Followers

joi, 12 aprilie 2012

Interviu David Wilcock

27 Martie 2012
6 Eb 5 Mac, 8 Manik

                             


Dratzo! Ne intoarcem! Timpul pentru marea schimbare in constiinta este aproape. Cabala voastra intunecata are in fata o dilema cu care se descurca din ce in ce mai greu pe zi ce trece, si suntem gata sa actionam ca executori divini din partea societatilor sacre secrete numite de Maestrii Ascensionati. Pe scurt, o imensa transformare a realitatii este gata sa inceapa. Un numar de programe monetare cheie sunt pregatite pentru distribuire globala, si componente relevante a variatelor noastre echipe de prim contact sunt gata sa protejeze ceea ce va fi incursiunea initiala in abundenta a lumii voastre. Acest proiect va demara o gramada de activitati care va pune lumea voastra pe calea spre Lumina! Maestrii Ascensionati pun la punct noul sistem financiar cat de repede se poate, si deja natiunile din Est sunt pregatite sa accepte acest nou sistem care sfarseste lunga dominatie financiara a Vestului, dandu-le adevarata egalitate fiscala. Simultan, legatura necesara pentru noile guverne este formata de numeroasele societati sacre fondate in Europa cu secole in urma.Aceste societati sacre Europene se concentreaza asupra celei mai bune cai pentru a inlatura guvernele orintate spre intuneric care au tinut pamantul destabilizat de catre amenintarea razboiului nuclear inca de la separarea atomului in anii 1949. In plus, tot aceste guverne au invadat multe natiuni din lumea voastra pentru a mentine frica si manipularea vulgara de mult instaurata de catre Anunnaki si slujitorii lor pamanteni. Aroganta imensa a strategiei intunericului dezvoltata intr-o viziune ingusta, care in timpul ultimului deceniu a deschis o cale pentru societatile sacre pentru a va dezvalui o noua si minunata realitate. Acest moment din istoria voastra coincide de asemenea cu multele decrete ale Raiului pentru taramul vostru. Aceste edicte sacre ne-a invitat sa venim aici pentru a supraveghea cu grija o serie unica de transformari, si de aceea suntem aici deasupra voastra in numar mare pentru a asigura ca aceste decrete sunt duse la capat. Ca rezultat, intunericul nu mai conduce lumea voastra, si oamenii de pe Pamant dedicati Luminii au atins punctul prezis al succesului.


Lucrarea Luminii v-a adus in momentul in care o mareata prosperitate va matura prin societatile voastre. Aceasta prosperitate vesteste o serie de schimbari guvernamentale care vor hotara, printre multe altele, bazele legale ale libertatii voastre si a suveranitatii individuale, insotite de o proclamatie oficiala a acestora. Este un moment istoric. Pentru prima data de cand vi s-a permis sa intrati in constiinta limitata, voi veti fi cunoscuti ca Fiinte merituoase de catre fostii vostri ‚maestrii’. Dintr-o miscare voi deveniti egalii lor, capabili sa manuiti justitia si a aplica pedeapsa pentru crimele lor impotriva voastra si a stramosilor vostri. Acum este timpul cand realitatea prezenta se prabuseste si este transformata intr-un vehicul capabil sa va transporte inapoi chiar in pragul constiintei depline. Responsabilitatea noastra este sa va trecem prin acea intrare pana la transformarea voastra finala, care va va permite sa ocupati din nou locul printre multele voastre familii spirituale si din spatiu. Acesta va fi un moment de sarbatoare mult asteptat de noi toti !


In asteptarea aducerii planetei voastre si a voastra inapoi in Lumina si in constiinta deplina, noi marim aparitiile navelor noastre pe cerul vostru; ele se fac mai sesizabile pentru voi prin demascarea lor in plina zi si prin a fi mai spectaculare pe cerul noptii. Mesajul nostru este, Nu sunteti singuri! Mai departe, Mama Pamant isi accelereaza transformarea intr-o Fiinta unificata a realitatii 5-D. In ochii geologistilor vostrii si a cercetatorilor atmosferei, ultimii indici geologici par sa arate o potentiala catastrofa mondiala, dar nu este cazul. Mama Pamant isi modifica intr-adevar drastic paternele meteo prin schimbarea curentilor care creeaza climatul global; de asemenea, starile de incalzire si racire neobisnuita schimba chiar natura centurii de curenti marini care amesteca apele oceanelor, si acest lucru influenteaza paternele meteo. Totusi, aceasta este parte a unui proces pozitiv care va uni in final apele si atmosfera de la suprafata cu cele ale Pamantului Interior.


Binecuvantari! Noi suntem Maestrii vostri Ascensionati! Venim astazi cu o actualizare a ceea ce se intampla acum in lumea voastra. In prezent, trecem prin ultimele zile ale ultimatumului care forteaza cabala intunecata si pe partizanii ei ‚greu de ucis’ sa renunte la pozitiile lor publice si ministeriale. Aceste ‚demisii’ oficiale ce vor veni, vor da semnalul de start procesului de propagare vasta a puterii de la cabala intunecata la agentii Luminii. Acest proces se aliniaza de asemenea cu un imens transfer de bani prin lumea voastra. In timpul acesta, multe banci isi vor schimba proprietarul de la cabala intunecata la delegatii Luminii. Responsabili de aceste tranzactii complexe sunt diverse elemente ale societatilor sacre secrete ale noastre. Astfel, un nou sistem financiar se va naste din aceasta schimbare de proprietari de banci si va fi bazat pe monezi acoperite de valoarea lor in aur. Odata ce aceste proceduri sunt gata, noile guverne isi vor face anunturile.


Noua guvernare in multe natiuni va fi protejata de puterea Luminii, de Agarthani si de echipa primului contact. Noi suntem angajati in a ne asigura ca edictele sfante ale Raiului se manifesta aici pe Pamant. Toate acestea sunt facute pentru a va elibera, si pentru a va trece prin urmatoarele faze ale caii voastre spre constiinta deplina. Noi monitorizam totul in timp ce aceste lucruri se desfasoara, asa cum aceasta mare tranzitie este menita a fi rapida si benigna pentru toate felurile de viata. De mult timp noi am discutat in cadrul comuniunii nostre sfante cum sa cream mai bine aceasta noua realitate; mai presus de toate noi dorim foarte mult sa prezentam aceste lucruri intr-o maniera care este inteligibila si acceptabila pentru voi, si ca intr-adevar serveste binelui suprem. Scopul divin al preluarii noastre este sa va oferim voua oportunitatea de a fi liberi si suverani. Multe cunostinte trebuie impartasite voua in timpul lunilor ce vor veni pentru a va reasigura si a va mentine increderea sacra.


Comunicarea ramane cheia pentru tot ceea ce facem noi, asa ca am fost atenti sa avem grija de tot pentru a va putea tine informati. Noi am cerut Federatiei Galactice sa se faca cunoscuta pe deplin voua dupa ce este anuntata dezvaluirea, si am cerut Agarthanilor sa faca la fel. Fiecare dintre voi are nevoie sa acumuleze cunostintele depline despre ceea ce se intampla si de ce, si unde se indreapta totul. De egala importanta pentru noi este sa avem raspunsuri de la voi in privinta acestei agitatii bruste de evenimente care vor lovi societatile voastre. Noi, Maestrii Ascensionati, intentionam sa aparem si sa vindecam si binecuvantam pe toti chiar si inainte de aterizarile in masa. Noi cerem cu sinceritate sentimentele voastre despre aceste chestiuni pentru ca a sosit timpul pentru a schimba felul in care interactionati cu Raiul. Voi sunteti fiecare un inger fizic sacru. Trebuie sa invatati despre genealogia voastra divina si despre Ordinele sacre din care faceti parte. Meditati asupra acestor chestiuni, pentru ca Raiul se intoarce acum in forta in lumea voastra!


Astazi v-am adus alt mesaj. Noi vi le furnizam pentru a va tine informati pe cat de bine putem despre evenimentele zilei din perspectiva noastra. Noi va rugam sa folositi aceste informatii pentru a-i ajuta pe altii precum si pe voi insiva pentru a intelege mai bine ceea ce este gata sa se intample in lumea voastra. Sa stiti, daragii nostri, ca aprovizionarea cu Prosperitate infinita a Cerului este intr-adevar a voastra ! Asa sa fie ! „Selamat Gajun! Selamat Ja! ” (in siriana „Fii acela ! Fii in Fericire”)Website: Planetary Activation Organization   
Tradus: Adrian
Dear Readers,

  We are looking for new translators English-Polish and English-Slovakian, for Sheldan Nidle’s messages. 
 We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to one of the Coordinators of this team, 
 and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

      Originals and translations of Galactic Messages available at

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

2012
Apasă pe butonulcc pentru a alege

traducerea in limba dorită.

Tribute to Light Eye

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

Sheldan Niddle Free Webinar

You UFO

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
în limba română

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
în limba română

Tribute to White Cloud

David Wilcock translations

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
în limba română

GREG GILLES

GREG GILLES
în limba română

CONV. WITH SALUSA by L. TYCO

CONV. WITH SALUSA by L. TYCO
în limba română