Followers

duminică, 16 octombrie 2011

August 30, 2011


August 30, 2011 
4 Ik, 15 Uo, 8 Manik

Dratzo! Revenim! Lumea voastra incepe sa simta efectele unei mari schimbari, care vor rasturna mari guverne si va vor restaura drepturile voastre inalienabile. Aceasta transformare masiva emite unde de soc, ce se desfasoara prin reteaua globala de burse determinanad guvernele majore sa isi modifice elementele politicii lor externe. Aceste schimbari ies la suprafata rapid catre cabala intunecata chiar si in cazul intalnirilor secrete ale illuminoizilor (eng. “the illuminoids”, n.t.), in cadrul carora discuta modul de reactie la ceea ce urmeaza in curand sa iasa la suprafata. Verii nostri Agarhtieni s-au ocupat pentru ca persoanele lor de legatura sa supravegheze si sa informeze pe acesti intunecati ca timpul lor la putere s-a incheiat si ca un mare deznodamant urmeaza. Intelegerile pentru a transfera responsabilitatea financiara de la Rezerva Federala a U.S. spre noile Banci ale Trezoreriei (eng. “Treasury Banks”, n.t.) sunt acum realizate. Mai mult, sistemul financiar al noii monede este in procesul final de implementare. Acest nou sistem va restaura politica monetara, pentru oameni si va readuce aceasta lume la un adevarat si sanatos schimb economic. Cu toate cele amintite, ele doar zgarie suprafata schimbarilor ce vor veni!

Elementul crucial implica readucerea guvernului (in slujba, n.t.) oamenilor. Peste secole, guvernele i-au favorizat pe cei care au avut timpul sau banii sa dezvolte “relatii speciale” cu membrii legislaturii si/sau latura executiva. Aceste relatii speciale au deformat guvernul si acesta trebuie sa fie dizolvat. Aliatii nostri de pe Pamant (eng. “Earth allies”, n.t.) au creat un grup operativ de experti, pentru a veni cu solutii la aceasta dilema fundamentala a guvernarii moderne. Noi am cerut ca guvernele interimare sa implementeze imediat acele elemente aprobate de aceast grup operativ si acestea au fost acum incluse in intelegerile ce au fost oficial semnate cu cateva luni in urma de mai mult de 160 de natiuni. Dorinta noastra este de a vedea guverne capabile sa “asculte” si apoi sa adopte legi asupra carora sunt de acord marea majoritate a cetatenilor. Era guvernarii de catre si pentru un numar selectionat de persoane bogate trebuie sa fie grabnic incheiata. Aceasta constituie pasul esential spre o societate galactica care se guverneaza singura.

Arestarea si aducerea la judecata a cabalei intunecate este realizata pentru a sublinia un aspect foarte important. Karma creata de intuneric de la sfarsitul celui de-al Doilea Razboi Mondial trebuie sa fie adresata corespunzator de catre Lumina. Acest razboi a vazut ascensiunea fractiunilor illuminoide din Statele Unite, in timp ce Europa a ocupat locul din spate in interactiunea dintre Anunnaki si cabala Americana. Aceasta situatie a incurajat aceste fractiuni din U.S. sa isi sfideze stapanii lor, care nu erau din lumea aceasta, atunci cand acestia (stapanii, n.t.) au plecat si sa ignore porunca acestora de a le urma exemplul, permitand astfel acelor indivizi, care urmaresc reintoarcerea Luminii, sa primeasca fraiele puterii. Aceasta cerere a fost puternic negata si a rezultat in “dificultatile” care doar acum sunt cu succes inlaturate. Este aceasta busculada prelungita care a creat karma pe care aceste procese o vor sterge. Aceste noi guverne interimare vor aduce realitatea voastra in directia corecta, aceea care va conduce la dezvaluire si la calea constiintei depline pentru Gaia si pentru fiecare dintre voi!

Dezvaluirea, dupa cum adesea va reamintim, va fi un pas decisiv in istoria voastra. Dupa dezvaluire, lumea voastra se va deschide catre minunile acestei galaxii. Voi veti invata despre originile voastre in diferitele regiuni ale galaxiei si despre marele contingent uman din Federatia Galactica a Luminii. Pe masura ce deveniti mai familiarizati cu aceste aspecte, veti putea apoi fi prezentati Fiintelor ce formeaza marea diversitate care este Galaxia Calea Lactee. Este indicat pentru voi sa absorbiti aceasta informatie in etape, si astfel, sa fiti pregatiti pentru imensa cantitate de informatie pe care noi trebuie sa v-o transmitem. Dintr-un singur foc, veti fi transformati din Fiintele xenofobe, ce sunt speriate de necunoscut, in unele care primesc cu bratele deschise diversele familii spirituale, din spatiu sau din Pamantul Interior. Dosarele noastre asupra voastra arata ca sunteti cu claritate ca cea mai mare parte dintre voi sunteti profund curiosi asupra adevarului a cine sunteti in realitate si de ce noi ne aflam aici. Noi intentionam sa raspundem acestor intrebari si apoi sa incepem o larga discutie deschisa cu voi, ce va pune rapid bazele pentru revenirea la constiinta deplina.

Binecuvantari! Noi suntem Maestrii Ascensionati! Venim astazi pentru a va informa ca soseste momentul eliberarii voastre. Intunericul a facut tot ceea ce putea face pentru a amana inevitabilul. Asociatii nostri si-au completat preliminariile si timpul a sosit pentru a va revela noua realitate! Noi am urmarit pe prietenii nostri Agarthieni cum acestia au deraiat multe planuri ale intunericului, ce erau proiectate sa le perpetueze dominatia. Noi ne pregatim pentru primul contact si pentru minunatele anunturi ce vor urma. In acelasi timp, cei numiti sa ia controlul in variile voastre guverne temporare sunt gata sa si-l asume. Primele prezentari pe care le vor face vor privi masurile necesare pentru tranzitia voastra de la prezenta voastra stare de dezordine spre taramul fericit, ce va asteapta. Acest nou taram este destinul vostru glorios! Aici este locul unde vom putea cu totii sa ne intalnim, spre a celebra reintoarcerea lumii voastre la Lumina in plina sa glorie!

Ceea ce dorim sa facem este sa va facem sa va reamintiti intelepciunea auto-vindecarii si caile spre iluminare. Cu mult timp in urma, noi am ascensionat si am inceput calatoria noastra ca si mijlocitori divini intre Rai si Pamant. Noi am predat disciplinele noastre spirituale si am descris marea zi in care Raiul urma sa coboare pe Pamant readucand o lume intunecata la Lumina. Acest moment magic ne-a ajuns in aceste clipe! Voi sunteti beneficiarii gratiei infinite a Creatorului. Noi stim ca noile invataturi ale Maestrilor vor fi primite de voi cu multa Iubire si apreciere divina. Toti dintre noi ne-am pregatit admiratorii nostri pentru aceasta si suntem fericiti in legatura cu ceea ce va putem acum transmite. Multe mistere pe care noi le-am descoperit pot acum fi expuse si explicate. Intentionam sa facem aceasta si sa aducem cu noi multe Consilii si Ordine, care formeaza liniile noastre divine comune.

Calatoria, care mai ramane, va fi una usoara pentru oricine, care accepta calea Ascensiunii cu iubire si gratie. Iubiti-va profund unii pe ceilalti, asa cum va Iubiti pe voi insiva. Deveniti constienti de felul in care realitatea voastra se schimba la nivel subtil. In fiecare moment o formidabila binecuvantare pleaca din Rai (eng. “Heaven”, n.t.), ridicand nivelul de vibratie al lumii voastre cu inca putin, determinandu-o sa devina ceea cu ce Divinul o inunda. Realitatile sunt asemenea apei: atunci cand combini Iubirea cu intentia divina in binecuvantarile voastre, ele transforma caracteristicile apei si chiar si compozitia acesteia. Acelasi lucru este valabil si in cazul unei realitati. Pe masura ce o realitate este remodelata prin Iubirea voastra colectiva si intentiile divine, incepe sa se transforme cu repeziciune in ceva ce este mai adecvat pentru reintoarcerea la constiinta deplina. Aceasta se petrece acum si voi va aflati inexorabil pe o cale accelerata spre constiinta deplina. Namaste!

Astazi am discutat despre evenimentele din lumea voastra. Numeroase evenimente sunt gata sa se manifeste, care literalmente se vor metamorfoza in realitatea voastra si care vor aduce o impetuoasa si imensa tranzitie a domeniului vostru politic spre o deschidere catre Divin. Un mare catharsis spiritual este gata sa inalte lumea voastra si sa va conduca inapoi la Lumina! Sa stiti, Dragilor, ca Resursele nenumarate si Prosperitatea infinita a Raiului sunt intr-adevar ale Voastre! Asa Sa Fie! Selamat Gajun Selamat Ja! (Sirian pentru “Fiti Unul!” (eng. “Be One!”, n.t.) si “Fiti in Fericire!” (eng. “Be in Joy!”, n.t.)


Website: Planetary Activation Organization
  
Tradus: Sorin
      

Originals and translations of Galactic Messages available at

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

2012
Apasă pe butonulcc pentru a alege

traducerea in limba dorită.

Tribute to Light Eye

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

Sheldan Niddle Free Webinar

You UFO

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
în limba română

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
în limba română

Tribute to White Cloud

David Wilcock translations

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
în limba română

GREG GILLES

GREG GILLES
în limba română

CONV. WITH SALUSA by L. TYCO

CONV. WITH SALUSA by L. TYCO
în limba română