Followers

vineri, 14 februarie 2014

30.07.2014

Actualizare Sheldan Nidle pentru Ierarhia Spiritual si pentru Federatia Galacticã

Sheldan Nidle -   Iulie 30, 2013


Ei bine, acum noile sisteme monetare vin la existentã, si cu ele sosesc edictele anuntate de cãtre noua conducere, incluind dezvãluiri asupra unei mãsluiri de proportii cu adevãrat surprinzãtoare. Asa cum vã puteti imagina, aceste anunturi vor schimba realitatea voastrã în mod imens, si noi ne aflãm aici, pentru a fi ghizii vostrii iubitori, în timpul acestei tranzitii foarte surprinzãtoare ...


http://www.paoweb.com/sn073013.htm


 1 Imix, Pop 4, 10 Caban,


Selamat Balik ! Ne întoarcem cu noutãti! În primul rînd, un întîrziat An Nou Galactic Fericit pentru toti! Acesta este anul lui 10 Caban, un an galactic, care este rezervat în special, pentru descoperirea internã si externã. El vã cere sã descoperiti mai mult referitor la cine sunteti voi în realitate, si sã priviti habilitãtile voastre înãscute, sub o nouã luminã, si aceste energii sunt acum acelea care devin mai importante în realitatea voastrã. Voi îmbarcati într-o perioadã de manifestãri si descoperiri, referitor la ce credeti voi cã este viata de fapt, si deci, în ce tip de lume voi doriti sã trãiti. Belsugul care soseste, si noua guvernare va trebui sã dea da sutul initial în acest proces de auto-explorare. Cu toate acestea, ceea ce voi veti descoperi despre voi însisi initial, vã va oferi doar întrezãriri asupra adevãrului minunat, al adevãratului Eu al vostru interior. În timp ce Spiritul începe aceastã dezvãluire cu voi, voi veti învãta cum lumea voastrã exterioarã reflecteazã si stimuleazã expansiunea crescîndã a experientei voastre interioare. Anul nou al lui 10 Caban, va fi într-adevãr încãrcat cu tot tipul de aventuri noi si stimulante. Pentru a începe numai, datoria personalã va lua sfîrsit, si voi veti fi aruncati într-o lume de prosperitate. Voi veti deveni capabili sã interactionati în mod semnificativ cu noua guvernare, care va cãuta în mod sincer contributia voastrã, si va dori cu adevãrat sã vã fie de folos. Asta, în sine însãsi, va fi o mare ajustare!


În tot globul vostru, multe sosesc. Acei care au lucrat în secret, pentru a aduce o nouã guvernare, au cîstigat o serie de bãtãlii legale, deschizînd drumul la substituirea regimelor corupte, cu noul guvern însãrcinat pentru a restaura politicile orientate cãtre persoane. Plecatã va fi suprematia elitistilor însetati de putere, si a unei corporatocratii de neatins, care doreste sã conducã lumea voastrã cãtre ruinã. Asa cum stiti din própria experientã, aceste coalitii întunecate au impus cantitãti ilegale de tributare si datorii, pentru a controla si a vã enerva, si obiectivul acestor noi guvernãri este de a correcta aceastã ilegalitate si de a vã elibera de decadele de sclavie de datorii. Va exista un nou sistem de monedã fãrã balast. Aceastã “putrezire” fiscalã, va fi rapid tranzitionatã cãtre monedele globale, care sunt sprijinite de metalele pretioase, si noua lor guvernare trebuie sã sprijine si sã promoveze, nu numai moneda forte, precum si programele sociale benefice, care o însotesc. În timp ce aceste aspecte piulitã si surub au loc, rápida voastrã crestere interioarã va permite ca voi sã participati în mod semnificativ cu guvernul, pentru a formula si supraveghea schimbãrile pe care doriti sã le experimentati, în tranzitia rapidã din lumea voastrã.

Voi intrati într-o perioadã de mare învãtare. În societãtile galactice fiecare este un individ cinstit si stimat. Fiecare este o piesã unicã si de neînlocuit al întregului, si asta este o identitate la care voi veti avea nevoie sã vã adaptati. Guvernul, nu se aflã mai sus pus deasupra persoanelor, însã da, este un instrument a fi folosit pentru a ajuta si usura bunãstarea fiecãruia. Legea Amiralului (legea cuceritorului), care predominã pe moment, va da loc Legii Comune, care vine din popor. Legea Comunã este formatã din aceste practici si traditii, care au demonstrat, de-alungul timpului, cã a functionat bine între persoane, si asta este ceea ce dã celor numiti pentru autoritate, o busolã moralã, pentru a orienta deliberãrile si actiunile lor. În timp ce aceastã schimbare conceptualã are loc, rolul vostru este de a observa noua voastrã administratie în actiune, si apoi, sã garantati ca ea sã-si mentinã directia pe are voi o dati. Voi detineti o pozitie divinã, ca o persoanã cu importantã. Voi sunteti entitãti suverane care fac parte dintr-un colectiv extrem de motivat, si ca atare, voi sunteti responsabili pentru a asigura, ca rezolutiile agradabile tuturor, sã fie obtinute. Diviza voastrã: “Guvernul nu este un sport pentru spectatori”, este foarte adecvat aici.

Implicarea în aceste schimbãri va furniza constiintei voastre în crestere, multe domenii de educare rapidã. Veti descoperi adevãrata moralitate compasivã care va trebui sã fie total indiscriminatã. Veti descoperi cît de important este sã mentineti bucuria si admiratia pentru própria voastrã societate care evolueazã  în mod unic.; de asemenea, cã a vã guverna pe voi însisi, este o operatie cu adevãrat divinã de mare complexitate, cerînd participarea informatã, sau supravegherea, fiecãrui membru. Pãstrarea drepturilor voastre suverane, si garantia ca legea sã fie corect administratã, este o asrcinã sfîntã, pentru care veti avea mai mult timp, o datã ce prosperitatea oferã stabilitate vietilor voastre, si libereazã potentialul sãu. Pãstrati în minte cã nivelele voastre de constiintã, vor creste în mod rapid, si viziunile si perceptiile voastre se vor schimba mult. De asemenea veti avea disponibile, Fiinte de diferite descendente, care au venit pentru a vã ajuta în timpul acestei tranzitii în masã, cînd multi dintre voi pot deveni cam confuzi, sau tristi, din cauza a atîtea care sunt în schimbare. Aceasta este cauza pentru care veti avea mentori individuali, lîngã voi, pentru a vã explica si linisti. 

Namaste! Noi suntem Maestrii Ascensionati! Sosim pentru a discuta perspectiva noastrã, asupra ceea ce are loc în lumea voastrã, o datã ce aceste evenimente vor afecta profund, procesul vostru de ascensiune. Este clar, acesta este domeniul nostru de specializare. Noua guvernare, va fi rezultatul unui nou sistem monetar, care se va reinitia, schimbîndu-se spre monedele puternice. Aceastã operatie va aduce de asemenea la o re-evaluare globalã a monedelor. Aceste douã evenimente, vor dãrîma în mod rapid sistemul monetar actual, bazat pe datorii, care este sprijinit de guvernele actuale. Diferitii nostriii asociati, sunt gata pentru a inaugura noul sistem financiar Basel III, care la rîndul sãu, va initia o nouã guvernare. Aceste noi guverne, vor termina cu sclavia datoriei, inegalitatea bogãtiei, si va crea politici economice pentru a sprijini marea prosperitate, care pregãteste populatia Gaiei, pentru primul contact, si dorinta Spiritului ca sã vã reîntoarceti la constiinta deplinã. El ne permite de asemenea sã sosim la voi în mod deschis, si sã vorbim liber despre adevãrurile universale, mult timp deghizate de cãtre marile filozofii, care se gãsesc în centrul religiei, pe acest glob sfînt. 

Sarcina noastrã, este de a vã informa despre schimbãrile spirituale, prin care societatea voastrã globalã trece. Asa cum majoritatea dintre voi stie, într-o anumitã mãsurã, lumea voastrã se îndepãrteazã de perspectivele si conceptiile cu care este familiarizatã, în directia atitudinilor si cunoasterilor, care pot pãrea stranii, la prima vedere. Aceastã deschidere a viziunii voastre asupra lumii, este ceea ce pretinde Spiritul. Trebuie sã vã ajutãm sã re-concepeti credintele care v-au fost învãtate în timp ce cresteati, ceea ce înseamnã a schimba conceptele pe care voi le-ati acceptat ca “fapte”. Asta va include, a vã introduce o nouã terminologie spiritualã, care va fi dezgropatã din mormanele de straturi de gîndiri confuze, si care ne-au fost date de cãtre Cer de mult timp. Noi mentionãm doar ”en passant”(în trecere), miturile fondatoare a societãtilor voastre, însã a venit ora sã povestim aceste istorii din plin si adevãrat, pentru ca voi sã puteti întelege semnificatia lor, fãrã ceata sensurilor duple. Cu mult timp în urmã, lorzii întunericului au luat aceste istorii, si le-au alterat, cu scopul de a influenta emotiile voastre, în anumite directii “utile”, si avem intentia de a întoarce busola înapoi cãtre nordul adevãrat, permitîndu-vã astfel vouã, sã vã aliniati cu adevãrul asupra a cine sunteti cu adevãrat voi. 

Noi Maestrii Ascensionati (Înãltati), ne gãsim aici, pentru a fi steaua-de orientare a voastrã, arãtînd calea în mod clar, în afara dezordinei voastre actuale, în directia unei noi lumi glorioase, aceea pe care o puteti simti acolo afarã, asteptîndu-vã pe voi. Ca Fiinte literalmente aruncate înspre constiinta deplinã, voi aveti nevoie de informatii detaliate, asupra ceea ce înseamnã deplina constiintã. Avem multe talente de întelepciune pentru a vã oferi, care vor furniza criteriile de evaluare a ceea ce are loc. Cerul foloseste talentele sale divine, pentru a vã reconstitui pe voi, si toatã lumea în jurul vostru, si am venit pentru a fi ghizii vostrii spirituali, si pentru a vã linisti asupra ceea ce poate pãrea o serie foarte stranie de evenimente. Ei bine, acum noile sisteme monetare vin la existentã, si cu ele sosesc edicte anuntate de cãtre noua conducere, incluzînd dezvãluiri asupra unei mãsluiri de proportii cu adevãrat surprinzãtoare. Asa cum vã puteti imagina, aceste anunturi vor schimba realitatea voastrã în mod imens, si noi ne aflãm aici, pentru a fi ghizii vostrii iubitori, în timpul acestei tranzitii foarte surprinzãtoare ...

Astãzi am vorbit despre ceea ce este gata sã se întîmple. Perioada urmãtoare va fi o perioadã a unei schimbãri imense si neasteptate. Intentionãm sã vã putem anunta în curînd, tot ceea ce poate fi primul contact. Familiile voastre spirituale, din spatiu si a Pãmîntului interior sunt pregãtite pentru a apãrea în mijlocul voastru, si a transforma realitatea voastrã pentru întotdeauna! Sã stiti Dragilor, cã nenumãratele Izvoare si Prosperitatea fãrã de sfîrsit a Cerurilor sunt într-adevãr ale voastre! Asa sã fie! Selamat Gajun! Selamat Ja! în Sirianã pentru Sã fiti Unu!, si Sã Fiti în Bucurie!)Website: Planetary Activation Organization

Translator:Florika

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

2012
Apasă pe butonulcc pentru a alege

traducerea in limba dorită.

Tribute to Light Eye

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

Sheldan Niddle Free Webinar

You UFO

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
în limba română

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
în limba română

Tribute to White Cloud

David Wilcock translations

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
în limba română

GREG GILLES

GREG GILLES
în limba română

CONV. WITH SALUSA by L. TYCO

CONV. WITH SALUSA by L. TYCO
în limba română