Followers

sâmbătă, 6 februarie 2016

Romîna -- Sheldan Nidle, 2 Februarie, 2016


Sheldan Nidle, 2 Februarie, 2016
8 Etznab, 11 Yax, 12 Manik
Dratzo! Totul continua sa avanseze în mod corespunzator. Acest proces foarte complex, este condus atent, de o anumita cantitate de masuri noi de securitate necesare pentru a se asigura controlul calitatii. Acest lucru a fost necesar din cauza iregularitatilor unui anumit numar de banci, si alte institutii, care supravegheaza diferitele familii vechi, si membrii ai familiilor regale europene, care fac parte din aceasta operatiune. Noi credem ca procesul de livrare va dura mai putin de o luna. Noi simplu, va cerem doar sa fiti calmi, si sa va pregatiti pentru a plasa binecuvîntarile voastre în siguranta, si în conturi bancare în conditii de siguranta. Guvernele actuale sunt fara rasuflare, si ne asteptam sa auzim anunturile necesare în curînd. Aceste evolutii, vor deschide calea pentru primele noastre anunturi publice, privind aterizarile în masa. Noi dorim în primul rînd sa va dam o explicatie generala, a ceea ce ne propunem sa facem. Apoi, va vom da explicatiile de baza, despre programul mentorilor nostrii.
A existat o foarte lunga interrelatie, timp de milenii, între omenirea de la suprafata, Agartha, si noi proprii. Acest proiect secret a atins în prezent punctul în care acesta poate fi facut public, cu usurinta. Cabala întunecta, întelege ce înseamna aceasta dezvaluire brusca. Acest lucru, ameninta sa faca sa se prabuseasca regatul sau fortat, dezvoltat înca de la sfîrsitul celui de-al doilea razboi mondial. Timp de 60 de ani, un guvern mondial secrect a luat expansiune, cu scopul de a forma o dictatura permanenta. Acest efort masiv, este în prezent demontat prin actiunile voastre curajoase si dedicate, care sustin obiectivele Luminii. Cresterea gradului de constientizare a acestui regat, a facut totul posibil. Acest proces a fost, de asemenea, ajutat de numeroasele actiuni ale Agarthienilor, pentru a se asigura ca noul sistem financiar sa fie precursorul unei noi guvernante, în întreaga în lume. Toate acestea, ne dau semne ca foarte curînd, vom putea în cele din urma, sa luam contact formal, cu voi ! Agentii nostrii de legatura, care fac parte din aceste grupuri care sunt dedicate triumfului, au deplina încredere ca o lume noua se manifesta, si acest lucru, foarte repede.
Acest nou regat, este locl unde veti fi eliberati din catusele sclaviei datoriilor. Este interesant observat ca, aceasta noua era se va baza pe abunndenta financiara. Cu mult timp în urma, Maestrii au abordat membrii familiilor vechi, pentru a pune în siguranta o parte din fondurile acumulate, timp de secole, de slujitorii înaltati ai Cerurilor. Aceste cantitati uriase de aur si de alte obiecte pretioase sunt importante, pîna cînd menedele vor înceta sa mai fie sursa de bogatii. Aceasta noua era, se va baza pe ideia ca abilitatile voastre, vor fi motivul de baza al «bogatiei» voastre. Voi sunteti foarte numerosi pentru a fi incapabili sa scapati de lanturile impuse de sclavia datoriilor, si distributia distorsionata a bogatiilor. Aceste timpuri noi, vor schimba acest lucru, si va permite tuturor sa-si îndeplineasca potentialul lor. Acest proces va declansa o recolta brusca si fara precedent, de inventii si de ingeniozitate. Ne grabim sa ne jucam partea noastra, de a va ajuta sa realizati acest miracol binevenit !
În timp ce vã eliberati de lanturile trecutului, amintiti-va originile îndepartate ale acestei îndelungi închisori. Va gasiti pe calea care va duce înpoi la constiinta deplina, si vã va permite sa fiti cine sunteti cu adevarat. Întunericul a pierdut capacitatea de a va limita modul de a gîndi, a actiona, si a resimti. Veti începe sa reconstruiti conexiunile unii cu altii, care fusesera pierdute initial, din cauza naturii bruste a transformarii voastre, în fiinte de constiinta si de abilitati limitate. Vã veti aminti în curînd ceea ce sunteti, si de motivul vostru real, pentru care va gasiti aici. Sarcina noastra divina, este de a alimenta acest proces si de a folosi abilitatile noastre, de a pune capat temerilor si preocuparile voastre ascunse. Sunteti în tranzitie spre o lume în care moartea si îmbatrînirea, nu vor mai fi centrul vietii voastre. Veti învata din nou, un model de viata, care va era natural înainte ca Atlantii întunecati, sa vã fi schimbat, si înainte sa fi fost aruncati într-o « lunga noapte de sãbii», care parea a fi vesnica. Veti fi din nou Una cu Lumina ! Osanna ! Osanna !
Namaste ! Suntem Maestrii Ascensionati. Suntem plini de bucurie ! Multe lucruri mari, vor începe în aceasta saptamîna. Procesul de pregatire pentru livrarea binecuvîntarilor voastre, continuã !Acest proces, a drat mai mult timp decît era de asteptat. Cu toate acestea, o lunga operatiune de livrare, atinge în prezent, un crescendo special. Luna Februarie este promitatoare pentru a vedea, nu numai livrarile manifestîndu-se, dar de asemenea, creterea noii guvernante, si punerea în aplicare formala a unui nou sistem financiar. În acest sens, o serie de acorduri finale, face posibil sa se tstabileasca exact modul de a instaura un nou sistem financiar global. În plus, asociatii nostrii, pregatesc listele finale si mandatele formale, care vor fi baza pentru arestarea unui foarte mare numar de persoane importante din lumea financiara, peste tot în lume. Acest evenimet global, va asigura în sfîrsit, ca, Cabala Întunecata, sa fie învinsa si sa fie în inposibilitatea de a  influenta ceea ce se întîmpla dupa aceea.
Este deci vital, Prietenii mei binecuvîntati, sa vã pastrati puterea de concentrare si sa puteti sa raspînditi viziunea voastra pozitiva despre noua realitate care se manifesta. Noi ne alaturam voua pentru a amplifica aceasta viziune divina, si pentru a o combina cu decretele sacre ale Cerurilor. Aceasta noua era, este una în care voi veti învata o uimitoare cantitate de adevaruri. Luati-va timpul pentru ca sa le integrati, si pregatiti-va sa înaintati pe o cale care va duce la marginea unei prapastii divine, care va fi începutul deplinei constiinte. Misiunea noastra, este de a folosi orientarea noastra divina, si misiunile noastre de supraveghere, pentru ca sa va fie permis sa acceptati ceea ce vã vom învata. Timp de 13.000 mii de ani, au avut loc lucruri despre care voi nu aveti nici o ideie. Acest lucru trebuie sa fie mai întîi corectat si revazut cu atentie, din nou si din nou. Cunoasterea acestei istorii este preliminara, a ceea ce Cerurile si familiile voastre spatiale, vã vor explica.
Aceasta noua cunoastere, vã va elibera de o serie de manipulari filozofice, pe care Annunaki si adeptii lor, le-au folosit pentru ca sa va controleze. Aceasta noua era, este aceea în care Cerurile va pregatesc pentru a reveni la rolul vostru initial ca aparatori ai Gaiei, si a ecosistemelor sale variate. Viata este pretioasa, si voi aveti nevoie sa descoperiti cum sa aveti grija de ea în mod corespunzator. Voi, va veti întîlni de asemenea, cu familiile voastre ale Pamîntului Interior. Cu ei, voi veti crea o noua natiune-stea, si veti lucra mîna în mîna, pentru a manifesta decretele sacre ale Cerurilor, în întregul sistem solar. Suntem foarte multumiti de noile noastre sarcini, si vã vom pregati pentru un anumit numar de sarcini sacre. Acest proces, va începe dupa ce noile guvernante vor fi la locul lor, si cînd ei vã vor da, noile edicte, care vor forma noile relatii între voi si Gaia ! Alleluia ! Alleluia ! Alleluia !
Astazi, noi am continuat pentru a vã informa cu privire la ceea ce se întîmpla. Aceasta împaratie, se gaseste în pragul unor mari schimbari care vor încheia îndelungata voastra calatorie în întuneric, si manipularea fortata. Acceptati aceasta noua întelepciune, si folositi-o pentru a transforma aceasta împaratie, si pentru a aceepta rolul care va asteapta, si care este acel de a raspîndi mesajul de Lumina si Iubire în întreaga galaxie ! Sa stiti, dragilor, ca Resursele nenumarate si prosperitatea infinita a Cerului, sunt cu adevarat ale voastre ! Asa sa Fie ! Selamat Gajun ! Selamat Ja ! (în Siriana: Fiti Unu ! Fiti în Bucurie !)
Webpage: www.paoweb.com


Translator: Star Child

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

2012
Apasă pe butonulcc pentru a alege

traducerea in limba dorită.

Tribute to Light Eye

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

Sheldan Niddle Free Webinar

You UFO

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
în limba română

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
în limba română

Tribute to White Cloud

David Wilcock translations

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
în limba română

GREG GILLES

GREG GILLES
în limba română

CONV. WITH SALUSA by L. TYCO

CONV. WITH SALUSA by L. TYCO
în limba română