Followers

duminică, 29 aprilie 2012

17.04.2012

17 April 2012
1 Ben, 6 Kank’in, 8 Manik

                             

Dratzo! Ne intoarcem! Marea schimbare la care lumea voastra este supusaa fost prezisa prima data de Antici (eng. Ancients) acum 13.000 de ani. Este parte din ceea ce ei numeau ‚marele an galactic’. Raiul va onora aceasta perioada de timp prin stabilirea unei mari Lumini, care va spala intunericul si slujitorii lui. Noi am fost rugati, acum 20 de ai de-ai vostri, sa venim aici si sa fim pregatiti la un moment dat sa efectuam aterizari in masa a personalului nostru pe pretioasele voastre maluri. Si asa noi am venit, si apoi am vazut ca datele Raiului pentru acest proiect sunt oarecum neclare. Asa ca ne-am adaptat, si am continuat sa folosim aceste momente ca sa va cunoastem mai bine. De la sosirea noastra aici, noi am devenit parte dintr-o miscare sacra de a pregati oamenii de pe suprafata Gaiei pentru conditiile decretelor divine pentru aceasta planeta. Una din ele specifica nevoia de a rezolva problema labirintului de control a slujitorilor intunericului de pe planeta voastra prin purificare sacra. In principiu acest lucru va incepe cu o schimbare imensa si formala a modului in care societatile voastre functioneaza si in modul in care voi percepeti natura realitatii voastre.

Aceasta mareata transformare a realitatii voastre a fost, de fapt, deja indeplinita in Rai, si tot ceea ce ramane este ca ea sa se manifeste in fizicalitate. Sectiuni fundamentale ale guvernelor voastre mari s-au adunat cu multe societati sacre secrete si au format aliante, care includ un numar mare de natiuni. Aceasta uniune a obtinut acordurile morale si legale care pregatesc scena pentru actiuni majore care se vor intampla in acesta primavara. Amadus aceasta coalitie si i-am unit intentiile cu cele ale Pamantului Interior. Noi toti suntem dedicati indeplinii cauzei noastre si, la momentul potrivit, sa inlaturam intunericul si agentii lui din pozitiile lor de putere din lumea voastra. Aceasta actiune va elibera calea pentru o rafala de activitati, culminand cu aterizarile noastre in masa pe planeta voastra. Atunci va vom putea pregati rapid pentru intoarcerea voastra la constiinta deplina si reunirea voastra cu Pamantul Interior, si familiile spirituale si din spatiu. Toate acestea formeaza o parte a unui plan mult mai mare si mai semnificativ: intoarcerea acestei galaxii in Lumina.


De la sosirea pacii in galaxia noastra, Raiul a putut combina Federatia noastra cu fosta Alianta Anchara. Aceasta Federatie Galactia a Luminii extinsa se concentreaza acum pe aducerea voastra in constiinta deplina. In multe aspecte voi sunteti un simbol pentru fostii membri ai Aliantei Anchara, care ne intreaba zilnic despre detalii in legatura cu ce se intampla in lumea voastra. Ei sunt foarte dornici ca voi sa veniti sa-i ajutati in procesul lor unic de ascensiune, si de aceea aproape jumatate din flota noastra din sistemul vostru solar este compusa din nave din aceste natiuni stelare nou alaturate. Legaturile noastre au mentinut stabile schimbul de date si intalnilire cu ei pentru a discuta dezvoltarile de pe planeta voastra. Acum, noi adunam informatii despre ce se va intampla in scurt timp. Diverse forte militare si politienesti se pregatesc pentru arestari in masa ale membrilor cheie din guverne, retele financiare globale si banci majore din lumea voastra. Aceste arestari formeaza lansarea initiala a unei preluari vaste pentru a reface realitatea voastra.

Refacerea realitatii voastre ne va permite noua sa venim sa lucram in lumea voastra in mod deschis. In urma cu decenii ati permis ‚spiritului’ nuclear sa se dezvolte intr-o retea de centrale nucleare care in prezent servesc ca surse primare pentru electricitate. Din pacate, acestea au fost construite dupa un model gresit care scapa zilnic cantitati nesigure de readiatii in aer, apa si pamant. Este esential pentru acestea sa fie inchise si toate spatiile de depozitare a deseurilor nucleare neutralizate. In prezent, cateva centrale nucleare din Japonia au imprastiat cantitati mari de radiatii in Pacific si in jurul lumii. O mare parte din aceasta otrava radioactiva este extrasa in secret in fiecare zi din marile voastre si din aer de catre personalul nostru, dar un asa potential risc are nevoie de o interventie mai apropiata din partea retelei noastre de nave. Acesta este unul din marile motive pentru care noile voastre guverne sa faca dezvaluirea in cateva zile de la preluarea conducerii decat in cateva saptamani, cum era prevazut inainte. Avem multe de spus in aceste transmisiuni cu privire la cum sa neutralizati aceste riscuri serioase asupra sanatatii si cum sa va purificati aerul, apa si solul.

Namaste! Noi suntem Maestrii vostri Ascensionati! Venim cu stiri despre progresul asociatilor nostri in manifestarea prosperitatii voastre si a noii guvernari. Arestarile in masa sunt aproape sa se intample. Multe personalitati din domeniul bancar si financiar si-au dat deja demisiile dintr-o gama larga de institutii din lume, si acum aceste evenimente abia raportate includ managementul superior a unor corporatii internationale majore. Asociatii nostri limiteaza miscarile unor numerosi oficiali inalti ca pregatire a ceea ce se va intampla. Schimbarile in guvernare vor deveni cunoscute public numai dupa ce noi am luat controlul unui numar de corporatii bancare majore si ne-am asumat un rol de supraveghetori in operarea catorva banci centrale.

Intentia noastra este sa daramam sistemul actual financiar corupt si sa curatam pietele de schimb a societatii voastre globale. Corporatiile si manipularea lor a pietei de actiuni si specularea nedreapta a materiei prime trebuia transformata drastic. Pentru a va scoate din necesitate si depravare si a va introduce intr-un taram cu bogatie nelimitata, economia voastra are nevoie de o purificare adanca si reconfigurare totala. Sfarsitul taxelor ilegale si aplicarea de diverse tehnologii noi va fi un inceput bun. Lucrarile institutiilor voastre financiare majore vor fi de nerecunoscut; ele vor deveni instrumente care vor permite manifestarea si managementul visat din toata inima, conducand spre un mediu optim pentru transformarea voastra in Fiinte ale Luminii pe deplin constiente.

Cat despre guvernele voastre, au o disperata nevoie de o revizuire completa! Politicienii si partidele lor, din totdeauna, au avut nevoie sa stranga bani sa fie alesi sau pentru a-si pastra functia publica. Aceasta conditie este o invitatie deschisa pentru compromis moral, abatere de la functie inalta, sau chiar preluarea controlului total din ‚interese speciale’. Noua voastra guvernare se va misca repede dincolo de asa considerente si va stabili un mediu care descurajaza asa activitate. Acest lucru va fi facut prin instituirea unei vaste retele de paza publica, inspirata de o noua atitudine fata de guvernare si de accesul foarte usor la guvern si interactiunea dintre oficiali si popor. Un popor pe deplin informat si educat si o transparenta in crestere rapida a guvernului va transforma mocirla de acum. Intentionam sa monitorizam indeaproape cum progreseaza lucrurile si sa va informam despre cat de bine va descurcati in a face guvernul sa se conformeze nevoilor voastre.

Astazi ne-am adresat unor elemente care vor duce la evenimente care vor schimba lumea voastra in bine. Am discutat de asemenea anumite aspecte despre ce trebuie sa facem noi pentru a purifica ecosistemele Gaiei. Se apropie timpul pentru cateva evenimente necesare sa se manifeste! Sa stiti, daragii nostri, ca aprovizionarea cu Prosperitate infinita a Cerului este intr-adevar a voastra ! Asa sa fie ! „Selamat Gajun! Selamat Ja! ” (in siriana „Fii acela ! Fii in Fericire”)


Website: Planetary Activation Organization   
Tradus: Adrian
Dear Readers,

  We are looking for new translators English-Polish and English-Slovakian, for Sheldan Nidle’s messages. 
 We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to one of the Coordinators of this team, 
 and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

      Originals and translations of Galactic Messages available atNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

2012
Apasă pe butonulcc pentru a alege

traducerea in limba dorită.

Tribute to Light Eye

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

Sheldan Niddle Free Webinar

You UFO

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
în limba română

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
în limba română

Tribute to White Cloud

David Wilcock translations

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
în limba română

GREG GILLES

GREG GILLES
în limba română

CONV. WITH SALUSA by L. TYCO

CONV. WITH SALUSA by L. TYCO
în limba română