Followers

luni, 2 noiembrie 2015

Romanian – Sheldan Nidle 27 Octombrie, 2015


Sheldan Nidle - 27 Octombrie, 2015

13 Cauac, 13 Tzec, 12 Manik

Dratzo! Reuniunile finale sunt în curs. Schemele se gasesc la locul lor, în timp ce o serie de acorduri au permis eliberarea generala de fonduri, si initierea începuturilor schimbarii formale a Cabalei spre Lumina. Aceste operatii trebuie sa permita începutul manifestarii unei noi realitati. Asa cum a fost indicat saptamîna trecuta, noul sistem financiar este gata, si trebuie sa fie pus treptat în functie. Cei care sunt responsbili cu securitatea speciala pentru noile republici au încredere ca aceste vechi entitati îndelung tinute secrete, pot sa fie în sfîrsit anuntate asa cum trebuie. Acest proces are loc doar pentru ca am lasat clar, ca programul Cerurilor, conteaza cu formarea noii guvernante si sfîrsitul folosirii continuate a monedei fara greutate, usor manipulata. În consecinta, va exista o prosperitate globala fundata pe o reajustare completa a monedei, si cel mai important, într-o moneda care are o valoare adevarata. Adica, bazata pe folosirea de metale pretioase. Este cea mai buna masura temporara, o data ce moneda hîrtie va disparea rapid, atunci cînd noile procesatoare si alte tehnologii relationate vor aparea. Aceste dispozitive sunt atît de  origina pamînteasca, cît si tehnologii ale Federatiei. Voi intrati într-o epoca de crestere a constiintei, si a cunoasterii ca nu sunteti singuri.

Noua conducere trebuie sa fie fundata pe transformarea sistemului de sclavie a datoriei, în eliberare. Ce înseamna acest lucru ? Aceasta implica ca voi ati depasit o serie întreaga de perceptii fundamentale care au fost impregnate în voi cu milenii în urma, de catre Anunnaki si acolitii lor. Voi ati atins libertatea si lasati în urma conceptia lipsei, si sentimentul de a fi inútil. Barbatii si femeile care au reusit, trec mai departe de aceste credinte. Voi trebuie sa assimilati acest important set de perceptii majore, care trebuie sa schimbe felul în care gînditi si vedeti, aceasta veche realitate. Aceasta prosperitate se gaseste pentru a fi ancorata în voi. Adevarata personalitate a cuiva care a reusit, va rasari dintr-o data. Va fi un amestec de o mare doza de umilinta si o nevoie de a ajuta pe aproapele sau. Veti percepe acest regat într-o lumina complet noua. Veti vedea importanta creatiei unei adevarate comunitati. Aceasta comunitate va fi globala, si va ajuta la procesul care garanteaza ca acest regat recent format, va pune capat poluirii atmosferei, apei si solului. Aceasta lume noua se va lega în bucurie, Gaiei, si numeroaselor aspecte ale familiei sale umane galactice.

Asa cum poti sa vezi, acest nou regat prosper, trebuie sa formeze numeroase forme noi pentru a expressa mila sa, si a-si arata harul. Te gasesti în aceasta lume minunata, pentru a merge mai departe de bani, si pentru ca sa întelegi complet ceea ce esti. Vîrsta Supravietuirii si a “fiecare pentru sine însusi” este, pentru a lua sfîrsit. Sunt aceste Fiinte minunate care trebuie sa se reîntoarca în bucurie la deplina  constiinta. Vedem cum folositi aceasta constiinta în crestere pentru a evita razboiul, a forta guvernele sa va serveasca mai bine, si crescînd credinta voastra în ecologie. Aceste preliminare, sunt doar începutul a ceea ce marele colectiv este capabil. Cînd aceste diferite tipuri de fonduri vor fi disponibile, voi trebuie sa le folositi pentru ca sa va ajutati unii pe altii, prin folosirea centrelor de cura, ascensiunea a mari proiecte de infrastructura, si un abordaj “cîine de paza” colectiv, referitor la guvern. Este aparitia unui mare sentiment în interiorul votru, pentru a trai într-un “regat decent”, plin de bucurie, libertate si un set firm de protectii constitutionale care sa asigure drepturile voastre inalienabile. Aceasta transformare trebuie sa fie ajutata de Maestrii Ascensionati si noi, împreuna.

Aceste schimbari ale constiintei voastre, sunt foarte mult ajutate de energiile pe care Cerul le misca aici în numere din ce în ce mai mari. Aceste energii sunt în curs de a altera structura hormonala a corpului vostru fizic, într-un mod foarte subtil. Faceti posibile aceste schimbari care fac sa creasca constiinta voastra, si creaza în interiorul vostru noi perceptii a acestei realitati si a totului în ea. Voi sunteti preparati pentru a rasari din copilaria voastra, (acest regat 3-D), si sa avansati lent catre marginile noului vostru regat 5-D. Aici, voi aveti nevoie de Camerele voastre proprii de Lumina de Cristal, pentru a conclude aceasta operatie. Noi, cei din Federatia galáctica, supraveghem acest lucru, împreuna cu proprii vostrii Îngeri ai corpului fizic. Aceasta procedura se gaseste aproape de a atinge viitoarea faza critica, atunci cînd esti expus la o prosperitate speciala, facuta pentru a-ti permite sa schimbi forma în care pricepi aceasta realitate. Aceasta crestere de prosperitate trebuie sa declanseze o noua guvernanta, si cu ea, o noua nastere a drepturilor tale naturale. Acest lucru de asemenea trebuie sa semnalizeze sosirea noastra. Aceasta este pentru a fi un nou timp pentru introducerea ta preliminara în adevarata ta istorie, si la sosirea noilor tale responsabilitati !!!

Namaste! Noi suntem Maestrii vostrii Ascensionati! Aceasta zi marcheaza o diviziune de ape în lupta omenirii de la suprafata împotriva întunericului. Cerul  a dat calea voastra pentru deplina constiinta. Astazi, ai trecut o prima etapa în lentul, dar constantul, mers.  Pentru a atinge acest obiectiv, o referinta poate fi în sfîrsit notata. Lacheii Anunnakilor au predat puterea lor asupra voastra. Astfel, primii pasi catre o prosperitate foarte necesara sunt îndepliniti! În afara de acest lucru, Cerul a autorizat pe diferitii sai pazitori îngeresti, sa prepare un alt set de schimbari fizice, care trebuie sa completeze prima din multele etape care va pregatesc pe voi pentru constiinta deplina. Aceasta faza terminata, a definit ancorele pentru noile voastre chakre, si a alterat forma cum lucreaza sistemul de meridiane în corpul vostru. Ni sa spus, ca aceasta faza fundamentala trebuie sa duca ca urmare, la una, în care mai multe dintre straturile voastre mai eterice vor fi consolidate. Aceasta se va face sub supravegherea echipelor medicale si a noastra.

Noi va cerem, în virtutea a ceea ce se petrece, sa va mentineti pozitivi si mereu cînd aveti nevoie de asistenta, sa ne cereti ajutorul. Suntem aici, pentru a furniza mila, si pentru a va ajuta sa învatati harul în asemenea situatii dificile. Avem nevoie sa ne considerati ca o comunitate spirituala, care se uneste pentru ca sa se ajute unii pe altii de alungul acestor timpuri actuale. Voi, Dragii mei copii, sunteti speciali si treceti printr-o operatie foarte incomuna, si care a fost initiata decenii de catre Cer. Acest proces sacru, va continua, si va înceta dupa ce veti fi trecut cu succes în nuantele minunate ale Camerelor de Lumina de Cristal. Cu mai mult de 15 milenii în urma, preotii Atlanti au initiat realizarea primei dintre multele experimente odioase în voi. Acest grup istoric,de femei si barbati aveau intentia sa împiedice colapsul societatii lor, si voiau sa cîstige favorurile tovarasilor lor întunecati. Rezutatul au fost experientele stranii practicate asupra stramosilor vostrii.

Ve cerem sa ramineti pozitivi. Într-un viitor foarte apropiat, pretindem sa ampliem ceea ce am terminat sa va spunem. Istoria noastra comuna este o tapiserie care are nevoie sa fie desfasurata lin. Obiectivul nostru este sa va orientam într-o întelegere completa de cum ati devenit o Fiinta cu constiinta limitata, si de a explica într-um mod comprehensibil cum va veti reîntoarce la starea voastra de origine. Fiecare dintre noi, a trait, ca si voi, diferite vieti de disperare tacuta. Harul, ne-a fost dat, ca recunostinta a tuturor acestor vieti, în decursul unei ceremonii, care ne-a permis sa ne reîntoarcem la starea noastra de imortalitate. Aceasta stare vine, pentru ca Cerurile doresc ca noi sa folosim compasiunea si putera Iubirii pentru a va ghida. Cerurile, doresc ca noi sa representam pe Divinul, caci în Judecata sa Sfînta, noi am trait multe vieti spirituale exemplare. De fapt, noi trebuie sa formalizam printr-o ceremonie sacra, si sa devenim  Maestrii Ascensionati. Am fost trimisi la un “cîmp de lupta” spiritual, si informati despre serviciul nostru divin.

Astazi, continuam cu mesajele noastre. Acesta este despre bucuria si realizarea unei marci importante care a fost trecuta si reusita. Acum voi va gasiti mult mai aproape de obiectivul vostru sacru ca sa va întoarceti la starea de origine ca Îngeri fizici. Aceasta calatorie este acum gata pentru a adauga cîteva dezvoltari mai satisfacatoare. Sa stiti dragilor, ca nenumaratele Surse si Prosperitatea fara de sfîrsit a Cerurilor, sunt cu adevarat ale voastre! Asa sa fie! Selamat Gajun! Selamat Ja! (În siriana pentru Sa Fiti Unu! si Sa Fiti în Bucurie!)

                      Website: Planetary Activation Organization


                     Translator: Star Child
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

2012
Apasă pe butonulcc pentru a alege

traducerea in limba dorită.

Tribute to Light Eye

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

Sheldan Niddle Free Webinar

You UFO

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
în limba română

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
în limba română

Tribute to White Cloud

David Wilcock translations

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
în limba română

GREG GILLES

GREG GILLES
în limba română

CONV. WITH SALUSA by L. TYCO

CONV. WITH SALUSA by L. TYCO
în limba română