Followers

duminică, 16 octombrie 2011

Septembrie 13, 2011


Septembrie 13, 2011 
5 Cib, 9 Zip, 8 Manik

Dratzo! Revenim! Lumea voastra isi continua tranzitia de la vechi spre primele manifestari ale noului. Multi in lumea voastra, care sunt implicati in aceste schimbari, isi doresc atat de tare ca fiecare lucrusor sa mearga bine. Totusi, este mai important in ochii nostri sa mergem inainte, facand corectiile necesare dupa caz. Aliatii nostri de pe Pamant primesc acelasi sfat sanatos asupra acestor aspecte, de la verii nostri Agarthieni, iar noi ne asiguram ca primele implementari sunt realizate rapid si cu succes. Ceea ce este infaptuit este cu adevarat unic in istoria voastra recenta, insa ceea ce este vital aici este sa stiti cand sa actionati si cand sa va detasati de ceea ce ati creat cu atata sarguinta. Echipele noastre de legatura sunt convinse ca a sosit momentul pentru aceasta actiune indrazneata, iar noi suntem pe deplin pregatiti si gata sa pornim miscarile ce vor aduce la manifestare noul sistem financiar si multele guverne interimare. Aceste noi guverne sunt o preconditie esentiala pentru dezvaluire, si este dezvaluirea cea care este atat de importanta pentru misiunea primului contact.

Dezvaluirea este anuntul formal, ce urmeaza sa fie facut cu multa fanfara, odata ce politicile de restructurare financiara, monetara si guvernamentala sunt proclamate si explicate de catre regimurile interimare. Vedem aceasta faza ca ar dura aproximativ 10, pana la 14 zile. Odata ce aceste subiecte sunt explicate pe de-a intregul si implementate, aceste regimuri pot trece la subiectul dezvaluirii. Dezvaluirea necesita doua pana la trei zile de anunturi publice impreuna cu conferinte de presa libere oferite de cateva birouri ale noilor guverne. Incluse in aceste discutii vor fi revelatiile despre existenta Agarthei. Familia din Pamantul Interior va putea apoi sa faca parte din emisiile noastre la nivel mondial, pe care urmarim sa le realizam dupa ce evenimentul dezvaluirii formale este complet. Aceste emisii ne vor prezenta voua si apoi vor fi extinse pentru a acoperi toate aspectele scenariului primului contact. Aceste aspecte vor fi sustinute si subliniate de zboruri deschise prin apropierea voastra ale navelor noastre si cateva emisii (radio-TV (?), n.t.) comune ale noilor guverne si a noastra.

Dupa dezvaluire si dupa emisiile ce o vor acompania, intentionam sa acceleram munca guvernelor voastre de a va aduce in fata variile noastre tehnologii. Planul nostru este de a va pune totul la dispozitie cu ajutorul unui dispozitiv replicator si de a completa faza de distribuire si instruire (a modului de utilizare, n.t.), in decursul unei luni de la inceputul acestui proiect. Faza noastra de instruire va include filme speciale, care vor acompania aceste dispozitive. Nici un alt program, cu exceptia acestor filme nu va rula pe televizoarele voastre, pana ce tehnicienii nostri nu vor confirma ca voi sunteti capabili sa folositi replicatoarele. Trebuie sa ne asiguram ca aceste dispozitive nu vor fi folosite impropriu; a nu intelege parametrii de operare se va repercuta in deposedarea de aceasta tehnologie, deoarece nu trebuie sa se faca abuz de tehnologia Luminii. Este important ca acest prim pas in distribuirea acestei tehnologii sa fie realizat asa cum trebuie, deoarece el va urma sa fie urmat cu rapiditate de alte concepte si dispozitive, inca si mai avansate, odata ce responsabilitatea, implicita utilizarii tehnologiilor Luminii, va fi pe deplin integrata in campul mental colectiv.

Perioada imediat de dupa primul contact, se va ocupa cu a ajunge sa fim cunoscuti de voi, iar voi de catre noi. Lumea voastra este pregatita pentru a primi o noua realitate, iar rolul nostru este acela de a va arata ca aceasta noua realitate nu va mai exclude familiile voastre stelare, din Pamantul Interior sau din ceruri/raiuri. Vi se va oferi oportunitatea de a va pregati pentru un nivel al constiintei, pe care acum cu greu vi-l puteti imagina si avem prin urmare o misiune descurajatoare in fata noastra. Acesta este motivul pentru care este mai intelept sa incepeti acest proces, decat sa intarziati inevitabilul. Echipele noastre de legatura sunt cu fermitate daruite in a face aceasta perioada de tranzitie pe cat de lipsita de denivelari va fi cu putinta si aliatii nostri de pe Pamant au resurse considerabile in mijlocul lor din partea verilor nostri Agarthieni. Noi cu totii dorim cu ardoare ca voi sa iertati si sa uitati tiparele grijilor voastre si dorim sa plonjati cu curaj si incredere in aceasta perioada incitanta din istoria voastra! Aici veti descoperi ca pasii finali spre constiinta deplina au fost deja facuti, si ca tot ceea ce mai ramane este sa folositi noua voastra lume, pentru a construi o noua viata pentru umanitatea de pe Pamant!

Binecuvantari! Noi suntem Maestrii vostri Ascensionati! Venim in aceasta zi cu vesti minunate! Momentul pentru a manifesta noua voastra realitate a venit asupra noastra! Asociatii nostri au inceput procedura finala ce va aduce livrarea fondurilor prosperitatii. Aceasta operatiune conduce de asemenea noile guverne si la emisiile speciale ale noului presedinte American, care va aduce in fiinta un nou sistem monetar si financiar global. Stirile valutelor bazate pe metale pretioase vor semnala inceputul stabilitatii monetare pentru dolarul American si iesirea la suprafata a unor valute comparabile, ce vor fi vremea frumoasa pentru prosperitatea globala. Adaugata acesteia este, desigur, programul de iertare a datoriilor la nivel mondial. Aceste programe sunt dacat inceputul a multor altora, care vor institui noua prosperitate promisa de catre Rai. Rolul vostru in toate acestea este ca voi sa sustineti raspandirea prosperitatii, prin supraabundenta de bani ce va va fi distribuita voua.

Cascada de bani va este data pentru a insamanta abundenta in lumea voastra, ajutand astfel la a eradica una dintre cele mai mari surse de lipsuri si limitari in realitatea voastra prezenta. Va incurajam sa urmati litera intentiei noastre si sa aduceti prosperitate tuturora! Acesta va fi un proces foarte rapid, care va accelera si mai tare dezvaluirea familiilor noastre Stelare si a acelora din Pamantul Interior. Impreuna cu Raiul si cu vastele sale taramuri , Federatia Galactica va fi un instrument al schimbarii constiintei. Odata ce privarile voastre materiale vor fi inlaturate, urmatorul pas pentru voi este trecerea la constiinta unitatii cu semenii vostrii umani si formarea unei legaturi launtrice,care va sustine Gaia si diversele sale ecosisteme. Realizand aceasta, voi va ridicati din constiinta limitata si veti incepe sa acceptati ascensiunea voastra spre constiinta deplina. In acest moment, voi ati atins momentul metamorfozei voastre.

Metamorfoza voastra este un eveniment foarte special trimis voua de catre Rai. Cu mult timp in urma, in zilele din urma ale Atlantidei (eng. Atlantis, n.t.), experimente au fost realizate care au redus umanitatea la nivelele sale actuale de constiinta limtata, in cele din urma concretizandu-se intr-un grup de 15000 de oameni, care au fost antrenati pentru a deveni ‘animalele de companie’ ale membrilor selecti ale clanurilor conducatoare din Atlantida. Acest proiect a fost surprins de cataclismul care a trimis ramasitele locurilor lor de bastina pe fundul oceanului. Stramosii vostri au fost tinuti intr-un laborator special, care avea capacitatea de a functiona ca o mare nava, daca era necesar. Si astfel ei au supravietuit, si au fost distribuiti, in cele din urma, pe toata suprafata globului de catre Anunnaki. Acum, dupa 13 milenii si cateva cataclisme globale mai tarziu, v-ati multiplicat pana la cifra de 7 miliarde, si sunteti pregatiti sa reveniti triumfatori la forma voastra initiala si sa va reuniti cu rudele voastre galactice de mult pierdute.

Astazi am continuat mesajele noastre, care va pregatesc pentru evenimentele ce conduc la primul contact. Ele includ faptul de a va conduce la dezvaluire si la seria noastra de emisii, care va vor spune despre primul contact. Dupa ce aterizam, orarul evenimentelor, inaintea metamorfozei voastre va fi cu mult accelerat . Sa stiti, Dragilor, ca Resursele nenumarate si Prosperitatea infinita a Raiului sunt intr-adevar ale Voastre! Asa Sa Fie! Selamat Gajun Selamat Ja! (in Limba Siriana, pentru “Fiti Unul!” (eng. “Be One!”, n.t.) si “Fiti in Fericire!” (eng. “Be in Joy!”, n.t.), n.t.)


Website: Planetary Activation Organization
  
Traducere: Sorin


Dear Readers,

  We are looking for new translators English-Romanian and English-Slovakian, for Sheldan Nidle’s messages. 
 We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to one of the Coordinators of this team, 
aand we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

      

Originals and translations of Galactic Messages available at

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

2012
Apasă pe butonulcc pentru a alege

traducerea in limba dorită.

Tribute to Light Eye

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

Sheldan Niddle Free Webinar

You UFO

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
în limba română

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
în limba română

Tribute to White Cloud

David Wilcock translations

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
în limba română

GREG GILLES

GREG GILLES
în limba română

CONV. WITH SALUSA by L. TYCO

CONV. WITH SALUSA by L. TYCO
în limba română