic este inradacinat in realitate. Asociatii nostrti sunt foarte pregatiti, la timpul divin potrivit, sa imparta acest model cu lumea.

Transferul guvernarii face de asemenea mari pasi. Diverse grupuri care doresc sa schimbe fata lumii ni s-au alaturat. In prezent, cabala intunecata persista in punerea la cale a unui numar de aventuri militare dar acestea vor fi oprite de familia noastra galactica impreuna cu armatele catorva natiuni din vest simpatizante acestor miscari. A sosit timpul sa scapam guvernele de cei care ar folosi armatele cu nesabuinta. Era razboaielor s-a terminat, asa ca acele guverne care incurajaza aceasta nebunie trebuie inlaturate. Diverse acorduri catre acest scop sunt in vigoare acum si se misca strans legate de multe agentii de urmarire penala si aplicare a legii care sunt aproape sa aresteze pe cei responsabili in primul rand de acest comportament agresiv. In curand, noua guvernare va sustine pacea, prosperitatea si cooperarea globala.

Astazi am discutat despre evenimentele care vor transforma in curand lumea voastra. S-au facut pasi mari, s-au adunat dovezi si au fost formate organizatii. Timpul pentru actiunea la scara larga este aproape. Binecuvanteaza-ne pe toti, si lasa aceste evenimente divine sa se manifeste. Timpul pentru libertatea voastra este la indemana! Sa stiti, daragii nostri, ca aprovizionarea cu Prosperitate infinita a Cerului este intr-adevar a voastra ! Asa sa fie ! „Selamat Gajun! Selamat Ja! ” (in siriana „Fii acela ! Fii in Fericire”)


Website: Planetary Activation Organization   
Tradus: Adrian
Dear Readers,

  We are looking for new translators English-Polish and English-Slovakian, for Sheldan Nidle’s messages. 
 We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to one of the Coordinators of this team, 
 and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

      Originals and translations of Galactic Messages available atNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

2012
Apasă pe butonulcc pentru a alege

traducerea in limba dorită.

Tribute to Light Eye

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

Sheldan Niddle Free Webinar

You UFO

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
în limba română

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
în limba română

Tribute to White Cloud

David Wilcock translations

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
în limba română

GREG GILLES

GREG GILLES
în limba română

CONV. WITH SALUSA by L. TYCO

CONV. WITH SALUSA by L. TYCO
în limba română