Followers

sâmbătă, 12 aprilie 2014

08:04:2014


 Update by Sheldan Nidle for the Spiritual Hierarchy and the Galactic FederationSheldan Nidle – 8 aprilie 2014 
 6 Ben, 16 Mac, 10 Caban

   Dratzo! Lucrurile zumzăie în jurul globului vostru! Numeroase incidente au avut loc care sperie pe liderii cabalei întunericului. Evenimentele forţează acum pe aceşti aroganţi să se domolească şi să permită apariţia unui nou sistem monetar global. Odată cu această dezvoltare este stabilirea unui nou sistem financiar internaţional. Această serie de evenimente legate crează unde de şoc care ameninţă însăşi existenţa a numeroase guverne corupte şi anterior omnipotente. Un drum tot mai larg apare acum care în scurt timp permite să apară o nouă guvernanţă. Acest fenomen care se manifestă va permite să apară în cele din urmă o dezvăluire detaliată a existenţei noastre. Întunericul poate vedea cu uşurinţă că domnia sa de multe milenii se apropie rapid de sfârsit. Aceasta urmează să fie înlocuită cu reguli bazate pe moralitate, suveranitatea voastră şi o prosperitate în continuă creştere. În acest nou tărâm, veti învăţa multe lucruri care au fost ascunse de voi; printre ele originile voastre extraterestre şi fosta existenţă a continentelor căzute Atlantida şi Mu.


   Aceste noi fapte vă vor şoca în înţelegera voastră a cine sunteţi cu adevărat. Restul va veni atunci când Maeştrii Înălţaţi şi fraţii lor din Pământul interior vi se vor adresa. Toate aceste lucruri sunt pentru a vă pregăti pentru faptul că veţi reveni în scurt timp la conştiinţa deplină. Cei care au păstrat cu grijă acest secret şi-au dat seama că aceste adevăruri revelate ar provoca o „revoluţie” care vă întoarce rapid la însăşi marginile conştiinţei depline. Prin urmare, o serie de minciuni mari au fost puse în aplicare pentru a ascunde acest lucru de voi. Aceste manipulări au inclus redesenarea religiilor voastre, modificarea bazelor ştiinţei moderne şi crearea unui sistem monetar bazat pe deficit. Aceste „steaguri false” fără sfârşit vor fi rectificate de ceea ce se întâmplă în jurul globului vostru. Aliaţii noştri crează bazele unui nou sistem financiar şi pregătesc mecanismele pentru creşterea unei noi realităţi. Aceste evenimente se manifestă acum bucată cu bucată în jurul globului vostru şi sunt doar începutul!

   Noul vostru set de fapte este de a reajusta percepţiile de bază despre lumea voastră. Luaţi-le pe acesteă în mână şi fiţi gata să le aplicaţi multor societăţi ale voastre. Scopul principal este de a vă ridica cu mult peste nivelul de supravieţuire şi de a vă scăpa de guvernarea şi cabala mondială al cărei scop este de a vă nega drepturile voastre înnăscute naturale. V-au fost spuse minciuni intenţionat. Ele vor fi acum eliminate şi înlocuite cu adevăruri care fac cele mai multe din ceea ce ştiţi inutile. Folosiţi ceea ce aflaţi şi fiţi pregătiţi pentru a extinde aceste lucruri atunci când Maeştrii voştri Înălţaţi se vor adresa vouă. Acest nou set de cunoştinţe este doar începutul a ceea ce aveţi nevoie să stiţi despre voi şi strămoşii voştri originali, numeroşii imigranţii din stele! Aceste fiinţe pe deplin conştiente au venit aici pentru a ajuta Gaia şi a îngriji de un vast şi minunat set interdependent de ecosisteme. Gaia a fost apoi unită şi a posedat un tărâm pe deplin conştient, atât pe cât şi sub suprafaţa ei. Această lume remarcabilă a născut această galaxie şi a venit să se odihnească eoni în urmă în zona de viaţă a Soarelui vostru.

   Procesul de protejare şi conservare a unei serii de ecosisteme a inclus de asemenea adăugarea la robusteţea Gaiei. Rezultatele iniţiale au fost destul de promiţătoare. Noii coloniştii au obţinut o reînnoire pentru Gaia şi sistemele ei de viaţă, care a adus o mare bucurie pentru toţi. Acest proces a fost denaturat temporar de creşterea noii colonii-fiică a Atlantidei. Conducătorii acestei colonii fiică au fost foarte mult influenţaţi de preoţii şi preotesele continuului Anchara. Acest lucru poate fi asemănat cu legendele marii căderi a omenirii în întuneric. Aceste legende au făcut în mare măsură imposibil de înţeles pe deplin lucrările impuse lor de către Anunnaki şi de bandele lor succesive de creaturi. Această confuzie se va reintoarce acum la adevăr! Lecţiile de istorie care vin vă vor pregăti pentru a înţelege de ce vă aflaţi acum în conştiinţa limitată şi modul în care veţi fi reintorşi la starea voastră naturală de conştiinţă deplină. Pasul final în această călătorie va fi făcut de către Cer şi de familiile voastre din spaţiu şi Pământul Interior.

   Namaste! Suntem Maeştrii voştri Înălţaţi! Diferiţii noştri asociaţii şi aliaţii lor  finalizează acţiunile care urmează să vă aducă suveranitate, prosperitate şi libertate. În prezent, fiecare dintre evenimentele care se manifestă este gata de a modifica foarte mult lumea în care trăiţi. Întunericul a fost în control încă de când atlanţii au plecat în locaţia lor în Beta Centauri. Ei au lăsat în urmă pe cei care au manipulat cu succes această realitate de la suprafaţă de aproape 13 de mii de ani. Această domnie se apropie de sfârşit după cum se nasc noi instituţii. În timp ce acest lucru se întâmplă, am privit cum Cerul ajustează şi recalibrează corpurile voastre mentale, emoţionale şi fizice. Cum fiecare dintre acestea ajung la o vibraţie mai inaltă, deveniţi capabili de a absorbi noi percepţii şi a regândi fundamentul diferitelor voastre credinţe de bază. Cu aceste mici transformări sunteţi gata apoi de a primi ceea ce avem nevoie să vă spunem.

   Dragi binecuvântaţi, sunteţi la marginea unei noi realităţi. Cele mai multe lucruri din ceea ce ştiţi v-au fost date în puzzle-uri. Întunericul persistă în a vă explica că aceste puzzle-uri ciudate sunt adevărul. De fapt, ele sunt doar jumătăţi de adevăruri amestecate. Ne propunem să vă prezentăm acest puzzle complet rezolvat, eliminând orice mistere. După ce aţi absorbit aceste mesaje, puteţi vedea cine sunteţi cu adevărat, şi ceea ce aţi fost odată. Aceste acţiuni sunt doar începutul a ceea ce noi avem de spus. Aveţi nevoie de a fi asiguraţi de destinaţia voastră în această mare călătorie. Multe au fost scrise de către mulţi, încercând să descopere ceea ce întunericul a amestecat atât de crunt. În absenţa misterelor, puteţi vedea apoi cât de unici şi minunaţi sunteţi cu adevărat. În acest nou cadru, vă putem prezenta ceea ce este cu adevărat procesul de Ascensiune!

   Intraţi într-un tărâm plin de minuni şi miracole! Acest lucru necesită să vă concentraţi profund şi intens pe Divin şi pe sensul real al serviciului divin. În acest mod, numeroase subiecte capătă sensuri adânci pe care nu le-aţi trăit înainte. Acest mod necesită un grad special de pregătire pentru a vă permite să vedeţi şi contura clar ceea ce trebuie să faceţi pentru a realiza obiectivele voastre interioare şi exterioare. Toate acestea sunt legate astfel încât puteţi descoperi rapid cum sunt conectate tărâmurile spirituale şi fizice. Această înţelegere vă permite să interacţionaţi ca un colectiv minunat şi să urmăriţi atât obiectivele comune şi cât şi individuale. Deveniţi un membru atât al frăţiilor [are sensul de frati şi surori;n.t.] de Lumină din Cer cât şi de pe Pământ. Reveniţi la misiunile sfinte care v-au adus cu mult timp în urmă pe acest magnific tărâm!

   Astăzi, am explorat pe scurt ceea ce se întâmplă în jurul vostru. Fiţi pregătiţi pentru magie şi minuni mari să apară.
Modelăm evenimente care vor transforma realitatea de la suprafaţă, care poate permite în cele din urmă celor două tărâmuri ale Gaiei să devină din nou unul! Timpul pentru celebrare se formează în jurul vostru! Cunoaşteţi, Dragilor, că nenumăratele Oferte şi Prosperitatea fără de sfârşit a Cerului sunt într-adevăr ale voastre! Aşa să fie! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Fiţi Unul! Fiţi Bucuroşi! În limba Siriusiană)

http://paoweb.com/sn040814.htm

Preluarea de alte bloguri este permisă cu condiţia să fie nemodificată şi însoţită de un link la acest blog: http://lumina-ascensiunii.weebly.com/blog.html  Tradus: Lumina Ascensiunii   
Website: Lumina Ascensiunii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

2012
Apasă pe butonulcc pentru a alege

traducerea in limba dorită.

Tribute to Light Eye

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

Sheldan Niddle Free Webinar

You UFO

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
în limba română

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
în limba română

Tribute to White Cloud

David Wilcock translations

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
în limba română

GREG GILLES

GREG GILLES
în limba română

CONV. WITH SALUSA by L. TYCO

CONV. WITH SALUSA by L. TYCO
în limba română