Followers

joi, 19 noiembrie 2015

Romîna -- Sheldan Nidle – Noiembrie 10, 2015
Sheldan Nidle – Noiembrie 10, 2015

2 Ix, 7 Xul, 12 Manik

Selamat Balik! Noua realitate începe faza sa finala de manifestare. Cu mult timp în urma, în veche Atlantida, ati început sa întelegeti ca ati fost redusi în mod mistérios, la o simpla jucarie a Cabalei întunecate Atlante. Acest grup de lideri, principi si regi, faceau munca atroce a liderantei Anchara în Orion. Ei limitasera capacitatile opositiei la un nível la care nu mai representa o amenintare, pentru politicile lor josnice. Acest act de lasitate, avea sa se repete iar si iar, în timpul ultimilor 3000 de ani ai Imperiului Atlant. Stramosii vostrii, devenisera de fapt, “soareci de laborator “ pentru acesti locuitori întunecati. Voi ati devenit vulnerabili în special, atunci cînd acest imperiu sa scufundat brusc în propriile maruntaie ale istoriei. Din acel moment, un set mare si puternic de dinastii hidoase au fost stabilite la suprafata Gaiei. Aceste dinastii au fost incapabile sa stinga iubirea voastra interioara, pentru libertate si partasie. Acest lucru a permis Cerului sa dea dispensa unei reveniri gratioase la deplina constiinta. Acestea sunt calitatile care ne-au adus pe plajele voastre.

 Timpul prezent, este un timp al unei mari ajustari în perceptiile voastre asupra societatii. Întunericul, mai ales în de-alungul ultimilor 70 de ani, a construit o împletitura complexa de governe secrete, care se sustin reciproc, fie ca sunt de origini britânice, asiatice, europene sau americane. Acest cuib de vipere avea nevoie sa fie în primul rînd domesticit, înainte ca sa fi fost possíbil ca progresul real sa-i controleze. La început, noi am descoperit numai un mic set de grupuri si indivizi dedicati aceluiasi scop.  A fost nevoie de aproape doua decenii, pentru a se obtine pe deplin încrederea necesara pentru noi, pentru ca într-adevar sa se avanseze. În tot acest timp am fost sub observatia constanta a oligarhilor întunecati si multii lor aliati insidiosi. Am relatat aceasta istorie de mai multe ori înainte. O facem din nou, doar pentru a sublinia ceea ce am descoperit acum. Acest lucru, se ocupa cu forma cum acesti întunecati functioneaza. Acesti ticalosi imorali poseda Internet-ul si ai multe din aspectele sale. Masinatiunile lor constante, au provocat o încetinire în procesul de modul în care binecuvîntarile voastre sunt deplasate prin aceasta lume catre voi.

Aceasta problema de comunicare a dus la o scurta întîrziere, ceea ce a provocat o usoara revizuire în cronogramele originale. Aceste probleme, sunt acum rezolvate, si comunicarile necesare curg fara probleme dintr-un loc pentru altul. În ciuda schemelor lor, fluxul de fonduri si indicatii necesare pentru crearea unei noi guvernante continua înainte. Suntem încrezatori ca aceasta conspiratie în prezent este terminata. Pungasii importanti, au fost izolati si continuti complet. Voi va apropiati rapid de punctul unde o serie de evenimente importante pot în cele din urma sa aiba loc. Este important sa-i limitezi pe acesti imorali, pentru ca ei sa nu mai poata sa intervinha în vreun fel, cu ceea ce este planificat. Familiile avechi si aliatii lor, au mijloace pentru a reface perceptiile înascute de felul în care aceasta lume functioneaza. Ei trebuie în primul rînd sa abordeze distributia bogatiei si a puterii. Aceste actiuni trebuie sa va dea libertatea voastra atît de mult asteptata. Trebuie de asemenea sa permita noii guvernante sa anunte sfîrsitul deceniilor de îndelunga musamalizare OZN!

Aceasta noua libertate înseamna ca voi va asumati noile responsabilitati fata de comunitatile voastre si fata de voi însisi, pentru a crea mijloacele de a resolva în mod creativ comunitatea voastra, si problemele lumii. În interiorul vostru exista o energie mare care va poate ajuta cu usurinta sa descoperiti solutii firme. Aceasta poate permite sa va uniti si sa forjati o serie de planuri, care pot resolva tot ceea ce puteti înfrunta initial. Acesta este procesul cu care noi, folosind managementul fluid, gasim solutii rapide si usoare. În timp ce voi descoperiti cum acest proces poate lucra pentru voi, amintiti-va ca aceasta este forma în care stramosii vostrii în Lemuria, gaseau solutii pentru orice problema. Folositi-l pentru ca sa va pregatiti sa lucrati cu mentorii nostrii. Ceea ce noi dorim, este un dialog profund între voi. În acest sens, voi veti descoperi în ce fel, multe din obiceuiurile si sentimentele voastre au provenit. În plus, voi trebuie sa explorati vietile trecute, si modul în care ele afecteaza viata voastra actuala. Avem nevoie sa mergem profund pentru a vedea, modul în care genomul vostru, a fost schimbat, si modul în care orice dificultati trebuie sa fie corectate.

Namaste! Noi suntem Maestrii vostrii Ascensionati. Voi traiti în vremuri binecuvîntate! O mare schimbare în aceasta realitate este în curs. Mîinile negre si slujitorii lor umani au fost capabili sa continuie comanda sa neclintita, pîna recent. Atunci a fost momentul cînd asociatii nostrii, au fost capabili sa forteze o schimbare în aceasta aliniere profana. Diferiti negocietori foarte curajosi au fost capabili sa creeze o alianta între diferitele elemente nemultumite, în fortele armate ale lumii. Aceste Fiinte foarte curajoase, au folosit aceasta noua alianta pentru a da sprijin familiilor avechi, si în final au fortat oligarhii întunericului sa cedeze. Acesta lucru a permis un mare procedura, care permite o miscare de fonduri, si constructia unui nou sistem financiar international. Exista în prezent, o scurta deconectare, datorita unei rupturi de ultim minut, al sistemelor de comunicatie terrestre ale Luminii. Aceasta este în prezent în cea mai mare parte corectat. Ni sa spus ca aceasta tulburare nu a paralizat complet operatiunile pentru ca sa va fie date binecuvîntarile si libertatea voastra!

Pe masura ce timpul soseste pentru aceasta mare distribuire a binecuvîntarilor voastre, sa fiti constienti de toti acei din aceasta lume care au facut mari sacrificii, pentru manifestarea acestei lumi noi.Faceti-va un timp, ca sa va rugati, sau sa meditati pentru aceste suflete minunate! Ramîneti pozitivi si capabili sa trimiteti viziuni si energii positive, care fac aceste lucruri divine sa fie posibile. Uniti-va pentru a binecuvînta pe cei care au fost capabili sa forteze întunericul sa dea înapoi, si permiteti ca aceste acte minunate sa se întîmple! Suntem cu totii un colectiv sacru de Fiinte care au suferit prea mult timp, si acum cu dispensele Cerului, sunt capabili sa se gaseasca la marginea nunui set foarte binecuvîntat de succese. Mult este asteptat din partea voastra. Folositi aceste momente pentru a se ruga si pentru a planui cum aceasta viziune minunata trebuie sa se manifesteze. Tu estui unic si special. Vom arata aceastei realitati, lucrurile minunate de care tu esti capabil!

Aceasta lume a fost întotdeauna plina de dezamagiri inutile. De data aceasta, tu va trebui sa stralucesti, si sa demonstrezi ca o noua realitate poate fi sculptata, din cea veche. Acest nou regat, trebuie sa transforme carantina sub care voi ati trait de la caderea Atlantidei. Acest moment este acel cînd tu apelezi si arati nevoia unei noi constiinte, la care tu esti incorporat. Voi trebuie sa va gasiti rudele voastre umane, si sa initiati un proces gratios care trebuie sa conduca la deplina constiinta. Recunoastem ceea ce faci, si ne-am propus, sa te instruim asupra a multe evenimente, care sau petrecut în trecutul tau. Cheia este adevarul, si o curiozitate nesfîrsita despre cine esti cu adevarat. Acest adevar trebuie sa fie furnizat de noi într-un important set de conversatii cu voi toti. Aceste studii trebuie sa fie un început pentru ceea ce tu trebuie, sa stii în cele din urma. Hosana! Hosana! Hosana!

Astazi, ca întotdeauna, noi am continuat relatoriul nostru, asupra ceea ce se întîmpla în jurul globului vostru. Întunericul acum se îretrage, si o noua realitate se formeaza rapid în fata voastra. Arestarile si aparitia lui NESARA sunt aproape. Fiti rabdatori si pozitivi! Un nou timp pentru toti trebuie sa se întîmple, si lasati-l sa fie creat cu toate energiile positive pe care le puteti manifesta! Sa stiti, dragilor, ca nenumaratele Surse si Prosperitatea nesfîrsita a Cerurilor sunt într-adevar ale Voastre! Asa sa fie! Selamat Gajun! Selamat Ja! (În siriana pentru: Sa Fiti Unu! si Sa Fiti în Bucurie)Translator: Star Child 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

2012
Apasă pe butonulcc pentru a alege

traducerea in limba dorită.

Tribute to Light Eye

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

Sheldan Niddle Free Webinar

You UFO

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
în limba română

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
în limba română

Tribute to White Cloud

David Wilcock translations

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
în limba română

GREG GILLES

GREG GILLES
în limba română

CONV. WITH SALUSA by L. TYCO

CONV. WITH SALUSA by L. TYCO
în limba română