Followers

duminică, 16 octombrie 2011

Iulie 26, 2011


Iulie 26, 2011 
8 Manik, 0 Pop, 8 Manik

Dratzo! Un nou an a aparut la orizont! Il primim cu bratele deschise si ii celebram nasterea prin mesajul de astazi! In jurul vostru, o noua realitate incepe sa se trezeasca, declarandu-va ca nu sunteti singuri. Spatiul si familiile voastre spirituale sunt aici si sunt ocupati cu a va transforma lumea. Guvernarea intunecata isi incepe actul de disparitie cu toate ca un nou sistem monetar se pregateste pentru intrarea sa rapida si favorabila in functiune. Noi v-am privit pe atat de multi dintre voi suferind si acceptand fara entuziasm puterea aparent nesfarsita si iluzorie a intunericului. Aceasta falsa lume este gata sa isi coboare imensele cortine si sa va reveleze in sfarsit minunatul adevar. In acelasi mod, noi suntem pregatiti sa ne aratam voua si sa va ajutam cum sa va eliberati de una dintre marile pacaleli ale stiintei, care este ca planeta voastra este o sfera solida. De fapt, ea este goala! Aceasta minciuna atarna deasupra altora care declara ca voi sunteti singuri si ca viata pe taramurile voastre este un miracol unic. Aceasta, desigur, este o minciuna. Intr-adevar, toate intelegererile de baza cu care ati fost hraniti, inca de cand v-ati nascut, vor fi indepartate ca oricare dintre numeroasele minciuni care v-au tinut literalmente in intuneric.

Aceste minciuni, pe care le-ati inghitit cu totul inca de la nastere, au fost create cu mult timp in urma pentru a fi date mai departe din generatie in generatie. Ruperea acestui lant de neadevaruri va elibereaza de legaturile folosite de Anunnaki, si apoi de acolitii lor, in baza carora voi v-ati abandonat puterea voastra si prin care eu si-au pastrat bunurile furate de la voi cu aproape 13 milenii in urma. Constiinta limitata va transforma din sinele suveran intr-o Fiinta plina de indoieli. Voi ati abandonat in mod benevol ceea ce nu ati putut intelege in schimbul securitatii, care pare sa va linisteasca nesigurantele interioare si care aparent va permit sa mergeti mai departe cu viata voastra. Un alt aspect care va “sperie”, facandu-va sa va supuneti acestei conventii este “moartea”. Fiintele pe deplin constiente nu mor. La momentul divin potrivit, ele pur si simplu ascensioneaza. Aceasta noua realitate a mortii este ceva care strabunii vostri indepartati nu au fost capabili sa inteleaga. Aceasta ii facea confuzi si i-a lasat intr-o dilema dintre cele mai “infricosatoare”. Anunnaki au exploatat aceasta “frica” si succesul lor i-a condus repede spre lumea in care voi traiti.

Aplicand succesul adus de folosirea gresita a “mortii”, Anunnaki au insistat asupra nevoii oamenilor de a-i venera precum “dumnezei” nemuritori. Aceasta realitate a condus in cele din urma la razboaie, diverse “religii” si sentimente ilogice de ura ce au divizat umanitatea pentru ultimii 8000 de ani. Anunnaki v-au manipulat si i-au fortat pe acolitii lor sa aplice tactici care au facut doar sa aprofundeze aceste perceptii fabricate. Prin urmare, voi sunteti captivi in societati care in cea mai mare parte servesc pe cei bogati si puternici, pe spezele maselor sarace si asuprite. Acest intuneric a produs o dimensiune care i-a frustrat pe toti, exceptandu-i doar pe cativa selectati, care exploateaza averile si puterea dobandite pe nedrept, lasate lor de catre Anunnaki. Aceasta realitate se afla acum in plina retragere pe masura ce Lumina continua planurile sale complexe de a reforma intru-un mod vast realitatea voastra intunecata intr-o lume imbaiata in razele pure si proaspete ale Luminii. Voi veti fi eliberati din acest tinut fals si umbrit si, cu ajutorul Cerului, trecuti intr-o lume in care va veti putea din nou metamorfoza in Fiinte de Lumina deplin constiente!

In aceasta noua realitate, voi va reluati pozitia de adevarata Fiinta suverana. Voi va aflati in contact constant cu consiliul vostru spiritual si cu comunitatea voastra. Pentru voi, aceasta stare continua de cunoastere este normala. In starea de constiinta deplina, voi va atingeti cel mai inalt tel al contractului vietii voastre si veti fi capabili sa rezolvati orice dispute ramase din vietile anterioare. Mai mult, voi lucrati chiar indeaproape cu Ierarhiile Spirituale ale diverselor sisteme solare, pastrand fiecare planeta si Soarele vostru intr-o conditie aproape de perfectiune pe cat voi si semenii vostri puteti sa o manifestati colectiv, permitand ca viata sa prospere in intregul vostru sistem solar! Misiunea voastra consta in a va indeplini contractul vietii voastre si in a da Lumina mai departe in cadrul natiunii voastre stelare, in cadrul acestei galaxii si, desigur, in planul fizic. Voi impartasiti aceasta munca sacra cu comunitatea voastra de suflet / podlet-ul vostru (eng. “podlet”*, n.t.), clanul vostru si natiunea voastra stelara. Fiecare dintre voi veti realiza imensa bucurie pe care aceasta sarcina vi-o aduce in fiecare zi. Noi suntem aici pentru a va ghida in aceasta directie si pentru a va privim cum infloriti, devenind ceea ce sunteti cu adevarat!

Binecuvantari! Noi suntem Maestrii vostri Ascensionati! Ne prezentam in fata voastra astazi cu unele informatii privitoare la evenimentele in desfasurare din lumea voastra. Un ordin aceea ce a dominat lumea voastra de milenii incepe sa implodeze. Diversele intelegeri pe care acesti intunecati au fost de curand obligati sa le accepte au devenit controverse. Acum acest vechi ordin este sfasiat in faza in care ei sa implementeze masurile acestor diverse intelegeri. Confuzia care a rezultat a creat un numar de subgrupe in cadrul acestei cabale intunecate, care doresc sa deschida o noua runda de discutii. Aceasta abordare este inacceptabila pentru asociatii nostri, cerand Federatiei Galactice sa demonstreze acestora ca intentia acestor intelegeri trebuie sa se manifeste imediat. Intelegerile spun ca un nou sistem global economic si politic trebuie sa se nasca. Intunericul doreste sa pastreze o parte din realitatea economica si politica existente. Momentul prezent este prin urmare ultimul moment posibil inaintea anuntului formal al unei noi realitati, care include dezvaluirea, facut public si sustinut cu solemnitate de catre toti.

Noi am urmarit cum intunericul, de-a lungul ultimelor 13 milenii, manifestand politici de a distruge Lumina si negarea formala voua a drepturilor suverane inalienabile. Acest moment prezent nu e nici o exceptie. Ezitarea catorva guverne intunecate de a semna intelegerile care sa incheie legitimitatea lor este doar o continuare a unei credinte inradacinate a dreptului lor de a-si pastra puterea. Prietenii nostri galactici si cei din Pamantul Interior au intervenit cu fermitate si au explicat, in termini foarte clari, ca aceasta intransigenta trebuie sa se incheie, acum! In prezent, asistam Cerurile (eng. “Heaven”, n.t.) in manifestarea retelelor pentru noua noastra realitate. Aceasta cerinta este completa si noi folosim minunatele energii ale Luminii, care emana din aceste retele, pentru a accelera marea transformare, pe care voi toti acum o experimentati. Timpul domniei intunericului a ajuns la sfarsit! O noua Varsta a Luminii pentru Gaia si copiii ei se manifesta acum.

Voi treceti acum prin ultimele mari faze ale transformarii voastre. In trecut, aceasta sarcina sacra avea loc numai dupa multe vieti petrecute spre pregatirea corpului fizic al fiintei in cauza si a corpurilor sale spirituale pentru marea integrare. Odata ce acest moment a venit, voi veti fi capabili sa aveti acces la vasta cunoastere si intelepciune pe care le-ati acumulat. Fiecare dintre noi a trecut prin aceste faze preliminarii foarte speciale, inainte de a ni se ofere nemurirea. Spiritul stie cand sunteti cu adevarat pregatiti pentru acest dar divin, si cum puteti sa il folositi in maniera cea mai potrivita. In prezent, voi va pregatiti pentru ceea ce noua ne-a luat mult timp sa realizam. Cerurile v-au oferit gratia, prin utilizarea Camerelor de Lumina, care vor completa aceasta sarcina sfanta in intervalul a doar catorva zile. Aceasta transformare urmeaza sa aiba loc intr-un spatiu la fel de sfant, orasele de cristal din Agartha.

Astazi, noi am discutat o parte din cele care au loc in lumea voastra. Acest mesaj a mai fost transmis in forme similare inca de cateva ori inainte. Noi procedam astfel pentru a implemanta o viziune si pentru a va oferi o baza pentru propriile voastre practici de vizualizare spirituala. Timpul se apropie ca o noua era de iluminare sa isi faca simtita prezenta pe Mama Pamant! Aflati, Dragilor, ca Sursa infinita si Prosperitatea nesfarsita a Cerurilor sunt intr-adevar ale Voastre! Selamat Gajun! Selamat Ja! (In limba siriana pentru Fiti Una! si Fiti in Fericire! (eng. “Be One! and Be in Joy!”, n.t.))


Website: Planetary Activation Organization
  
Tradus: Sorin
      

Originals and translations of Galactic Messages available at

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

2012
Apasă pe butonulcc pentru a alege

traducerea in limba dorită.

Tribute to Light Eye

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

Sheldan Niddle Free Webinar

You UFO

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
în limba română

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
în limba română

Tribute to White Cloud

David Wilcock translations

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
în limba română

GREG GILLES

GREG GILLES
în limba română

CONV. WITH SALUSA by L. TYCO

CONV. WITH SALUSA by L. TYCO
în limba română