Followers

vineri, 13 aprilie 2012

03.04.2012
3 Aprilie 2012

12 Cauac, 13 Mac, 8 Manik


                             

Dratzo! Ne intoarcem! Lumea voastra isi continua miscarea catre o noua realitate. Planeta s-a miscat cu aproape 2.0 grade fata de traseul ecliptic ca rezultat al energiilor in crestere care trec prin soarele vostru din miezul galactic. Aceste energii aplica presiuni asupra retelelor planetare, care de asemenea continua sa se miste. Aceleasi energii din miezul galactic creaza conditii asupra altor lumi acvatice, care le muta mai aproape de punctul de miscare sacru al sistemului solar. Acesta este atunci cand sistemul vostru solar se aliniaza cu restul galaxiei voastre, permitand galaxiei sa-si modifice semnificativ forma spiralata de baza, si permitand retelelor realitatii galaxiei noastre sa intre in alinierea ritmica cu aproape 350.000 de galaxii care formeaza acest sector al fizicalitatii. Noi am fost instruiti de Rai sa marim nivelul participarii noastre cu Elohim –ul galactic in asigurarea ca aceste ajustari decurg asa cum au fost decretate de Creator si de sacrul Seraphim al AEON. Acest proiect coincide cu interventia divina care se intampla acum in lumea voastra.

Aceasta interventie divina se apropie de punctul magic! Acum, noi urmarim pasii finali in care realitatea lumii voastre este transformata din intuneric in Lumina. Reprezentantii Raiului, care lucreaza impreuna cu un numar de societati sacre secrete si multi din Maestrii vostri Ascensionati, sunt gata sa elibereze o mareata abundenta. Aceasta prosperitate universala da startul marilor schimbari in modul in care functioneaza sistemele financiare si politice globale. Cu siguranta va fi un an marcat de schimbari unice si fara precedent! Cel mai important aspect pentru noi este, desigur, o dezvaluire deplina de catre diverse guverne majore a prezentei noastre binevolente si a misiunii noastre aici. Suntem foarte pregatiti sa incepem cu multele activitati din agenda noastra, care se incheie cu acelea care va intorc pe voi la starea voastra naturala a constiintei depline. In timp ce vorbim, anumite actiuni prealabile sunt indeplinite de contingente desemnate ale armatelor lumii si grupurile politiei asociate. Ei implementeaza etapele finale ale procesului de arestari in masa globale care vor schimba lumea voastra pentru totdeauna. Aceste arestari vestesc noi guvernari si o noua prosperitate pentru toti!


Aceasta prima agitatie de schimbari extraordinare vor duce la o serie de evenimente mai captivante ca niciodata. Noi lucram indeaproape cu Agarthanii pentru a pregati pentru voi o cale optima spre societatea galactica, incepand cu multe tehnologii secrete care vor fi introduse voua de catre noile guverne. Aceleasi guverne va vor scapa de asemenea de datorii si va vor imparti o noua bogatie. Atunci va fi vremea sa infruntati, la nivel global, faptul foarte real al schimbarii climei, si aceasta va necesita schimbarea totala a abordarii voastre fata de pretioasa voastra planeta vie. Masiva distrugerea continua a lumii voastre trebuie oprita. Noi tehnologii vor fi facute accesibile imediat pentru a sustine planeta voastra si pentru a incepe restituirea distrugerilor facute de milenii. Rolul nostru ca mentor include adugarea tehnologiei noastre la a voastra, si consilierea voastra in legatura cu abordarea celor mai presante nevoi globale. Toate acestea le-ati mai auzit; acum a sosit timpul sa discutam de fapt cum sa procedati cu toate.

Agarthanii sunt foarte familiarizati cu voi; de fapt, ei au trait in secret printre voi de aproape 13 milenii, si prin urmare intelepciunea lor este foarte importanta pentru noi. Maestrii Ascensionati au sarcina sacra de a redresa multele minciuni si nuantari tesute in filozofiile voastre religioase de catre intuneric. Adevarul trebuie rostit sincer si totusi intr-un asa fel incat voi puteti percepe subtilitatile folosite de Anunnaki pentru a distorsiona lucrarile voastre religioase. Maestrii pot corecta aceste lucruri, dandu-va o baza pentru o remodelare completa a istoriei voastre antice si a miturilor despre originile umanitatii. De asemenea de importanta primara este o reajustare masiva in modul in care relationati cu magnifica Fiinta pe care rezidati. Caderea voastra in constiinta limitata a mascat multe lucruri fata de voi, si drumul inapoi spre constiinta deplina poate transforma aceste mistere in concepte care vor deveni repede parte din cunoasterea voastra zilnica a acestei lumi si a fizicalitatii insasi. Toate acestea incep cu dezvaluirea.

Namaste! Noi suntem Maestrii vostri Ascensionati! In aceasta saptamana noi am asistat asociatii nostri multi in pregatirea catorva proiecte speciale pentru activarea lor imediata. Noi am respectat in toate modurile decretele sacre ale Raiului, si acum s-a acceptat ca realitatea voastra este pregatita pe deplin pentru schimbare. Aceasta schimbare va incepe cu o serie de arestari si ‚demisii’ ale unor persoane majore care slujesc intunericul din guvern, finante, si sistemul bancar international. Aceasta actiune duce imediat catre alte doua: livrarea fondurilor voastre de prosperitate de catre un personal desemnat, simultan cu transferul puterii politice din cateva guverne majore din lume catre noile guverne interimare. Aceste doua actiuni duc la a treia: seria de anunturi oficiale care explica noul sistem bancar si financiar, iertarea tuturor datoriilor, si restaurarea depturilor voastre suverane.

Aceste activitati vor semnala ca dezvaluirea este urmatoarea si este iminenta. In privinta acestei ultime chestiuni, un alt aspect important trebuie luat in considerare: draga noastra binecuvantata lume are nevoie urgent de sfarsirea razboiului deoarece exista amenintari acum care pun in pericol sanatatea ei. Noi am rugat familiile noastre galactice si Agarthane sa ni se alature in restaurarea sanatatii Gaiei, dar aceasta activitate necesita o cantitate mare de interventie directa si vizibila din partea noastra. Din fericire, aceasta activitate vizibila va fi autorizata de noile guverne interimare, asa ca nevoia de anuntul dezvaluirii a fost inaintat in agenda, de la o chestiune care trebuia rezolvata in a doua saptamana de la instaurarea guvernelor interimare la una la care o sa ne adresam pe deplin impreuna cu primele noastre anunturi. Pacalelile intunericului nu pot si nu vor mai fi admise. O noua epoca a umanitatii a sosit!

Ideea acestui mesaj este sa va asiguram ca foarte multa munca a fost depusa de catre asociatii nostri pentru a inlocui guvernarea intunecata si a distribui un imens program global de prosperitate. Acestea sunt numai cateva din activitatile care au fost planuite pentru a va misca spre constiinta deplina. Preliminariile urmatoare vor schima irevocabil lumea voastra si va va da un punct de intrare pentru misiunea de prim contact a Federatiei Galactice. Noi si surorile si fratii nostri Agarthani intentionam de asemenea sa ne prezentam voua in acel moment. In timp ce ceea ce se va intampla este socant pentru voi, este in realitate un inceput care va va conduce la binecuvantatele bucurii ale constiintei depline. Aici, veti asista tot Raiul si pe noi la desfasurarea planului divin al fizicalitatii. Acestea sunt intr-adevar timpuri emotionante la care sunteti martori si prin care traiti!

Astazi, noi am continuat discutia noastra despre ceea ce se intampla in lumea voastra. O noua era de aur pentru umanitate a rasarit. Anunturile despre dezvaluire de catre noile voastre guverne ne vor permite sa facem un numar de lucruri care sunt vitale pentru prepararea etapei pentru aterizarile in masa. Asteptam cu bucurie sansa sa ne intalnim oficial cu fiecare din voi. Sa stiti, daragii nostri, ca aprovizionarea cu Prosperitate infinita a Cerului este intr-adevar a voastra ! Asa sa fie ! „Selamat Gajun! Selamat Ja! ” (in siriana „Fii acela ! Fii in Fericire”)Website: Planetary Activation Organization   
Tradus: Adrian
Dear Readers,

  We are looking for new translators English-Polish and English-Slovakian, for Sheldan Nidle’s messages. 
 We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to one of the Coordinators of this team, 
 and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

      Originals and translations of Galactic Messages available atNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

2012
Apasă pe butonulcc pentru a alege

traducerea in limba dorită.

Tribute to Light Eye

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

Sheldan Niddle Free Webinar

You UFO

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
în limba română

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
în limba română

Tribute to White Cloud

David Wilcock translations

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
în limba română

GREG GILLES

GREG GILLES
în limba română

CONV. WITH SALUSA by L. TYCO

CONV. WITH SALUSA by L. TYCO
în limba română