Followers

duminică, 16 octombrie 2011

Septembrie 6, 2011


Septembrie 6, 2011 
11 Muluc, 2 Zip, 8 Manik

Dratzo! Revenim! Lumea voastra continua sa experimenteze o noua libertate! Diferitele guverne, care au lucrat din greu pentru a crea un nou sistem financiar, jubileaza. Rezerva Federala a Statelor Unite (US, n.t.) a fost efectiv inclusa in noul sistem de Banci ale Trezoreriei si tot ceea ce este acum necesar sunt o serie de anunturi din partea guvernului interimar American. O componenta cheie a acestui nou angrenaj bancar este sistemul mondial de valuta forte care va converti sistemul ilegal si atat de manipulat al bancilor fara acoperire intr-o entitate capabila sa reflecte “adevaratele” valori si sa functioneze ca un “adevarat” mediu de schimb. Amintiti-va ca lumea voastra urmeaza sa mai pastreze doar pentru o scurta perioada de timp un sistem bazat pe un mediu fizic de schimb, si aceasta doar pentru a putea reflecta marea abundenta, care este astfel reglata, pentru a va cuprinde intr-un val de libertate si lux. Aceasta prosperitate va crea in continuare o punte spre o societate fara bani si va va pregati pentru taramul deplinei constiinte, pe care il veti mosteni in curand. Acesta este taramul pe care noi il ocupam in prezent.

Prosperitatea voastra va facilita raspandirea rapida a unor tehnologii pe planeta voastra, unele dintre ele inlocuind magazinele si supermarket-urile, in calitatea lor de prima sursa de alimente si imbracaminte. Mai mult, natura acestor tehnologii va restructura modul in care economia voastra opereaza, facand redundant modul vostru actual de a livra bunurile si serviciile “inspre” si “de la”, traversandu-se acum distante mari. Odata ce vom ateriza, intentionam sa incepem educatia voastra in toate detaliile, care fac referire si conduc la constiinta deplina, incepand de la cum sa relationati cu alte lucruri vii din mediul vostru si sa va dam o experienta directa a naturii rolurilor voastre de gardieni ai Gaia-ei. Gaia are nevoie de mult ajutor pentru a-si pastra multele aspecte si nise ale ecosistemelor ei globale si este de datoria voastra ca si indivizi si ca si colectiv sa invatati cum puteti cel mai bine sa o asistati in aceasta directie. Vom fi mentorii vostri, prezentandu-va ceea ce aveti nevoie sa cunoasteti si apoi lasandu-va pe voi sa implementati cunoasterea primita. Toate acestea sunt decat un pas preliminar inainte ca voi sa intrati in taramul constiintei depline.

Dezvaluirea continua urmatorul mare pas odata ce noul sistem financiar este functional si pe deplin explicat lumii. O functie majora in acest nou sistem financiar este cuprinsa de iertarea universala a datoriilor sub noile reguli si principii bancare, si impreuna, acestea formeaza bazele eliberarii fondurilor de prosperitate. Deschiderea pe care noul sistem bancar o are, combinata cu noii bani creaza un cadru potrivit pentru noua voastra prosperitate, facand posibila adaugarea dezvaluirii la acest intreg pachet. In aceste viitoare desfasurari care va vor expansiona campul posibilitatilor a ceea ce societatea este capabila sa realizeze si pentru aceasta noi intentionam sa introducem tehnologia noastra si sa o combinam cu acele dispozitive confiscate de zeci de ani de catre guvernele voastre. Natura acestor dispozitive variate va vor aduce experienta personala a unui mod complet nou de a vedea “realitatea”, prezentandu-va unele noi concepte ce va vor conduce in siguranta spre constiinta deplina. Este prin mijlocul acestei metode practice modul in care noi intentionam sa va familiarizam cu intelepciunea Raiului si a stelelor.

Ca intotdeauna, transformarea voastra in cetateni galactici minunati este grija noastra primordiala. In consonanta cu aceasta, verii vostri Agarthieni au compilat un conspect pe care ei ar dori ca noi sa vi-l prezentam. Ei ar dori ca voi sa asimilati anumite perspective, ce vor fi demonstrate prin intermediul unei serii de exemple dovedite imediat dupa ce aterizarile in masa vor avea loc si au cerut ca noi sa va instruim viitorii vostri mentori in implicatiile acestui program complex. Noi am fost de acord si odata ce mentorii vostri au petrecut o perioada de timp cu contrapartile lor Agarthiene, parerea generala a fost ca aceste exercitii sunt intr-adevar foarte importante in cadrul programului de pregatire a voastra, vazuta in ansamblul ei. Acestea implica sa deveniti in mod fundamental mai constienti de interactiunile voastre subtile cu Gaia. Aceste schimburi zilnice pot fi folosite pentru a explica natura si modul de operare a campurilor voastre vii de energie si pot demonstra realitatea rolului vostru constant de supraveghetori cu/ai Gaia/-ei. Acest program poate de asemenea fi de ajutor in a explica unele aspecte ale transformarii voastre spre constiinta deplina.

Binecuvantari! Noi suntem Maestrii vostri Ascensionati! O mare revolutie la nivel energetic, de constiinta si de libertate are loc de jur imprejurul globului vostru. Aceasta nevoie de transformare a dus la caderea guvernelor in Orientul Apropiat, nevoia unui nou sistem economic in America Latina si strigatul pentru justitie si libertate pentru toti cei din Africa. Acest suntet de goarna este dovada tendintei de schimbare, care matura precum o furtuna desertica lumea voastra. Aceasta necesitate de transformare este acum gata sa se manifeste si ea incepe cu o ploaie de livrari sponsorizate de Trust-ul Saint Germaine. Aceste fonduri vor fi acompaniate de o schimbare la guvernare pentru cateva mari natiuni si cu o serie de anunturi, care vor conduce la iertarea globala a datoriilor. Aceste anunturi vor expune de asemenea noile valute in metale pretioase si noile sisteme: sistemul bancar si sistemul financiar global, mai deschis.

Intentia noastra este sa folosim noul sistem financiar pentru a sustine programul de prosperitate al lui Saint Germaine. Este esential ca banii daruiti de catre Lumina sa fie adusi intr-un sistem ce incurajeaza ingenuitatea si gandirea “outside the box”. Gaia cere ca voi sa va explorati resursele spirituale si noile resurse ale constiintei voastre, pe masura ce impartasiti toate acestea cu ceilalti, veti avea nevoie de ajutor in aceste eforturi ale voastre. Pe scurt, o vasta redistribuire a bogatiei va asigura ca voi si cei aliati cu voi, posedati exact o asemenea resursa. Aceste sume enorme de bani se afla acolo pentru a finanta centre, pentru a va vindeca semenii si pentru a aduce la suprafata si a promova tot felul de inventii si idei extraordinare. Ele pot de asemenea sa ii finanteze pe cei care doresc sa sustina Divinul si sa ajute acele programe asumate de acei suporteri dedicati ai Federatiei Galactice a Luminii.

Noi vedem aceste centre ce radiaza Lumina invaluind si acoperind intregul glob, creand o baza pentru a va putea cladi societatea globala galactica si eventual contopindu-o cu societatea galactica ce deja exista in Pamantul Interior. Agarthienii au asteptat de milenii pentru a ajuta la co-crearea noii natiuni stelare a acestui sistem solar si aceasta va fi foarte respectata atunci cand ea se va alatura formal Federatiei Galactice ca si membru cu drepturi depline. Destinul vostru este sa fiti mentori pentru aproape jumatate din aceasta galaxie (populatiile acestei galaxii, n.t.), pe masura ce aceasta se indreapta spre momentul in care sa accepte constiinta deplina. Cu mult timp in urma, Raiul ne-a spus ca aceasta lume avea un rol foarte special in evolutia constiintei Galaxiei Calea Lactee. O parte din misiunea voastra spirituala a fost aceea de a pastori umanitatea catre acest viitor magnific. Vine acum momentul in care se desfasoara si veti experimenta impreuna manifestarea acestei profetii.

Astazi am discutat despre ce se petrece cu voi si cu realitatea voastra. Peste tot, un viitor luminos isi face cu impetuozitate loc prin plasa intepatoare pe care cabala intunecata v-a planuit-o. Amurgul mohorat al unei lumi intunecate este pe cale sa fie inlaturat de stralucirea si exuberanta Luminii! Impreuna, Noi suntem intr-adevar Victoriosi! Sa stiti, Dragilor, ca Resursele nenumarate si Prosperitatea infinita a Raiului sunt intr-adevar ale Voastre! Asa Sa Fie! Selamat Gajun Selamat Ja! (in Limba Siriana, pentru “Fiti Unul!” (eng. “Be One!”, n.t.) si “Fiti in Fericire!” (eng. “Be in Joy!”, n.t.) )


Website: Planetary Activation Organization
  
Traducere: Sorin
      

Originals and translations of Galactic Messages available at

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

2012
Apasă pe butonulcc pentru a alege

traducerea in limba dorită.

Tribute to Light Eye

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

Sheldan Niddle Free Webinar

You UFO

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
în limba română

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
în limba română

Tribute to White Cloud

David Wilcock translations

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
în limba română

GREG GILLES

GREG GILLES
în limba română

CONV. WITH SALUSA by L. TYCO

CONV. WITH SALUSA by L. TYCO
în limba română