Followers

vineri, 6 iulie 2012

12.06.2012

12  Junie 2012
13 Etznab, 11 Moan, 8 Manik

                             

Dratzo! Ne intoarcem! Noi finalizam ultimul nivel necesar de diligente juridice. Multe au fost depuse oficial si echipele noastre juridice sunt ocupate cu intocmirea documentelor pentru ultimele cateva depozite remarcabile. Noi ne intalnim de asemenea in fiecare zi cu viitorii interimari ale guvernelor temporare si finalizam protocoalele pe care multele echipe care vor face arestarile le vor urma. Diversele programe socialecare vor fi instituite de noile guverne interimare trebuie insotite de incarcari de date extinse ale dosarelor detaliate ale primelor anunturi ale acestor guverne. Aceste documente au fost pregatite de catre personalul nostru si vor fi incarcate in sistemele de servere de pe Pamant pentru a fi disponibile la nevoie. Fortele noastre de aparare si-au exersat rolul lor in proceduri si noi monitorizam indeaproape fortele militare ale cabalei si suntem gata sa-i neutralizam cand vom primi ordin de la oamenii nostri de legatura. Ultimul impuls poate merge numai inainte atunci cand Raiul ne va da semnal verde. Ne asteptam ca acest eveniment sa se intample in scurt timp. 


Liderii societatilor voastre sacre secrete asigura noul sistem financiar si se pregatesc sa instiinteze noile guverne pentru a face public anuntul cu privire la iertarea universala a datoriilor si la sistemul de valuta acoperita de produse. Acest aspect este in esenta gata, si numai cateva lucruri de ultima ora intarzie terminarea acestui proiect. Noi avem o atentie sporita asupra activitatilor cabalei si de asemenea asupra facerilor de pagube in curs ordonate in secret de catre marile voastre guverne. Cei care au stapanit taramul vostriu cu atata aroganta sunt intr-o stare de panica care creste in fiecare zi. Actiunile ordonate de acesti ‘lideri’ sunt intentionate sa declanseze o reactie in lant care ar agita haosul in crestere pe planeta. Toate acestea trebuie tinute la un nivel acceptabil. Noi le-am spus navelor noastre de aparare sa nu intervina decat daca este absolut necesar. Noi trebuie numai sa observam si sa raportam despre ceea ce se intampla in punctele cu dificultati din lumea voastra.

Alta fateta a acestei operatiuni este lucrul cu grupurile de sub ordinea Maestrilor Ascensionati. Ele sunt dornice sa inceapa raspandirea adevarurilor spirituale pe care le-au invatat timp de milenii. Ei sunt constienti ca aceste date sacre sunt contra unui numar de credinte religioase ale voastre si noi simtim ca nu trebuie circulate pana nu se face dezvaluirea. Noi intentionam pe deplin sa ajutam aceste societati sacre sa produca aceste informatii minunate deoarece pregatesc scena pentru o gazduire de revelatii care vor fi anuntate de Maestrii Ascensionati. Mai mult, ne va permite noua, de asemenea, sa incepem o serie de transmisiuni educationale depre adevarata istorie a pamantului. Aceste prime discutii va pot tulbura la inceput; cu toate acestea, ele constituie o intruducere intr-un intreg program de discutii ca va vor permite sa pricepeti adevaratele origini si istorie a voastra. Si acestea va pot surprinde, dar in timp noi suntem increzatori ca adevarul va va aduce bucurie. Va fi dovada pozitiva ca o era cu totul noua va asteapta! Aceste schimbari care vin sunt ceea ce fiecare din voi doriti in inima voastra. Chiar si cabalistii intunecati inteleg intuitiv ce se va intampla. Doar viziunea incarcata de frica asupra lumii este ceea ce i-a facut asa de tematori de aceasta schimbare. Este foarte simplu timpul care a fost profetit de atata timp de mari religii si traditii din lumea voastra. Este un timp de aur pe care sunteti aproape sa-l experimentati, si este motivul pentru care sunteti aici acum, asa cum am precizat inainte! Logistica a ceea ce se pregateste este complexa, dar esenta este chiar simpla. Vechile obiceiuri intunecate ale societatilor voastre globale vor disparea si vor fi inlocuite de ceva rezonabil si sanatos. Se spera sa fie tot pus la punct acum un deceniu si jumatate, dar conditiile pentru schimbare de pe planeta voastra Pamant aveau nevoie de o anumita flexibilitate. Aceasta refacere brusca a realitatii voastre este un pas pregatitor esential care duce la marele eveniment al aterizarilor noastre in masa. Acest lucru va va pune pe autostrada spre constiinta deplina. Va va aduce Pamantul Interior si metamorfoza voastra in Fiinte pe deplin constiente ale Luminii. 

Binecuvantari dragilor! Noi suntem Maestrii vostri Ascensionati! Venim in aceasta zi cu mai multe stiri bune. Asociatii nostri termina ultimii pasi spre libertatea voastra globala. Implementarea unei serii de arestari decretate a multor mari lideri din guverne si corporatii va semnala tranzitia lumii voastre din domnia imorala a intunericului. Noua guvernare si noua economie globala va sparge o structura a puterii care a dominat lumea voastra aproape 13 milenii. Acesta este timpul ales de Rai pentru o noua epoca care va va aduce marea Lumina a Spiritului, si ne va binecuvanta cu gratia care este fara sclavie si mari dezamagiri ale intunericului si slujitorii lui aroganti. Ne bucuram ca aceasta actiune divina este aici si ca o noua era de aur a venit sa va duca pe toti inainte spre constiinta deplina. Noi putem macar sa ne intalnim cu voi din nou si sa va transmitem direct intelepciunea sacra a timpului. 

Trecerea voastra in libertate va fi un moment de sarbatoare! Multe evenimente vor urma care va vor aduce bogatii si abundenta de mult prezisa de Rai. Realitatea voastra va deveni o mare sala de clasa care va va permite sa invatati despre lumea voastra, fizicalitate si Spirit. Stiinta divina este doar inceputul unei educatii care va va pregati pentru noua voastra viata ca Fiinte constiente pe deplin. Sarcina noastra divina este sa va ghidam si sa va furnizam sfaturi si indrumari pentru ca voi sa puteti sa va atingeti numeroasele teluri pe care vi le-ati impus inainte sa va nasteti pe acest taram. Ghizii vostri divini ne vor ajuta cu aceasta sarcina si vor face posibil ca voi sa va traiti restul vietii in bucurie si pace profunda. Atunci cand in final veti ascensiona din aceasta viata, implinirile voastre vor fi numeroase. Lumea, de asemenea, se va transforma si se va intoarce in realitatea ei naturala 5-D. 

Mama Pamant este o Fiinta mareata. Spiritul ei ne-a invaluit si ne-a calauzit pe toti inca de la nastere. Noi aducem omagii frumusetii ei si intelepciunii ei. Noi am pasit pe marile cai sacre ale acestei lumi si am avut privilegiul de a ne ruga si a medita in multele locuri de putere de pe acest glob. Suntem bucurosi de ceea ce am fost invatati si ceea ce am invatat de-a lungul secolelor. Mama Pamant este un profesor sever. Ea intelege pe deplin ce aveti nevoie, si foloseste imensele voastre talente sa ajute in a realiza ceea ce aveti nevoie pentru a va implini misiunile voastre sacre si glorioase. In lumea de pe suprafata ei si in orasele sacre din interiorul ei noi am invatat despre Spirit, dreptate si despre adevaratul sens al curajului. Pentru asta noi suntem vesnic recunoscatori pentru intelepciunea data noua de Mama Pamant. Curand aceste mari bucurii vor fi impartite cu voi toti! 

Astazi, noi am continuat mesajele noastre. Noi venim aici cu mare bucurie si o determinare adanca pentru a termina, in mod divin, ceea ce Raiul a decretat pentru cea mai sacra dintre sfere. Foarte curand noi vom ateriza aici si va vom conduce pe ultimii pasi spre constiinta deplina. Sa stiti, daragii nostri, ca aprovizionarea cu Prosperitate infinita a Cerului este intr-adevar a voastra ! Asa sa fie ! „Selamat Gajun! Selamat Ja! ” (in siriana „Fii acela ! Fii in Fericire”) 

Website: Planetary Activation Organization   
Tradus: Adrian
Dear Readers,

  We are looking for new translators English-Polish, English-Korean and English-Slovakian, for Sheldan Nidle’s messages. 
 We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 33 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to one of the Coordinators of this team, 
 and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

2012
Apasă pe butonulcc pentru a alege

traducerea in limba dorită.

Tribute to Light Eye

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

Sheldan Niddle Free Webinar

You UFO

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
în limba română

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
în limba română

Tribute to White Cloud

David Wilcock translations

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
în limba română

GREG GILLES

GREG GILLES
în limba română

CONV. WITH SALUSA by L. TYCO

CONV. WITH SALUSA by L. TYCO
în limba română