Followers

sâmbătă, 12 aprilie 2014

01:04:2014


 Update by Sheldan Nidle for the Spiritual Hierarchy and the Galactic FederationSheldan Nidle - 1 aprilie 2014
12 Cimi, 9 Mac, 10 Caban

Dratzo! Lumea voastră este în schimbare. Se manifestă evenimente care vor modifica însăşi esenţa lumii voastre. În prezent, locuiţi pe un glob plin cu datorii, care este condus de un grup de creaturi foarte întunecate şi lacome. Fiecare dintre ei simte profund că numeroasele lor cuceriri necesită recunoaştere. Aceste persoane întunecate se bucură mult de ceea ce le-a adus poziţia lor actuală în societate. Gândul de a trebui să renunţe la asta le aduce un sentiment de furie profundă. Diverşii noştri asociaţi îi încolţesc şi le oferă o singură opţiune, şi anume să se predea. Această realitate nu mai poate fi una în care câţiva stăpânesc privilegiat peste cei mulţi. Lumina vine şi aduce cu ea o nouă zi! Această nouă zi va conţine un jubileu global împreună cu o prosperitate generală. Guvernarea se va desfăşura sub controlul poporului. Corporaţile şi băncile mari ilegale vor fi dizolvate şi înlocuitorii acestora limitaţi la dorinţele poporului. Vechile metode se vor estompa rapid. O nouă realitate va avea loc.Pe măsură ce se manifestă acest nou tărâm, veţi învăţa multe de la Maeştri voştri Înălţaţi. Veţi descoperi o nouă geografie care include intinderile de pământ  din Pământul Interior. Cei din Agartha vi se vor prezenta. Cele mai multe revelaţii care sunt pronunţate sunt doar începutul a ceea ce noii voştri mentori vă vor învăţa. Veţi învăţa rapid multe lucruri despre conştiinţa deplină. Am trăit în această stare minunată de la naştere. În urmă cu aproximativ 13000-16000 ani experimente rele v-au transformat în fiinţele cu conştiinţa limitată care sunteţi chiar şi până în ziua de astăzi. Primul contact în primul rând va termina un proces special pe care Cerul l-a început cu mai multe decenii în urmă. Noi venim, prin urmare, pentru a vă ghida cu Dragoste înapoi la bucuriile care sunt conţinute în conştiinţa deplină. Apoi, vă puteţi în sfârşit aminti într-adevăr cine sunteţi cu adevărat şi de ce v-aţi încarnat în acest moment. Miliarde de mentori, aşa cum îi numim noi pe noii voştri învăţători, vă vor arăta calea. Fiecare set de instrucţiuni va fi un catalizator pentru vastul potenţial care acum este ascuns de voi.

Această întâlnire cu noi care vine va fi o serie de provocări zilnice pentru a vă deschide mintea şi inima la noile realităţi. Fiecare dintre noi a petrecut o lungă perioadă de timp pentru a pune împreună o programă care scoate înafară adevăratul vostru sine. Aţi dezvoltat personaje care sunt concepute doar pentru a vă permite să supravieţuiţi. Credinţele, şi chiar fanteziile voastre, se bazează pe acest set fals de realităţi exterioare. Intenţionăm să desfacem acest lucru şi să vă permită să vedeţi cine sunteţi cu adevărat. Ne aşteptăm la multă opoziţie de la voi, pe măsură ce începeţi să vă deschideţi şi apoi să permiteţi ca această Fiinţă să se manifeste. Adânc îngropată în voi este Iubirea şi o nevoie profundă de a fi iubiţi şi apreciaţi. Duceţi lipsa respectului real în viaţa de zi cu zi. Acest lucru se va modifica acum. Veţi permite în sfârşit acestei adevărate Fiinţe să vină în faţă. Sondarea noastră, şi faptul că vă putem citi cu uşurinţă minţile, face dificil să menţineţi vechiul personaj. Vă veţi bucura de noile libertăţi şi prosperitate, dar vă veţi confrunta de asemenea într-un mod Iubitor cu noi.

Creşterea mentală şi emoţională este o cheie pentru creşterea conştiinţei. Fundamentul este Iubirea. Simţurile şi înţelepciunea voastră sunt ghizi pentru ceea ce ştiţi că este adevărat. Ne confruntăm folosind instrumentele găsite în dinamica fluidelor şi folosim acestea pentru a construi în voi o realizare tăcută a cine sunteţi cu adevărat. Acest lucru se extinde pe măsură ce creşteţi în această Lumină, simţiţi sprijin adevărat şi vedeţi o empatie reală pentru adevărata voastră identitate. Mult timp în urmă, în prima voastră copilărie, aţi lăsat aceasta să se ducă adânc în interior aşa cum v-aţi dat seama de ceea ce este nevoie pentru a supravieţui în această actuală realitate. Ne-am propus să transformăm această credinţă fundamentală şi să vă pregătim pentru conştiinţa deplină. Fiecare dintre voi este o Fiinţă Iubitoare, cu grijă şi preţioasă. Masca cu care v-aţi deghizat trebuie să fie spălată şi personalitatea reală în cele din urmă revelată. Toţi treceţi prin acest proces în primii trei ani de viaţă. Acest lucru va fi acum modificat şi cel care poate accepta cu uşurinţă schimbarea ta în conştiintă complet scos înafară. Acest lucru este ceea ce reprezintă contactul într-adevăr!

Binecuvântări! Suntem Maestrii voştri Înălţaţi! Venim astăzi cu un mesaj de Iubire şi Lumină. America se află pe marginea unei mari prăpăstii. Zeci de ani în urmă, i-a fost dată şansa de a restabili globul de la întuneric la Lumină. Această nouă libertate trebuia să aducă o imensă prosperitate pentru toţi. Această şansă a fost risipită de către cei care, de la Revoluţia Americană, au lucrat neobosit pentru a submina tocmai motivele date în Declaraţia de Independenţă pentru existenţa acestei naţiuni. Această conducere a asasinat pe Lincoln, a format un guvern de facto construit pe lăcomie şi tiranie, şi după al doilea război mondial a creat un „război rece”, care a păstrat acest popor şi această lume sub degetul mare al întunericului care a fost atât de profund încât aproape a reuşit în intenţiile sale. Cu toate acestea, Lumina a crescut, şi strălucirea sa profundă elimină acest întuneric. Iubirea sacră a Cerului umple acest glob cu un nou mod, şi aderenţii săi vă vor prezenta unei noi realităţi!

Această Lumină sfântă vă va aduce în primul rând o nouă prosperitate împreună cu o nouă realitate financiară. Această realitate va produce noua guvernare. Cei care servesc întunericul trebuie acum să fie adunaţi şi puşi deoparte după cum o nouă realitate se formează în jurul vostru. Asociaţii noştri şi noii lor aliaţi lucrează pentru a aduce acest mare dar al libertăţii şi suveranităţii personale. Toti aveţi nevoie de libertate. Prin aceasta înţeleg o stare mai sus de nivelul de supravieţuire şi sănătate, care vă va permite să gândiţi în mod clar şi să aplicaţi lecţiile din inima voastră în viaţa voastră. Avem multe de făcut şi trebuie să facem această muncă divină împreună. Veţi fi capabili de a avea toată tehnologia de care aveţi nevoie pentru a transforma mediul din întreaga lume. Putem merge în mod liber printre voi şi să vă învăţăm chiar despre natura acestui tărâm. Pentru prea mult timp aţi fost conduşi de către o autoritate întunecată care sa bazat pe minciuni şi jumătăţi de adevăruri pentru a vă manipula zi de zi.

Acum, veţi auzi şi vedea adevărul! Este timpul pentru a dezvălui o lume care a fost ascunsă de voi de întuneric. După cum întunericul dispare din vedere, dispune de trucuri pentru a vă menţine. Fiţi înţelepţi, binecuvântaţii mei Copii, şi căutaţi numai Lumina. Lăsaţi-i în urmă pe cei care folosesc frica şi tirania să vă controleze. Fiti puternici. Iubirea şi Lumina sunt o mare putere a Spiritului. Aduceţi această energie divină în interiorul vostru şi permiteţi multora să străpungă întunericul şi să ofere o nouă realitate. Cu secole în urmă, libertatea sa născut aici într-un flux special de cuvinte şi gânduri. Intenţia originală a acestui document este de a fi arătat tuturor. Este o fundaţie, un plan sacru. Folosiţi-l pentru a forma guvernarea şi de a vă exprima în mod înţelept suveranitatea voastră personală. Acest timp excepţional va da realitate acestui vis minunat şi va încheia carantina faţă de semenii voştri, atât în ​​interior cât şi în jurul vostru. Osana!

Astăzi, ne tragem mai aproape de o lume nouă. Noi folosim marile noastre energii colective spre manifestarea unei noi realităţi. Permitem celor care au lucrat cu sârguinţă pentru a crea o lume nouă plină de Lumină, Iubire, libertate şi prosperitate. Timpul soseşte pentru schimbare şi o mare reuniune cu toată omenirea! Cunoaşteţi, Dragilor, că nenumăratele Oferte şi Prosperitatea fără de sfârşit a Cerului sunt într-adevăr ale voastre! Aşa să fie! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Fiţi Unul! Fiţi Bucuroşi! În limba Siriusiană)

http://paoweb.com/sn040114.htm

Preluarea de alte bloguri este permisă cu condiţia să fie nemodificată şi să fie însoţită de un link la acest blog: http://lumina-ascensiunii.weebly.com/blog.html  Tradus:Blue Light Spirit    
 Webpage:  Lumina Ascensiunii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

2012
Apasă pe butonulcc pentru a alege

traducerea in limba dorită.

Tribute to Light Eye

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

Sheldan Niddle Free Webinar

You UFO

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
în limba română

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
în limba română

Tribute to White Cloud

David Wilcock translations

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
în limba română

GREG GILLES

GREG GILLES
în limba română

CONV. WITH SALUSA by L. TYCO

CONV. WITH SALUSA by L. TYCO
în limba română