Followers

sâmbătă, 7 noiembrie 2015

Romîna – Sheldan Nidle – 3 Noiembrie, 2015Sîmbata, 7 Noiembrie, 2015
Sheldan Nidle – 3 Noiembrie, 2015

8 Manik, 0 Xul, 12 Manik

Dratzo! Chiar acum, lumea voastra este în tranzitie. Întunericul a permis în cele din urma Luminii si multilor sai aliati sa finalizeze marea sárcina de transfer de fonduri, precum si bonusurile care le însotesc, pentru depositele speciale. Acest proces dureaza mai mult timp decît era de asteptat, din cauza masurilor de precautii extraordinare pe care o astfel de livrare impune.  Deci, dureaza o saptamîna mai mult decît era de asteptat. 

   Întunericul stie ca o data ce aceasta sárcina formidabila va fi conclusa, arestarile în masa a mult promiselor scaloane superioare ale slujitorilor întunecati, ar trebui sa înceapa. Pîna tunci, acesti pungasi sunt monitorizati îndeaproape, si multi sunt în arest la domicilu. Reguli speciale de comportamento au fost convenite, , si cei din ramurile de securitate ale Luminii se aplica cu entuziasm la îndeplinirea acestor reguli. De la primii lor stramosi care au pasit pentru prima data pe Pamînt ca fiinte omenesti, cu amnesie si amintiri vagi a vechilor lor eu-ri, slujitorii întunecatilor au fost soldatii Anunnakienilor. Puterea pe care o exercitau, este acum aproape de sfîrsit. Timpul de îndoiala si tema, este pentru ca sa fie înlocuit prin Iubire, libertate si abundenta!

În acest nou moment, voi va recuperati calitatile, pe care Altlantii vi le-au furat. În primul rînd, voi reînvatati o istorie care a fost intentionat împiedicata de Anunnaki sislujitorii lor întunecati. Este usor de vazut cum a fost produsa o viziune falsa a originilor voastre. Adevarul a fost asa de rasucit ca, pentru voi pare a fi un set de mituri nedovedite. Cînd oamenii îsi pierd istoria lor, sunt sensibili la orice fel de manipulari, sau hrana oferita lor de catre stapînii lor întunecati. Acest proces a durat aproape 10 milenii, pentru a fi pe deplin acceptat de voi. În acest timp, stramosii vostrii, au suferit trei perioade de contructie si reconstructie a societatilor presupuse, primite de la întunecati. În ultimele sase milenii, rareori a fost permis sa se reconstruiasc, cu ajutorul familiilor voastre spirituale si din spatiu. Totul era lent si masurat, din cauza nenumaratelor norme Anunnaki care trebuia sa fie ascultate. Cu toate acestea, au fost facute cîteva minute de progres în constiinta voastra. În prezent, rata de avansare a fost acum mult crescuta. Timpul întunericului sa terminat!

În acest timp care va veni, voi trebuie sa deveniti capabili sa fiti liberi si prosperi. Utilizati acest timp de constiinta tot mai mare, pentru a accepta noua voastra pozitie, si pentru a învata sa aplicati regulile Iubirii si ale Luminii. Fiti receptivi si cautati cooperarea cu ceilalti. Învatati mai mult despre puterea bogatiei, si apoi, sa fiti capabii sa o lasati sa plece. Puterea cea mai importanta, este puterea Duhului. Fiti capabili sa va umpleti cu Iubire, si lasati Lumina sa va umple cu o constientizare tot mai mare, care va permite sa simtiti energia sufletului tuturor fiintelor vii. Simtiti ca nu sunteti singuri, si cît de frumos Creatorul îndurator si milostiv , va conecteaza la Cer! Parte a misiunii noastre este de a arata modul în care umanitatea galáctica sa dezvoltat si sa extins prin toata aceasta vasta galaxie. În timp ce recuperati facultatile voastre pierdute, puteti sa redescoperiti cum si de ce calatoriile voatre binecuvîntate v-au dus la Gaia, si pentru o misiune speciala de a salva si reînoi lumile voastre fratesti din Gaia, Venus, Marte si Pax. Voi trebuie în cele din urma, sa va reuniti cu noi si sa încheiati aceasta sárcina foarte sacra.

Pe masura ce faceti acest lucru, voi sustineti bine dorintelor vechilor “fii din Anchara” pentru a dezvolta corpurile de Lumina, si a se alatura pentru a misca aceasta galaxie ferm spre Lumina. Înainte ca acest lucru sa poata fi facut, voi trebuie sa descoperiti multele curiozitati care au fost primele expresii antica, ale iubirii voastre pentru libertate, si talentele naturale care au forjat scurtele întîlniri cu capacitatile voastre de a inventa si a cauta un stil de viata mai dezvoltat. Aceste prime încercari au fost uitate de mult de voi. Intentionam sa reenviem aceste talente, si sa explicam modul în care încercarile cabalei de a va zdrobi, în cele din urma cedeaza. În jurul lumii voastre sunt monumente de piatra, care prezinta geniul vostru interior. Unii dintre voi au speculat cu privire la aceste cladiri partial distruse. Ele va remintesc voua, fortele de viata ale Gaiei, si cum puteti sa le revigorati. Acestea sunt doar cîteva exemple, de cine voi trebuie sa deveniti sa fiti din nou. Fiecare fiinta umana galáctica, are un set de talente care cu gratie contribuiesc în mod liber pentru totul.

Binecuvîntari! Suntem Maestrii vostrii Ascensionati! Suntem în bucurie! Multii nostrii asociati sunt ocupati satbilind scena pentru noua voastra realitate. Au fost semnate acorduri în dinti, pentru crearea unei noi structuri financiare globale, precum si finalizarea de date pentru distribuirea prosperitate si fonduri umanitare. Pentru a se asigura ca aceste distributii sa nu poata sa fie întrerupte, diferite date au fost convenite pentru anunturile a NESARA si GESARA. Un nou regat se naste. Va cerem sa fiti rabdatori, deoarece un numar mare de evenimente incredibile sunt în curs de pregatire pentru a fi dezvaluite. Multumim Cerului pentru ceea ce se va naste! O binecuvîntare gratioasa este turnata peste voi. Dupa caderea Atlantidei, Anunnaki au preluat regatul de la suprafata. Li sa spus ca a fost stabilit un timp, cînd Lumina avea sa recupereze regatul de la suprafata. Acest lucru, Cerul o face acum! Suntem foarte recunoscatori ca acest mare act de mila este peste noi!

Cînd aceste nenumarate evenimente vor începe sa se desfasoare, sa fiti gata pentru a accepta o reordonare majora, a ceea ce credeti ca este possíbil. Privit aceste întîmplari miraculoase ca o validare a puterii si harului Cerului. Sunteti foarte iubiti. Acest lucru se întîmpla la fel cum Dumnezeu ne-a promis. Am fost pusi într-o ucenicie. Acest proce de învatare, este pentru a fi baza serviciului nostru galactic divin. Aceasta poveste trebuie sa fie vazuta ca o lunga perioada de timp, cînd vom trece prin întuneric si îl vom suporta. Suntem soldatii tenace ai Cerului. Trebuie sa folosim aceste cunostinte pentru a explica majoritatii acestei galaxii, nu numai cum sa supravietuiasca, dar cum sa prospere. De asemenea, trebuie sa va întoarceti la sarcinile voastre ca Îngeri fizici. Serviciul nostru divin, este de a învata si explica toata aceasta operatie cereasca. Împreuna, suntem în curs de a deveni un grup mult iubit de suflete care trebuie sa raspîndeasca cu gratie, întelepciunea noastra în toata fizicalitatea! Hosana! Hosana!

Mult se asteapta de la noi! Am fost departe de bucuria plinei constiinte, într-un regat plin cu o întreaga serie de orori. Cu toate acestea, Anunnaki si slujitorii lor au fost incapabili sa ia aceste gînduri sfinte de la noi. Ne-am mentinut memoriile. Serviciul nostru divin ca Maestrii Ascensionati era pentru a va da mila si ajutor, din cauza ravagiilor teribile ale întunecatilor. Împreuna, noi am supravietuit si suntem pregatiti pentru a lua bogatiile si libertatea oferite de catre Ceruri. Suntem foarte multumiti de ceea ce se întîmpla! Voi trebuie sa fiti returnati Iubirii, Luminii, si unei cunoasteri plina de har, a sinelui vostru adevarat. Aceasta revenire este pentru a va aduce înapoi în unire cu Aghartienii. Voi trebuie sa va întoarceti la regatul distrus cu atîta cruzime de catre Atlanti, la începutul acestui mare an galactic. Împreuna, avem multe de reînvatat, si multe, Fii mei, pentru ca sa va învatam! Aleluia! Aleluia!

Astazi am explicat ceea ce se întîmpla în jurul acestui glob pretios! Multe trebuie sa apara foarte brusc, si foarte brusc trebuiesc sa fie cerute de voi. Deci, fiti calmi si pozitivi. Sunteti înca o data returnati înapoi la grandoarea voastra. Folositi acest lucru pentru a forma o lumi minunata, si pentru a învata cît de uimitoare, Gaia este! Sa stiti, Dragilor, ca nenumaratele Surse si Abundenta nesfîrsita a Cerurilor, sunt într-adevar ale Voastre! Asa sa fie! Selamat Gajun! Selamat Já! (În siriana pentru Sa fiti Unu si Sa fiti în Bucurie!).


Translator: Star ChildNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

2012
Apasă pe butonulcc pentru a alege

traducerea in limba dorită.

Tribute to Light Eye

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

Sheldan Niddle Free Webinar

You UFO

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
în limba română

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
în limba română

Tribute to White Cloud

David Wilcock translations

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
în limba română

GREG GILLES

GREG GILLES
în limba română

CONV. WITH SALUSA by L. TYCO

CONV. WITH SALUSA by L. TYCO
în limba română