Followers

joi, 29 octombrie 2015

Romîna – Sheldan Nidle – 20 Octombrie, 2015


Sheldan Nidle – 20 Octombrie, 2015
13 Cimi, 19 Tzotz, 12 Manik

Selamat Balik! Aceasta realitate este rapid desfacuta de diferitele hotarîri ale unui nou grup al vechilor familii si noilor regalitati ale Europei. Hotarîrile lor fac posibila prabusirea vertiginoasa a monstrului multicéfalo care este cabala. Implicatii în aspectele legale ale acestei operatii sunt foarte multumiti ca se iau în sfîrsit aceste hotarîri atît de vitale. Legaturile noastre raporteaza ca noul sistem financiar si diferitele sale parti sunt de fapt finalizate. Sperac aceste noi parti finite, pentru a lua Rezerva Federala a Statelor Unite si  numeroaselor banci centrale – aliatii sai. Diferitele precedente stabilite de diviziunea noastra legala promite dar aceste lovituri în mod rapid si usor. Aceste banci nu au sprijinul metalului pretios pe care îl ofera lumii, noul sistem financiar. Deci, credem ca acest nou sistem, poate fi responsabil de o noua realitate financiara înainte de sfîrsitul acestei 10ª luna gregoriana. Aceste evenimente indica în mod clar ca pot fi finalizate si puse în aplicare diferitele reevaluari monetare si marea resetare globala al monedelor. Acesta va fi momentul în care o multime de noi guverne vor opera. Aceste noi guverne vor termina definitiv cu decadele de tainuiri OZN!

Cînd va fi ridicata global aceasta tainuire, vom putea începe sa transmitem diferitele programe care va vor informa despre cine suntem, si despre originile voasre extraplanetare. Ceea ce Atlantii ai facut disidentilor lor politici, a fost un semn tot mai mare de supunere fata de întunecati. Aceasta politica a fost demonstrata din nou pe deplin cu faptele întunecate ale succesorilor lor, Anunnaki. Din acel tmoment, ati fost tratati cu minciuni si dezinformare. Noi, cei ai Luminii, avem intentia sa va explicam aceasta istorie, si în special diferitele si manipulatele povestiri înregistrate în cartile voastre de istorie. Din copilarie ati înghitit cu bucurie ceea ce v-au spus autoritatile. Acest pachet de perspective false si importante, sa repetat mereu. Razboiul est o activitate psihopata. Acelasi lucru este valabil pentru ura si falsul sentiment care rezulta dintr-o superioritate prejudiciala asupra celora care ati fost învatati sa urîti. Culmea constiintei voatre este un proces care a început sa fractureze setul de minciuni referitoare la ura si la alte sentimente similare care v-au fost date. Acum începeti sa va întrebati ce vi sa spus. Vrem sa folosim tehnologia noastra pentru a va arata ceea ce sa petrecut cu adevarat de la începutul ultimului secol!

Aceata lume a voastra se schimba în bine. La început se face în secret. Apoi,  la momentul potrivit, aceste schimbari vor putea fi facute publice. Acest proces de schimbare sociala, are loc sub mare securitate, asa cum a fost decis cu mult timp în urma. În prezent, preliminarele sunt în curs de desfasurare. Aceste operatinui acopera acum cele doua Americi, Europa si Asia. Provin de la vechile familii o serie de politici noi, pentru ca a ajuns la putere o noua generatie de membrii a diferitelor guverne. Aceste noi politici, accelereaza aceste operatiuni, care au fost convenite în urma cu  cîteva saptamîni. Prin urmare, va gasiti foarte aproape de a vedea noul guvern, belsugul vostru, si de a înflori în fata  voastra un nou sistem financiar! Legaturile noastre, sunt nespus de bucuroase de ceea ce se întîmpla în prezent. Aceasta noua realitate manifestata, are nevoie sa o vedeti într-o noua lumina. Aceste noi governe vor fi transparente si au nevoie de supraveghierile voastre îndeaproape. Participarea voastra este cu adevarat necesara. Relatia strînsa între guvern si voi, este mai necesara si importanta decît  oricînd!

Dupa cum puteti vedea, o revolurtie linistita începe sa se manifeste. Fiecare dentre voi este motivul real, pentru aceasta schimbare atît de dramática. Trebuie sa vedeti Actul de Siguranta si Reforma Economica Nationala (NESARA), numai ca un prim pas într-un eveniment global care va termina cu sclavia si datoria, si va va aduce o prosperitate crescînda. Va veti întîlni cu visele voastre cele mai profunde. De altfel, tainuirea OZN va fi transformata si veti putea sa ne cunoasteti.  Vedem acest moment ca o autentica lovitura în istoria voastra. Cele aproape 13 milenii de carantina globala se vor termina. Mentorii vostrii vor dedica initial timpul, pentru a se prezenta si a va explica în detalii cine sunteti într-adevar. Acesta este doar începutul unei mari aventuri, care se va încheia cu un timp divin în propria voastra Camera de Lumina de Cristal personalizata. Apoi, veti fi pe deplin constienti si va veti reuni cu Agartienii si cu noi. Comunicarea voastra cu Cerul va fi pe deplin restaurata. O noua natiune stelara se va naste! Veti îndeplini destinul vostru! Aleluya! Aleluya!

Binecuvîntari! Suntem Maestrii vostrii Ascensionati! În prezent sunteti bombardati cu energii extradimensionale. Ele dau o binecuvîntata împinsatura diferitelor voastre actualizari în corpurile voastre fizice si non-fizice. Toaate acestea sunt despre integrare. Noile componente fizice, au nevoie ca diferitele lor parti spirituale sa se topeasca cu partile voastre fizice si mentale. Asa este cum Cerul permite sa treceti cu succes catre nivele din ce în ce mai înalte de constiinta. Acest proces divin, are loc în uniune cu aliatii si asociatii nostrii. De asemenea ati fost schimbati subtil în perceptiile voastre si în formele voastre de a trata cu acest regat. Asa a fost cum noi am fost pregatiti pentru transformarile noastre. Vedeti aceste alterari de valoare, ca o îmbratisare sacra a Cerului. Sunteti cu adevarat binecuvîntati si îngrijiti. Cu mult timp în urma, noi am traversat acelasi tip de schimbare. A fost nevoie de mai multe  vieti pentru a o realiza. Rezultatul a fost o minunata stare de har si de serviciu divin.

Pe masura ce traversati fazele finale care va vor restitui regatului îngerilor fizici, sa stiti cu profunditate în inima voastra ca va asteapta bucurii minunate. Sunteti grupul de umani cel mai special. Ati suferit tristeti de necrezut în numeroase vieti care v-au pus într-adevar la încercare. Ati vazut moartea, pestilenta si efectele bolnvicioase ale tiraniei fara restrictii. Noi suntem parte din aceste mari vieti de încercari ale inimii, si ale modurilor Cerului. Ati supravietuit la toate aceste vieti. Acum soseste înfrîngerea finala a întunecatilor si marele triumf al Luminii! Am observat si vazut ororile vietii în mijlocul acestor mincinui si a acestei mari tiranii. Sunteti binecuvîntati si vi se da o sacra dispensare pentru deplina constiinta, si divina întoarcere la fizicul Angelical!

Veti fi salvati pentru ca sa vi se evite mai multe vieti în aceasta groaza întunecata. Va vom astepta cînd veti iesi cu bucurie din Camerele de Lumina de Cristal. Aceasta tranzitie a durat mult timp de cînd întunecatii au aruncat o adînca retea de tristete peste acest regat. Acest lucru se termina! Urmatoarea munca este aceea de a umple acest pamînt de bucurie, libertate si prosperitate. Asociatii nostrii pregatesc deja forma în care se vor manifesta aceste lucruri care va vor lasa uimiti. Deci, stiti în inima vostra ca un nou regat se formeaza. Unul în care slujitorii întunecatilor sunt eliminati în mod oficial. Cei care favorizeaza ca adevarul si transparenta sa îi guverneze, vor avea nevoie de participarea voastra deplina. Astfel încît, sa fiti pregatiti pentru a exercita noua voastra obtinere a Luminii si Iubirii. Sa fiti mereu recunoscatori Cerului de acest act atît de sacru de mila. Pamîntul se va transforma, si va veti întîlni cu vechile voastre familii spirituale si ale Spatiului, în pamînturile lui Agartha, ! Hosanna! ! Hosanna!

Astazi am continuat cu rapoartele noastre saptamînale. Sunteti foarte aproape de momentul în care acest minunat pamînt va renaste. Întunecatii se pregatesc în sfîrsit pentru a face un compromis, si sa se predea. Noi de asemenea ne gasim aproape de aterizare a celor care ne-au protejat atîta timp. Un moment cu adevarat mare este la îndemîna! Sa stiti, Dragilor, ca nenumaratul aprivizionari si interminabila prosperitate a Cerului sunt cu adevarat ale Voastre! Asa ca, Fiti Asta! Selamat Gajun! Selamat Já! (În Siriana: Fiti Unu! Fiti în Bucurie!)


Canalizat de Sheldan Nidle


Translator: Star Child

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

2012
Apasă pe butonulcc pentru a alege

traducerea in limba dorită.

Tribute to Light Eye

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

Sheldan Niddle Free Webinar

You UFO

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
în limba română

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
în limba română

Tribute to White Cloud

David Wilcock translations

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
în limba română

GREG GILLES

GREG GILLES
în limba română

CONV. WITH SALUSA by L. TYCO

CONV. WITH SALUSA by L. TYCO
în limba română