Followers

marți, 16 aprilie 2013

26:03:2013


Marti,  Martie 26, 2013

 5  Men, 3 Mac,  9 Eb

Dratzo ! Ne-am reîntors !

Vã explicasem astãzi ce fãcem în prezent, si din ce cauzã  nu a avut loc o manifestare a ceea ce facem. Cum puteti vedea clar împrejurul vostru, subalternii întunericului sunt încã la putere pe aceastã pretioasã planetã. Am avut mult de lucru pentru a crea o aliantã profitabilã între aliatii nostri sfinti-secreti si noi, si aceastã uniune a avut ca rezultat aparitia unui nou sistem monetar, si  pãstrarea în secret de mari cantitãti inexplicabile de aur si argint, pentru a sprijini acest nou sistem financiar. În plus, noi am stabilit baza unui nou sistem bancar, si  am pus în miscare uneltele legale care vor pune capãt tiraniei bãncilor private, pentru cã este vital ca aceastã institutie globalã,  asemãnãtoare unei caracatite, sã nu mai reuseascã sã sufoce viata economiei lumii voastre. În plus, în curînd va lua fiintã un nou sistem de guvernare internationalã. Arbitrii a tuturor acestor lucruri legate de cãtre acest scenariu, sunt Cerurile. Întelegerea între Luminã si Întuneric, fãcutã acum 13 milenii, s-a apropiat de sfîrsit, si o serie de evenimente ceresti, va pune capãt acestui acord, eliminînd conditiile care v-au dus la o robie cu o constiintã limitatã. Aceastã secventã de evenimente, este în curs în prezent, si va permite în curînd începutul unei noi ere în lumea voastrã.


Nu vorbim cu usurintã, cînd v-am spus cã a venit timpul ca sã ia sfîrsit întunericul. Aparitia noastrã , pe planeta voastrã, în numãr din ce în ce mai maré, anuntã momentul planului Divin, în care personalul nostru se va uni aliatilor nostri sacri, si vor asigura arestarea acelora care au pãstrat un regim brutal al întunericului la putere, timp de milenii. Cei care v-au cãlcat în picioare, în atîtea feluri, vor fi însfîrsit declarati responsabili. Vã informãm zilnic, cã am fãcut o listã pe care am dat-o diferitilor aliati ai nostri, deoarece dorim ca ei sã fie din plin constienti, de toate aspectele care afecteazã viitorul lor imediat. Mai presus ca orice, noi subliniem cã
numãrãtoarea  finalã a orologiului Cerurilor, va începe în curînd, si cã conflagratia globalã pe care ei o vor în mod atît de determinat, nu va fi permisã. În ciuda acestui fapt, acesti bãrbati si femei persevereazã si întrebuinteazã stratageme pentru a declansa un scenariu asa de deplorabil. Ei sunt mai decisi ca niciodatã, sã întrebuinteze toate mijloacele la dizpozitia lor pentru a-si atinge scopul. Din cauza încãpãtînãrii lor totale, nu lasã altã solutie Cerurilor, decît sã-i retragã din toatã implicatia  afacerilor de pe Pãmînt. Aceasta va permite ca ceea ce a fost pregãtit, sã vadã în sfîrsit lumina unei noi zile !


Nici cerurile nici noi, nu am anuntat aceste timpuri de dezvãluiri si de schimbãri, cãci acest eveniment divin nu este necesar sã fie cunoscut, ca sã poatã sã vinã. De fapt, aceastã serie de proclamãri ceresti  vor apãrea deodatã si va fi un eveniment surprizã, al marilor apãrãtori Ceresti. De mult timp întunericul v-a înlãntuit, biologic vorbind, si va fãcut sã credeti cã stãpînirea lor peste dvs. era permanentã. Însã nu este cazul ! Scopul sfînt al acestei experiente , era de a vã face sa obtineti o memorie excelentã referitor la natura întunericului (si diferenta între Luminã si Întuneric). Aceastã cunostintã vã va fi foarte utilã, cînd o veti adãuga  aptitudinilor înãscute (care vã vor reveni în curînd) pentru a aduce diferiti membri a Aliantei întunericului din Ankara spre Luminã. Este aceastã aptitudine care vã este proprie, care face ca natiunile-Star întunecate, sã se grãbeascã (cu frica de ) ca sã începeti aceastã sarcinã exceptionalã si sfîntã, de-a aduce o pace realã si permanentã galaxiei Cãii Lactee. Exista o maré cantitate de nave ale Aliantei, în limita exterioarã sistemului vostru solar, care asteaptã revenirea voastrã la o constiintã deplinã, deci fiti gata!, si sã stiti cã un mare eveniment în realitatea voastrã este la îndemînã.


Sunt atîtea lucruri pe care trebuie sã le stiti, în timpurile care vin, si noi dorim sã vã pregãtim în modul cel mai bun posibil. Supraveghem guvernele întunericului, si felul în care ei întrebuinteazã tot ceea ce pot ca sã vã manipuleze. Scamatoriile lor au devenit din ce în ce mai rafinate cu mileniile. Mass-media al lor proclamã o nouã restabilire economicã, pe timp ce asociatii lor preparã o nouã distrugere economicã, avînd ca scop sã vã împingã la rãzboi, la dictaturã si alte mizerii variate. Fiecare din instrumentele lor politico-economice, au ca scop  sã vã punã un vãl pe ochi, si sã producã un joc de umbre, unde toatã actiunea este orchestratã conform unui scenariu predeterminat. Credeti cã performanta este realã, ceea ce vã convinge, si este în beneficiul întunericului si subalternilor lor. Din cauza acestor convingeri, veti fi numerosi acei care veti suferi un soc, cînd noua guvernare va pune capãt  acestei asupriri economice fortate. In plus trebuie sã aveti o minte deschisã la ceea ce aliatii sfinti vor avea sã vã spunã, cãci aceasta va duce la eliberare si la o nouã stare de prosperitate permanentã.

Vã  binecuvîntãm !

Suntem Maestrii Ascensionati (Înãltati) !

Avem astãzi noutãti minunate, de la directorii Ceresti.


Au început anumite evenimente care vor duce omenirea în curînd la o nouã erã de Iubire si Luminã. Intunericul v-a pãstrat în împãrãtia lui, mai mult de 13 milenii, scufundîndu-vã în mizerii, sclavaj si o disperare din ce în ce mai profundã. Acum, s-au terminat aceste timpuri !  O nouã  perioadã vã va aduce eliberarea din împãrãtia întunericului, si va înstala transformarea Dvs. în Fiinte de Luminã cu o constiintã  complectã. Aceastã transformare va începe în mod formal, cu introducerea unei noi guvernãri în lumea voastrã. Cerurile ne-au comunicat cã trebuie sã pregãtim un mesaj care va fi prezentat asociatilor nostri sfinti în zilele urmãtoare alese. Aceste mesaje sunt pregãtite si vor fi anuntate în scurt timp. Ca întotdeauna, nu putem preciza o data anumitã, însã avem toatã  intentia de a vã anunta acest fapt, la data aleasã. Pînã la momentul respectiv, observãm cerurile cu bucurie, stiind cã timpurile eliberãrii voastre se apropie zi de zi.


Cum vã anuntasem în prealabil, asociatii nostri vor difuza, o serie de mesaje speciale preparînd terenul pentru aparitia noastrã. Vom apãrea pretutindeni pe planetã, si vom începe cu o serie de lectii generale, care vor expune minciunile si denaturãrile, care au produs în mod deliberat dogma folositã de cãtre întuneric, cu scopul de a vã împiedica sa aflati numeroase adevãruri sfinte. Aceste adevãruri, pe care vi le vom elucida, vor fi de maré envergadurã, începînd cu natura (tipul) Spiritului (Duhului) de Iubire, si de constiintã pura. În esentã, vom fi acei care aratã cãile (de urmat) omenirii, si mesajele noastre sunt cheile destinului divin pe care fiecare dintre voi le posedati. La momentul potrivit (al transformãrii), GAIA (Mama Natura-Spiritul planetei)are intentia sã vi se alãture, în momentul transformãrii (voastre), si sã se integreze ea-însusi într-o împãrãtie singularã, unitã si magnificã de Luminã.


Vã veti trezi în aceastã împãrãtie strãlucitoare si unificatã de Luminã, în starea dumneavoastrã de constiintã deplinã. În acel moment rolul nostru se va schimba, si vom deveni autoritãtile de supraveghere ceresti. Vã vom îndruma cu Iubire, în primele zile ale voastre ca Fiinte Sfinte de Luminã. În acel moment vã vom dezvãlui imensele împãrãtii, care se gãsesc în regiunile cele mai înalte ale corporalitãtii. Veti primi din nou întelepciunea acestor împãrãtii, ceea ce o sã vã prepare pentru prima voastrã sarcinã de serviciu divin în slujba Luminii. Galáxia voastrã are nevoie de exercitii speciale si de miracole, care o va transforma pentru vesnicie. Existã galaxii si galaxii, care asteaptã imensele voastre talente si capacitãti ! Veti fi co-creatorii de instrumente care vor ajuta Cerurile sã implementeze planul Criatorului Suprem. Ceea ce vã descriem, nu este decît începutul minunãtiilor care vã asteaptã !


Astãzi,am vorbit despre ceea ce se va petrece în curînd. Sunteti o maré comunitate care a fost încurajatã prin vicleniile  întunericului, sã se rãtã ceascã temporar. Acum, veti primi adevãrurile care vã vor readuce la drumurile sfinte. Vom reface împreunã acestã împãrãtie, dedicatã în toate aspectele, Iubirii si Luminii.


Sã stiti prea-Iubitilor, cã Izvoarele nenumãrate si prosperitatea infinita a Cerului, sunt cu adevãrat ale voastre ! Asa va Fi ! Selamat Gajun ! Selamat Ja !

(în limba Sirianã: Sã  fiti Unu-l ! Sã fiti  Bucurie !)


  
Tradus: Florika

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

2012
Apasă pe butonulcc pentru a alege

traducerea in limba dorită.

Tribute to Light Eye

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

Sheldan Niddle Free Webinar

You UFO

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
în limba română

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
în limba română

Tribute to White Cloud

David Wilcock translations

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
în limba română

GREG GILLES

GREG GILLES
în limba română

CONV. WITH SALUSA by L. TYCO

CONV. WITH SALUSA by L. TYCO
în limba română