Followers

duminică, 29 aprilie 2012

10.04.2012

10 April 2012
7 Cimi, 19 Mac, 8 Manik

                             

Dratzo! Ne intoarcem! Evenimentele continua sa avanseze. In lumea post-Paste, multe sunt in perspectiva. In Asia s-au tinut conferinte recent pentru a determina conditiile prealabile pentru noua realitate care o sa ia fiinta in scurt timp in jurul vostru. La aceste intalniri s-a stabilit ca un numar de fonduri de prosperitate vor fi folosite pentru a crea bogatii permanente pentru Asia. Conferinte asemanatoare au fost tinute in Europa si in Americi. Cantitatea vasta de bogatii acumulate de Maestrii Ascensionati va fi raspandita prin lumea voastra pentru a sfarsi saracia si pentru a promova sanatatea si bunastarea pentru toti. Vor fi date fonduri de asemenea indivizilor preselectati pentru a crea o alta cale pentru a imprastia aceste cantitati spectaculoase de bani. Aceste resurse sunt pentru a fi folosite la introducerea de noi tehnologii care vor fi disponibile lumii voastre in domeniul sanatatii, agriculturii si transportului. Impreuna, voi veti forma parteneriate intre voi care permit sa fie facute publice multe informatii care au fost de mult suprimate. Aceste noi informatii si noi tehnologiivor fi baza pentru trecerea societatilor voastre prezente in Lumina.

Noua guvernare si noul sistem financiar vor fi foarte facilitate de aceasta noua bogatie globala. Raiul si-a folosit puterile lui infinite pentru a asigura accelerarea acestei schimbari imense in constiinta. Noi suntem doar o parte a acestei operatiuni complexe pentru a schimba lumea voastra in Lumina. Alt aspect care trebuie precizat este ca incetarea Aliantei Anchara a oprit brusc sprijinul pe care se baza cabala intunecata. Aceasta pierdere a aliatilor foarte valorosi le-a limitat accesul acestor indivizi si grupuri intunecate de la ‚mana conducerii’ si este un alt semn, pentru cei in cauza, ca zilele suprematiei cabalei sunt numarate. Acest grup panicat incearcxa acum sa faca o intelegere cu Lumina pentru a reduce sentinta initiala pe care o asteapta. Scopul Raiului aici nu este sa pedepseasca acesti criminali asa de mult ci aceasta disciplinare sa serveasca in scopul inlaturarii energiilor vechi intunecate si sa le inlocuiasca permanent cu Lumina.


Maestrii Ascensionati pregatesc noile istitutii financiare care vor fi centrul noului sistem bancar. Acest sistem va augmenta noua guvernare formata de noile regime. De exemplu, activitatea bancara va deveni un mijloc de distribuire a noii bogatii, intrucat fiecare individ are nevoie de un mijloc de a directiona bani in jur catre ceilalti, si pentru a avea acces la manageri care pot asigura succesul noilor parteneriate care vor raspandi tehnologiile de mult suprimate catre umanitate. Societatile voastre sunt pline de profesionisti pregatiti in domeniul dreptului, medicinei si productiei de alimente, a caror experienta trebuie redirectionata pentru a folosi noiilor bogatii si pentru a asigura ca toti respecta in mod corespunzator noua libertate si suveranitate dobandita. Veti trai intr-o lume in tranzitie, si pe masura ce treceti spre nivele mai inalte ale constiintei, veti deveni constienti de ceea ce noi numim societate galactica. Asta implica o reordonare profunda a modului in care societatile voastre globale functioneaza, si calea inaintarii va deveni evidenta pe masura ce noua voastra guvernare lucreaza cu sarguinta pentru a transforma lumea voastra.

Societatea voastra galactica este fondata pe onorarea fiecarui individ si pe veneratia completa pentru Mama Pamant si diferitele ei retele ale Vietii. Va promova de asemenea unirea Pamantului Interior cu cel de suprafata. Aceste entitati in prezent separate vor fi impreuna si va vor permite fiecaruia sa va folositi talentele unice si abilitatile pentru a va sustine lumea voastra si retelele ei ecologice interconectate minunate. Aceasta sarcina primara se va extinde in viitorul apropiat pentru a include toate lumile acvatice din sistemul vostru solar. Veti descoperi ca aceste lumi sunt de fapt interconectate si formeaza parte din o entitate a carei bine v-a fost incredintat. Din aceasta cauza este mandatat divin ca voi sa fiti transformati cat mai repede posibil inapoi in Fiinte ale Luminii pe deplin constiente. Acest lucru va fi implinit de misiunea de prim-contact a noastra. Agarthanii si noi suntem pe deplin dedicati mutarii voastre in aceasta stare de gratie divina, si in acest scop, noi am pregatit un program, aprobat corespunzator de catre Rai, pentru a indeplini aceasta sarcina si pentru a va introduce in calitate de membrii deplini in Federatia Galactica a Luminii.

Namaste! Noi suntem Maestrii vostri Ascensionati! Asociatii nostri planuiesc multe activitati importante dupa sarbatorile de Paste. In aceasta perioada imediata va fi facuta o contabilitate rapida si detaliata a tuturor fondurilor. Ei vor tine de asemenea sesiunile planuirilor finale cu un grup special de actiune desemnat de Consiliul Agarthan Principal. Astfel saptamana care urmeaza va fi aceea cand toate miscarile necesare pentru a elimina guvernele necesare vor fi intarite, programate, si un calendar comun de actiune va fi prevazut. Acest calendar contine programul pentru finalizarea activitatilor care vor instrui multele guverne interimare din lumea voastra. In prezent, noul sistem bancar si financiar este gata, si asteptam numai caderea catorva regime intunecate incainte ca acest sistem sa devina normal pentru toate natiunile mari. Un nou sistem monetar este gata sa acompanieze acest lucru si sa termine complet dominatia dolarului American din prezent.

Aceasta transformare a retelelor voastre monetare si financiare va scapa lumea voastra de nefericire de dorinte si de multele forme de depravare care cuprind acum societatile voastre. Lumea voastra are nevoie de un punct de tranzitie pentru a se pregati pentru bogatia enorma care va deveni acceptata rapid ca ceva normal. Noile tehnologii vor duce aceasta abundenta fiscala in punctul in care necesitatea unei culturi bazate pe bani va deveni depasita. Atunci veti fi atins momentul cand viziunea voastra prezenta asupra societatii si a traditiilor ei se pot estompa si vor fi inlocuite de adevar si intelepciune divina. Veti incepe sa intelegeti cum functioneaza societatea galactica si de ce. De fapt noi am observat zi de zi aceste concepte in functiune in timpul sederii noastre in orasele de cristal din Agartha. Gratia divina ne-a oferit oportunitati pentru a va calauzi pe toti spre constiinta deplina si o noua realitate.

Semnificatia acestui timp al anului confera o sincronicitate minunata noii voastre realitati care vine. Incercati sa intuti doar cat de dramatice aceste schimbari vor fi! Veti face cunstinta cu noi toti. Apoi noi va vom oferi o serie de invataturi foarte importante, care vor inlatura multe din acele credinte pe care le aveti acum despre Rai si Pamant. Raiul este o energie divina din care izvoraste toata viata. Nu este vorba de frica ci este vorba de Iubire. Este in totalitate despre gratia divina si unitatea universala. Diviziunea nu vine din Rai ci din intuneric. Asa ca nu fiti in frica. Fiti in Iubire. Simtiti unitatea splendida din care faceti toti parte! Bucurati-va in aceasta energie, si stiti in inima voastra ca realitatea voastra prezenta si duritatile ei se vor dizolva in bucurie, minunatie si Iubire infinita. Noi traim in aceasta realitate minunata si stim ca aceasta energie fantastica coboara asupra tuturor celor de pe Pamant!

Astazi am discutat ce se pregateste sa se intample in lumea voastra. Raiul a accelerat energiile necesare shimbarii lumii voastre in Lumina! Noi toti venim in Iubire si cu o dorinta draga de a transforma realitatea voastra in Lumina pe cat de repede se poate! Sa stiti, daragii nostri, ca aprovizionarea cu Prosperitate infinita a Cerului este intr-adevar a voastra ! Asa sa fie ! „Selamat Gajun! Selamat Ja! ” (in siriana „Fii acela ! Fii in Fericire”)


Website: Planetary Activation Organization   
Tradus: Adrian
Dear Readers,

  We are looking for new translators English-Polish and English-Slovakian, for Sheldan Nidle’s messages. 
 We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to one of the Coordinators of this team, 
 and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

      Originals and translations of Galactic Messages available at


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

2012
Apasă pe butonulcc pentru a alege

traducerea in limba dorită.

Tribute to Light Eye

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

Sheldan Niddle Free Webinar

You UFO

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
în limba română

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
în limba română

Tribute to White Cloud

David Wilcock translations

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
în limba română

GREG GILLES

GREG GILLES
în limba română

CONV. WITH SALUSA by L. TYCO

CONV. WITH SALUSA by L. TYCO
în limba română