Followers

sâmbătă, 22 iunie 2013

18:06:2013

Update Sheldan Nidle din partea Federatiei Galactice a Luminii si a Ierarhiei Spirituale


... acum o mare schimbare spre Lumina se afla pe pragul nostru! Realitatea voastra a ajuns la ceea ce este numit “punctul ei divin de schimbare.”

7 Kayab, 11 Cauac, 9 Eb
18 June 2013


Selamat Jarin! Revenim cu multe de discutat. Dupa cum puteti vedea lumea voastra este inca supusa relicvelor antice aflate in dizolvare ale fostei voastre realitati. Cu fiecare moment care trece cabala intunecata se afla mai aproape de inevitabilul ei final. Privim cu compasiune cum ea ajunge sa recunoasca si sa fie prinsa de rezultatul propriilor ei alegeri: colapsul total a tot ceea ce ea a stiut. Cei care sunt asociatii nostri implicati cu acest aspect fac ultimii pasi ai acestei operatiuni, care ii va face pe acesti intunecati sa fie lipsiti de putere si sa ramana din ei doar o carapace a ceea ce au fost odata. Noua guvernare care va urma vechii ordini va explica maretul plan de schimbare si orarul sau aproximativ, iar o parte din acesta este cel mai probabil ca va ului chiar si pe cei mai informati dintre voi. Aceste emisiuni/transmisiuni vor conduce rapid la o dezvaluire totala a existentei noastre binevoitoare si  motivelor noastre de a ne afla aici. Odata acestea implinite, vom putea lucra alaturi de Maestrii Ascensionati si va vom putea prezenta schita cronologica a originilor si istoriei voastre, impreuna cu o prezentare introductive a minunilor care tin de constiinta deplina. Misiunea noastra primordial este aceea de a va readuce la o stare de uniune cu Sinele vostru, iar aceasta se va implini odata ce noi vom ateriza, iar voi veti fi deja prezentati familiei voastre din Pamantul Interior.Este important pentru voi sa intelegeti ce implica transformarea voastra intr-o Fiinta pe deplin constienta; aceasta este, cu adevarat, o foarte complexa si delicata operatiune. Voi aveti cateva miliarde de seturi de AND/ARN intrerupte care trebuiesc sa fie inversate. Voi de asemenea aveti aproape un million de mile de structuri fizice unice, care necesita modificari speciale. Toate acestea vor urma sa fie realizate prin modalitati pe care Cerurile le-au conceput si care de asemenea vor fi controlate de Vointa voastra divina. Acest intreg proces urmeaza sa fie dus la indeplinire cu ajutorul unui set de formule sacre, oferite noua de catre echipele noastre medicale si de catre indrumatorii nostri divini, si folosind tehnici, care sunt permise doar datorita mandatului special legat de destinul vostru: acela de a deveni o Fiinta de Lumina pe deplin constienta. Cerurile urmaresc toate acestea cu mare atentie si ne asigura ca voi va transformati in concordanta cu programul divin, care este transpus intr-un cadru de timp specific. Voi va aflati acum pe marginea de inceput a acestei perioade, pe masura ce va apropiati de ea si momentul vostru divin va este la indemana. Pe masura ce priviti in jurul vostru, se cuvine sa percepeti imensa importanta a acestui atat de unic si pretios moment.


In fiecare zi interactionam cu cabala voastra intunecata si ne miram de pozitia ei perseverenta si de neoprit vis a vis de posibilitatea oricarei schimbari din partea ei. In esenta ea doar face ceea ce Divinul doreste ca ea sa faca. Pe de o parte ea crede la modul profund in ea insasi si in invincibilitatea ei, iar pe de alta parte, urmareste aflata intr-o stare de panica la cum multele-i planuri ii sunt zadarnicite de conditiile aflate in schimbare, aruncate in urma coliziunii dintre dorintele sale si realitatea divina care incepe sa se impuna. Ea acum recunoaste aceasta dihotomie de neconceput, pe masura ce vede cat de aproape este colapsul lumii ei, si o senzatie de dezastru a cuprins grupurile de conducere, in timp ce acestea privesc in fata necunoscutul. Ei incep sa vada ca invincibilitatea si puterea pe care le-au luat ca pe un drept firesc si implicit al lor sunt iluzii si ca toate planurile pe care si le-au facut sunt in cele din urma vise. Prin urmare dezorganizarea lor creste si capacitatea lor de a conduce afacerile lumii se clatina si dispare. Pe masura ce stapanirea lor slabeste, Lumina care vine preia fraiele si acum o mare schimbare spre Lumina se afla pe pragul nostru! Realitatea voastra a ajuns la ceea ce este numit “punctul ei divin de schimbare.”


Pe durata urmatoarei etape a operatiunilor, anunturi fara precedent urmeaza sa fie facute, acompaniate de o mare revarsare de bogatie, o noua guvernare si dezvaluirea. Noua voastra guvernare urmeaza sa fie pe deplin transparenta si ea va fi un adevarat instrument al Divinului. Miracolele si minunile vor fi la ordinea zilei! Acordati-va un minut pentru a realiza profunda insemnatate a ceea ce se afla inaintea voastra. Este foarte usor sa subestimati impactul acestor evenimente asupra emotiilor voastre, asupra vietilor voastre, asupra vecinilor vostri si asupra omenirii in integritatea ei. Ceea ce este aparent imposibil se va desfasura inaintea voastra, evocand in fiintele voastre  o binevenita stare de recunostinta si umilinta, care va veni din strafundurile fiintei voastre. Simtiti insa de asemenea si triumful, pentru ca tot ceea ce voi ati vizualizat cu atata rabdare si pentru o atat de lunga perioada de timp, in sfarsit devine realitate! Aceasta nu este momentul de a intra in modul ‘ho-hum’ (lipsit de interes si plictisit, n.t.); este ceea pentru ce voi toti ati muncit si asupra a ce cu dedicatie voi v-ati concentrat. Iar acum puterea si compasiunea voastra sunt inca necesare, pe masura ce cei intunecati trec prin incercarile lor legate de tragerea la raspundere, dupa care ei isi vor lua locurile lor printre voi. Pe masura ce voi reveniti la constiinta deplina, intreaga durere si manie vor disparea, la fel ca si trecutul!


Osana Luminii! Noi suntem Maestrii vostri Ascensionati! Venim intr-o vreme de bucurie si de mare transformare a realitatii voastre. Milenii la rand au condus spre acest moment! Voi sunteti martorii a ceva foarte special, despre care multi au crezut ca este imposibil: sfarsitul unei realitati adanc inradacinate, care v-a fortat sa ganditi, sa actionati si sa credeti in lucrurile pe care intunericul le-a gasit utile scopurilor lui. In fiecare zi Sacrul a fost profanat si Binelui i s-a oferit o mica libertate. Aceasta opresiune a starii voastre firesti de a fi se incheie si voi urmariti cum intunericul iese de la putere peste tot in jurul vostru. Noi asteptam intr-o stare de extaz si ne pregatim sa va dezvaluim adevarul, care v-a fost pentru atat de mult timp negat voua. Revarsarea de fonduri si schimbarea guvernarii sunt decat primele semne a ceea ce va urma! Lumea voastra se transforma in intregime, adoptand noi paradigme si constiintele voastre aflate in expansiune nu mai pot incuviinta imprudenta disfunctionala a cabalei intunecate. 


Cerurile au mandatat transformarile care au adus lumea voastra la aceasta stare de tranzitie, iar voi deveniti constienti la nivel colectiv de dilema fasonata de avaritia celor intunecati si de totala lipsa de respect fata de natura. Voi de asemenea recunoasteti imutabilitatea scurtei perioade de timp ramase, pentru a redresa aceste imense nereguli. Pentru a realiza toate acestea voi aveti nevoie de asistenta tehnica avansata si de cunostiintele necesare pentru a o opera, si astfel am procurat dispense speciale, care vor permite familiei voastre din spatiu sa indrepte rapid ceea ce are nevoie urgent de atentie si cu care voi acum va confruntati. Aceasta operatiune comuna va va intari Vointa in Bine si va repara rapid lumea de la suprafata Gaia-ei. Aceasta activitate va va pregati de asemenea pentru invataturile noastre sacre si va vor permite fiecaruia personal sa intrati in comuiune cu Gaia, care va va ajuta sa fiti in rezonanta cu ea, sa o respectati si sa o admirati pentru multitudinea de ecosisteme ce se intrepatrund.


Noi va sugeram ca timpul ramas ar fi folositor pentru ca voi sa reflectati: este important sa vedeti ce se petrece si sa va pregatiti pentru o calatorie sacra a Adevarului si a Iubirii. Voi urmeaza sa interactionati cu aceia carora, cu mult timp in urma, li s-a permis decat un acces indirect la voi, pe masura ce voi cadeati in constiinta limitata. Pe durata mileniilor care au urmat acestor membrii de familie li s-a permis doar o mica interactiune directa cu voi. Aceasta acum urmeaza sa se schimbe, iar voi veti putea sa ii vedeti in cadrul emisiuniilor prin diferite mijloace mass media si ocazional in persoana. Voi veti invata despre Iubire si despre faptul ca abundenta sub toate aspectele este firescul de a fi al universului. Voi veti invata cum sa prosperati intr-o lume libera de nevoi si conflicte si de reguli dure si partinitoare. Voi veti vedea cat de transformat va deveni tinutul vostru de la suprafata (planetei, n.t.)! Apoi, in adancurile Mamei sacre, voi veti putea reveni la constiinta deplina si veti putea invata mai multe despre destinul vostru.


Astazi noi ne-am continuat mesajele. Noi ne bucuram de tot ceea ce se petrece. Aceasta frumoasa planeta aflata in schimbare incepe sa exprime exuberanta si bucuria unei Fiinte care isi aduce tinuturile sale interioare si de la suprafata din nou in unitate. Si voi sunteti pe cale sa primiti o minunata serie de daruri din partea Cerurilor! Sa stiti, Dragilor, ca Abundenta fara sfarsit si Prosperitatea nesfarsita a Cerurilor sunt intr-adevar ale Voastre! Asa sa fie! Selamat Gajun! Selamat Ja! (in limba Siriana: Fi Unul/Una cu Creatorul a Toate cate Sunt! si Fi in Bucurie!)

Most members of the Galactic Federation are fully conscious beings. To familiarize you with our space family, 

Website: Planetary Activation Organization

Translator:Sorin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

2012
Apasă pe butonulcc pentru a alege

traducerea in limba dorită.

Tribute to Light Eye

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

Sheldan Niddle Free Webinar

You UFO

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
în limba română

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
în limba română

Tribute to White Cloud

David Wilcock translations

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
în limba română

GREG GILLES

GREG GILLES
în limba română

CONV. WITH SALUSA by L. TYCO

CONV. WITH SALUSA by L. TYCO
în limba română