Followers

joi, 8 august 2013

09.07.2013

Actualizare Sheldan Nidle pentru Ierarhia Spiritual si pentru Federatia Galacticã

Iulie 09, 2013

6 Ahau, 8 Kumku, 9 Eb

Dratzo! Ne-am întors cu informatii pentru voi. Realitatea voastrã se schimbã! Cabalistii întunecati în panicã, cautã modalitãti tot mai disperate de a resolva dilemele lor în crestere. Asa cum am arãtat de multe ori, nu existã nici o cale de iesire pentru ei, pentru a scãpa de înrãutãtirea situatiei lor, folosind vechile metode necinstite. Lumina este în proces irezistibil de a lua înapoi aceastã împãrãtie, si sã o redea în conditii de sigurantã, de cãtre directia sa blîndã. Aceastã directie, pînã acum, a luat o serie de decizii, care permit diferitelor forte ale Luminii, sã pregãteascã un nou sistem financiar, si o nouã guvernare, pentru popoarele suprafetei Pãmîntului. Gaia este foarte bucuroasã cu ceea ce a fost realizat. Maestrii Ascensionati ai sãi, sunt sustinuti de cãtre un grup de indivizi dedicati a impinge întunericul de la putere, si a institui o nouã erã pentru toti. Etapa urmãtoare, presupune o serie de declaratii, care permit noilor monede garantate în aur, sã închidã în mod oficial, era monedei fãrã valutã, si sã termine cu mecanismul de profituri, proiectat pentru a ajuta putini, sã acumuleze vaste bogãtii, pe spatele multora. Aceasta, cu toate acestea, este doar una dentre reformele care vor fi incorporate în noul sistem financiar.
Nucleul existentei noului sistem financiar, este de a oferi prosperitate universalã, si a rupe coloana vertebralã a cartelurilor bancare private. În lumea voastrã au existat întotdeauna, acei care au folosit bãncile, pentru a aduna o mare bogãtie pentru ei însisi, sechestrînd-o în mîna a cîtiva favorizati. Acest lucru va lua sfîrsit acum, si va fi transformat într-un sistem, care produce bogãtie pentru toti. Acest sistem nou, trebuie sã vã ducã repede, dincolo de teoriile voastre actuale ale universului fizic, si filozofiile voastre limitate ale trecutului, si sã demonstreze activ, legea universalã a abundentei, aducînd bogãtie pentru fiecare, pe planeta voastrã. Fãcînd acest lucru, el va crea o realitate complect nouã, care nu are nevoie de bani ca atare. Ea va deveni rapid, o societate fãrã bani, bazatã pe tehnologii care fac ca productia si agricultura sã devinã învechite, transformînd astfel própria naturã de cum vã definiti voi proprii. Cînd voi veti depãsi modul vostru actual de viatã pentru a supravietui, descrierea muncii voastre, si nivelul sãu de platã, va înceta sã fie definit. Atunci, cine sunteti voi într-adevãr si cu adevãrat în strãfundurile voastre, împreunã cu talentele voastre neexplorate, va putea veni la suprafatã, creînd o societate în care fiecare devine o Fiintã sfîntã, onoratã pur si simplu, pentru a fi cine, în realitate este.


Mãstile sociale, pe care voi le-ati folosit, si dilemele care acum vã apasã pe voi, trebuiesc sã fie dizolvate, si cînd se va întîmpla asta, adevãratul si minunatul TU (Voi), poate sã aparã. Aceastã nouã si frumoasã Fiintã, si lumea sacrã în care veti trãi, vor absorbi atentia voastrã, ducînd la  întelegerea  unitãtii universale. Voi toti posedati Viata, si capacitatea de a acesa la minunile care vi se prezintã în fiecare zi. Aceasta este adevãrata “ monedã “. Pe mãsurã ce interactionati unii cu altii, sub aceastã nouã luminã, voi veti experimenta Viata într-o nouã modalitate, învãtînd cum sã o sustineti, si energia spiritualã incredibilã, care se varsã în tot ceea ce voi sunteti,  si în tot ceea ce voi faceti. Acum voi vã gãsiti pe drumul cãtre plina constiintã ! Toate societãtile galactice, cuprind patru legi sacre, date Îngerilor fizici de cãtre Cer. Aceste aspecte de civilitate, sunt revãzute în fiecare zi, de cãtre fiecare individ, si consilierii sãi. Cerul si fizicalitatea se amestecã, forjînd o realitate care ia mãsura complectã a competentelor, si a conexiunii cu spiritul tuturor. Din aceastã fuziune, rezultã o metodã orgânicã de organizare, pe care o numim “ dinâmica fluidelor de grup “. În ea sunt incluse principiile care formeazã structura nucleului societãtilor noastre galactice.


O parte din misiunea noastrã, este de a vã învãta aceasta într-un mod foarte practic si útil. Primul pas este, ca voi sã vã puteti recupera sensul vostru natural de voi însisi. Acesta a fost pierdut, cînd voi ati fost implicati în structurile alienigene (strãine planetei), a actualelor voastre societãti ale întunericului, care vã fac pe voi, ca sã vã simtiti singuri si pierduti în interiorul ei. Aceastã formã strãinã de a Fi si a simti, trebuie sã fie inversatã, folosind multã discutie delicatã, care vã va reintroduce pe voi, la cine voi ati fost creati sã fiti. Majoritatea dintre voi, a trebuit sã se descurce pentru a supravietui, alegînd munci care nu exprimã cine sunteti voi cu adevãrat (reali), si munca mentorilor vostrii individuali va fi pentru a vã orienta cu dragoste, pentru a gãsi adevãratul vostru Eu interior. Aici, Maestrii Ascensionati ai vostrii, pot veni ei însisi, învãtîndu-vã modul de a privi în interior, si a elibera auto-judecata negativã insuflatã în voi, de cãtre maestrii întunericului, cu scopul de a vã controla. Scopul nostru, este de a vã elibera, pentru ca voi sã puteti redescoperi, acest Eu interior, un precursor esential, pentru reîntoarcerea voastrã la obiectivul original: constiinta deplinã. Aceastã stare divinã, aduce cu sine, mari revelatii asupra Cerului, si a istoria descendentei voastre ceresti, si vã re familiarizã cu motivele pentru care voi ati ales grupul special în care v-ati nãscut.


Namaste! Noi vã binecuvîntãm Dragilor! Noi suntem Maestrii Ascensionati ! Un mare vãl de Luminã, acoperã acum lumea noastrã. Lumina coboarã, aducînd cu sine binecuvîntãrile senine ale Inimii din AEON ! Evenimentele îndelung timp vorbite, trebuie sã fie reale, si acest pãmînt sfînt trebuie sã aibã o nouã formã manifestatã la suprafata ei. Noi împreunã binecuvîntãm acest mare eveniment, si ne pregãtim pentru prezentãrile noastre, pentru voi.  În scurtul timp care rãmîne, mute lucruri minunate se vor întîmpla. Acestã lunã Iulie este cînd libertatea Americii si a Frantei fuseserã proclamate, si din aceastã cauzã cã acestã lunã trebuie sã recunoascã acum, o nouã nastere a libertãtii. Asociatii nostrii sacrii, se gãsesc în mijlocul unui proces, care trebuie sã punã sfîrsit în mod legal, intreprinderii private care a condus lumea timp de secole. Timpul sãu a început sã scadã, atunci cînd imensa sa lãcomie, a depãsit pînã si chiar limitele de auto-conservare! Prãbusirea sa, a devenit o chestiune de timp, asociat dispretului sãu arogant, pentru noua realitate, care oferã libertate si prosperitate pentru toti !


Binecuvîntãrile Cerului, sunt un dar divin constant, acoperind acest regat cu Iubire, Luminã si constiintã în crestere. Lumina ne-a dat sárcina de a veni înainte, si de a vã învãta sã vã consolidati spiritul, si sã extindeti cunostinta voastrã asupra Cerului, si asupra originilor voastre îndepãrtate. Aceastã istorie, începe cu mult în urmã, în Sistemul Solar Vega, si implica o rasã de fiinte umane acvatice, si un mare cadou le este oferit, de cãtre Ierarhiile Galactice. Aceastã concesiune, a deplinei constiinte, a dus strãmosii nostrii cãtre Luminã, si cauza ei sfîntã. Si astfel a început o migratie, care eventual ne-a adus pînã aici, acum aproximativ 900 de mii de ani înainte. Am venit cu vointa Ierarhiei Pãmîntului, si am început o cãlãtorie, care ne-a dus departe, si atunci, înapoi la constiinta deplinã. Aceasta este esenta unei adevãrate povesti, pe care pretindem sã v-o explicãm, în întregime, împreunã cu multele sale aspecte spirituale si contexte. 


Avem multe de clarificat, în ambitul acestei istorii. Cel mai important, este de ce ne-am întors, temporar, cãtre constiinta limitatã, si de ce este, cum voi vã întoarceti acum, în mod rapid si usor, cãtre deplina constiintã, din nou. Starea de minunãtie, care este deplina constiintã, ne-a luat multe vieti, si multã disciplinã din greu si practicã, pentru a o atinge, în timpuri trecute. Asta ne-a echipat cu o cunoastere în prima mînã, care acum formeazã nucleul învãtãturilor pentru voi. Viitoarea fazã de tranzitie, este necesarã, pentru a descoperi încurcãtura întunecatã a perceptiilor voastre, si de a aduce Lumina clarã a Cerului. Experientele noastre dureroase de întuneric, pot face difícil, pentru unii dentre noi, sã le permitã sã plece, si sã permitã ca acestã nouã formã sã se infiltreze, si sã parcurgã de a lungul nenumãratelor noastre gînduri. Amintiti-vã, cã aceastã transformare a regatului vostru, vã pregãteste pe voi, pentru reîntoarcerea la constiinta deplinã, si obiectivul nostru este, sã vã orientãm în asta, si sã supraveghem, ceea ce Cerul va decreta pentru noi ! Hosana, Creatorului nostru, al tuturor !


Astãzi vom continua mesajul nostru asupra transformãrilor, care se petrec acum în realitatea voastrã. Timpul vine cãtre noi, pentru a cînta si sãrbãtori eliberarea voastrã ! Împãrãtia mortii, si a nevoii, trebuie sã fie schimbatã cãtre una al Iubirii, Luminii si Prosperitãtii ! O erã plinã de libertate, suveranitate personalã si imortalitate! Sã stiti Dragilor, cã nenumãratele Fîntîni si Prosperitatea fãrã de sfîrsit a Cerurilor, sunt cu adevãrat ale Voastre ! Asa sã fie ! Selamat Gajun ! Selamat Ja ! ( în sirianã pentru: Sã Fiti Unu ! si Fiti în Bucurie )
Website: Planetary Activation Organization

Translator:Florika

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

2012
Apasă pe butonulcc pentru a alege

traducerea in limba dorită.

Tribute to Light Eye

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

Sheldan Niddle Free Webinar

You UFO

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
în limba română

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
în limba română

Tribute to White Cloud

David Wilcock translations

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
în limba română

GREG GILLES

GREG GILLES
în limba română

CONV. WITH SALUSA by L. TYCO

CONV. WITH SALUSA by L. TYCO
în limba română