Followers

duminică, 16 octombrie 2011

Mai 31, 2011


Mai 31, 2011 
4 Batz, 9 Pax, 7 Ik

Dratzo! Revenim! Multe ajung sa se reuneasca in lumea voastra si aliatii nostri Pamanteni si verii nostri Agarthieni sunt aproape gata sa se avante in mult asteptatele actiuni asupra cabalei intunecate. Intelegerile semnate cu cateva saptamani in urma au inceput sa dea roade. Echipa Aliatilor Pamanteni Europeni a completat documentele care urmeaza sa fie folosite ca temelie pentru inlocuirea unui numar de guverne majore. Printre acestea se afla si legalitatile necesare pentru a rasturna statul corporationist American. Putem de asemenea sa raportam ca organizatia care urmeaza sa inlocuiasca sistemul financiar global prezent isi realizeaza in mod secret sedii in Europa, Asia si in Americi. Pe alte piste, cei care vor constringe vechile guverne pentru a ceda, isi iau in primire posturile lor de munca prealocate si noi ne pozitionam navele noastre si personalul, ca variante de back-up pentru ei. Legaturile noastre se afla acolo pentru a demonstra suportul nostru deplin pentru aceste schimbari, care sunt preludiul dezvaluirii totale. Dezvaluirea este evenimentul cel mai grandios al istoriei moderne a Pamantului; este aceasta actiune asemanatoare unei revarsare de ape, care va ingenunchea puterea aparent ivincibila a celor intunecati, practic peste noapte!

Dezvaluirea ne permite sa incepem un dialog direct cu voi. Pana acum, contactul a fost limitat la trei zone ‘usoare’(‘soft’) de abordare: prima a fost reprezentata de decade de interactiune secreta cu cateva guverne mondiale, care, pentru cea mai mare parte, a fost decat un simplu schimb de informatii. Acestea doar de curand au progresat in intalniri, care cuprind mai multe natiuni si persoane puternice ca invitati. Aceste miniconferinte s-au concretizat in obtinerea de concesii, care au avansat politicile generale ale aliatilor nostri Pamanteni. Cea de-a doua zona a avut teluri bine stabilite, in cadrul unor intalniri cu persoane individuale selectate, care in multe cazuri ne-au permis sa promovam politicile care ne-au adus mai aproape de primul contact, si ne-am facut multi noi “prieteni”, care ne ajuta in a realiza primul contact. Cea de-a treia zona sunt mesajele, pe care vi le transmitem in mod regulat, pentru a va tine informati asupra progreselor primului contact. Recent, negocierile noastre verbale au fost intarite cu gesturi mai categorice ale echipei noastre de aparare, pentru a ilustra ca contactul este aproape si de inevitat.

Unul dintre aspectele pe care le-am intalnit inca de la inceput a fost ostilitatea fara manusi a guvernelor secrete. Aceste organizatii secrete au progresat underground si locatiile lor satelite, care utilizeaza tehnologia lor, pentru a ne eclipsa in permanenta. Pana acum acesti nori rataciti de ‘tantari’ nu au reprezentat nimic mai mult decat zgomot, insa de curand, ca parte a atitudinii noastre proactive, am utilizat masuri limitatoare, pentru a sublinia cabalei, hotararea noastra cu privire la variate aspecte cheie. Aceasta politica mai activa a condus la raspunsuri mai acceptabile din partea celor intunecati, in a-si recalibra ori in a-si inchide cu totul aceste locatii. Mai mult, este vital ca aceste tehnologii sa va fie prezentate imediat, deoarece majoritatea acestor tehnologii pot avea un efect de galvanizare si imbunatatire asupra economiei si mai ales asupra Gaia-ei. Voi trebuie sa invatati mai mult despre Gaia, decat hrana ce va este administrata de stiintele voastre si de catre mass-media, incluzand aici informatiile stiintifice si spirituale tinute in aceste locatii secrete, aceasta informatie fiind un pas in reunirea voastra cu familia voastra Agarthiana.

Fiti Binecuvantati, Iubitilor! Noi suntem Maestrii Ascensionati! De-a lungul ultimelor saptamani, noi am discutat transformarea realitatii voastre. Noi am discutat despre guvernarea constienta si despre cele doua lucruri care o compun: dinamica fluida a grupului si cele patru legi sacre. Acestea va vor fi prezentate voua de catre Federatia Galactica si Agartha. Agarthienii sunt verii vostrii, care au fost separati de voi, de catre Atlanti si de catre succesorii lor, Anunnaki. Misiunea noastra sacra este sa va reunim cu familiile voastre spirituale si cele cosmice si a va readuce la constiinta deplina. Aceasta misiune este extrem de aproape a fi indeplinita. Operatiuniile sunt acum in desfasurare pentru a crea o noua guvernare, pentru a distribui prosperitatea si pentru a permite dezvaluirea. Aceste evenimente includ dezvaluirea de noi tehnologii si de asemenea dezvaluirea istoriei adevarate, faptice a Gaia-ei si multele ei ierarhii sacre. La momentul primului contact in masa, fiecare dintre noi intentioneaza sa iasa in fata si sa va transmitem aceasta istorie sacra.

Spre partea de incheiere a acestui proces, dorim sa impartasim cu voi un numar de concepte spirituale care sunt foarte importante. Un asemenea concept este legat de Sacra ‘Forta a Sufletului’ si folosirea ei. Fiecare dintre voi are o anume putere speciala sacra, care cu mult timp in urma a fost data de catre voi intunericului, iar aceasta putere trebuie sa va fie returnata acum voua. Dupa o foarte speciala ceremonie, noi am obtinut de la intuneric o modalitate de a va returna aceasta, chiar inainte ca voi sa reveniti la constiinta deplina. Aceasta implica pentru voi sa va folositi de urmatorul solstitiu, ca pe o unealta divina de manifestare. Gaia isi deschide atmosfera sa inalta, ori spirituala, permitandu-va sa va conectati in meditatie atat cu atmosfera sa mai inalta si cu miezul ei spiritual. Faceti aceasta pentru sapte zile inainte de solstitiu si pentru trei zile dupa. Invocati-ne pe noi, Creatorul (Sursa) si Prezenta Divinul vostru Eu Sunt, pentru a veni impreuna si a va reuni cu Forta Sacra a Sufletului vostru. Atunci cand aceasta perioada a solstitiului este incheiata, voi veti fi capabili, odata in plus, de a fi in posesia a ceea ce a fost dat altora, cu atat de mult timp in urma.

Mama Pamant continua sa isi pregateasca suprafata pentru noile sale straie. Suprafata pe care voi o cunoasteti a fost violata si pradata de milenii, ultimele doua secole fiind cele mai rele, pe masura ce populatia a crescut, abuzurile atinnzand cote record. Noi, prin urmare, ne-am asigurat ca toate noile depozite de aur au fost localizate pe ori in preajma punctelor majore ale retelei (energetice, n.t.) de la suprafata , aceste puncte nodale putand fi folosite pentru a stabiliza si repara in unele limite daunele aduse. Distrugerea actuala de la nivelul lumii de la suprafata se datoreaza in mare masura nevoii Gaia-ei de a reechilibra, ceea ce umanitatea a dezechilibrat cu nepasare. Tinuturile voastre de la suprafata sunt in mijlocul unui freamat si noi am directionat multa Lumina Sacra spre aceste tinuturi, pentru a diminua ceea ce s-ar putea petrece, in cazul in care nu se va actiona corespunzator. Gaia doreste sa sustina intoarcerea voastra la nivelul de constiinta deplina, si ea s-a destresat doar ca o atentionare si ca un imbold pentru transformare.

Acesta este momentul pentru miracole transcendentale si acestea sunt trimise de catre Ceruri! Noi am fost gardienii Luminii si ale cunoasterii sale sacre de milenii, si misiunea noastra este de a fi faruri calauzitoare si ghizi pentru voi, noi am urmat aceasta intelepciune de la momentul de inceput al acestei perioade, acum aproximativ 7000 de ani in urma. Noi am predat aceasta cunoastere acelora dintre voi care ati fost pregatiti sa o primiti si sa o dati mai departe si altora. Intr-adevar, fiecare dintre voi si-a facut partea sa pentru a trece omenirea mai departe spre acest moment glorios, in care eforturile noastre conjugate se apropie de o manifestare triumfatoare. Gaia stie si va Iubeste pentru gandurile voastre pline de bunatate si faptele voastre, care fac posibila aceasta perioada minunata in care umanitatea se reintoarce la constiinta deplina. Bucurati-va pentru ca o perioada aparent interminabila de intuneric si ignoranta se incheie acum si ca marea reuniune, cu familiile voastre umane de mult pierdute si cu Cerurile, este acum aici!


Astazi, noi v-am adus la zi cu dezvoltarile care au avut loc si Maestrii Ascensionati v-au reintrodus conceptual de Forta Divina a Sufletului vostru. Precum intotdeauna, elemental cheie este dezvaluirea, care va avea loc atunci cand veti fi facuti in mod formal constienti de existenta noastra, realitatea voastra schimbandu-se brusc, pentru totdeauna si pentru mai bine. Aflați , Dragii noștri , în Inima Inimii voastre că ofertele fără de număr ale Abundentei și ne-sfârșitei Prosperitați ale Cerului Vă aparțin de drept! Așa Să Fie! Selamat Gajun! Selamat Ja! (în Siriusiană pentru Fiți ca Unul! și Existați în Bucurie!)


Website: Planetary Activation Organization
  
Tradus: Sorin
      

Originals and translations of Galactic Messages available at

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

2012
Apasă pe butonulcc pentru a alege

traducerea in limba dorită.

Tribute to Light Eye

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

Sheldan Niddle Free Webinar

You UFO

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
în limba română

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
în limba română

Tribute to White Cloud

David Wilcock translations

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
în limba română

GREG GILLES

GREG GILLES
în limba română

CONV. WITH SALUSA by L. TYCO

CONV. WITH SALUSA by L. TYCO
în limba română