Followers

sâmbătă, 28 noiembrie 2015

Romîna – Sheldan Nidle – 24 Noiembrie, 2015
Sheldan Nidle – 24 Noiembrie, 2015
3 Lamat, 1 Yaxk’in, 12 Manik

Dratzo! Lumea continua se se miste spre o directie pozitiva. Toate lichidarile de fonduri si rezerve se misca, si majoritatea a sosit la punctele sale de distributie. Toate aceste miscari sunt facute sub cea mai înalta siguranta. În trecut, principala grija erau masele mari de simpatizanti Întunecati, pentru întîrzierea distributiei. Aceste griji nu mai sunt principalul motiv al acestei sigurante masive. Noua rasucire a manivelei, a fost inconvenientul creat de lipsele imediate în procesul general de telecomunicatii. Cea mai mare parte din acestea au fost corectate. Cu toate acestea, un grad înalt de cablare, de locuri web critice, si deplasarea de documente preliminare cheie, a fost întrerupt. Înca exista ceva din aceasta problema, într-un grad mai scazut. Însa aceasta dificultate nu mai este principala grija, asa cum era înainte. Pentru a contra-ataca acest lucru, au fost duse la capat diferite arestari cheie. Aceasta operatiune continua înca. Serviciile noastre au fost foarte ocupate recopiind informatie despre care vor fi urmatorele miscari a acestor oligarhi întunecati. Aceasta operatune combinata, a evitat ca orice terorism în mare scala, sa sechestreze procesul.

Ne gasim deja la pasul final al împartirii fondurilor, si pentru stabilirea unui nou sistem financiar mondial. Acest proces, a produs noi centre pentru plata binecuvîntarilor voastre, si mijloacele de prevenire a fraudei în mai mare sau mai mica scala. În afara de acest fapt, exista pregatit pentru a fi introdus, un sistem de emisiune de moneda pentru a contra-ataca discrepantele vechiului sistem SWIFT. Au fost trimise instructiuni introductorii la diferite natiuni importante si institutii financiare. Erau necesare o serie de raspunsuri speciale pentru a avansa, si au fost primite aceste elemente atît de vitale. Precautia a fost mult timp, un element fundamental pentru familiile antice, si regalitatile selectionate. Au trait mult timp în regate dictatoriale guvernate de catre oligarhii întunecati. Asfel a fost lentul proces prin care totul a fost dus la capat fiind acultatori. În prezent, ne gasim în „modul receptie”, si ceea ce se spera, este ca sa se permita ca unii dintre voi, sa primiti prima dovada a acestui nou si recent implementat sistem de distributie. Asa ca puteti astepta ca în curînd sa soseasca primele fonduri.

În timp ce va pregatiti pentru a primi în sfîrsit binecuvîntarile voastre, cei care au derutat cabala se gasesc în ultimul set de negocieri relative la predarea cabalei. Acest eveniment transcendental cere ca sa va dati seama de ceea ce acest lucru înseamna profund. În Atlantida, ati început o calatorie mare, care în prezent se va termina cu victoria voastra finala asupra întunecatilor. Anunnaki, care au fost supaveghetorii vostrii originali, au stabilit o societate pentru a va subjuga în diferite forme. Acest sistem de 13 milenii va fi înlocuit printr-un sistem care sa va dea libertatea, adevarul si prosperitatea, pe care o meritati atîta. Luati-va un timp pentru voi, pentru a putea evalua implicatiile a ceea ce se petrece în prezent. Nu numai ca va veti recupera adevarul, însa de asemenea societatea precursora a sosirii noastre. Aceasta serie mare de transformari, sunt legatura finala necesara pentru a restaura acest glob, si pentru ca sa va permita sa faceti ajustarile care pot sa va reîntoarca la deplina constiinta. Acest fapt, va re-uneste cu familiile voastre spirituale si ale Spatiului. De asemenea vã face locuitori ai unui sistem solar cu adevarat special.

Aceasta operatie înseamna ca trebuie sa va modificati perceptiile voastre fundamentale, cu care traiti în prezent. Noi am folosit acest timp pentru a schimba chiar constructia acestei realitati. Cu toate ca aceasta operatie a întîrziat putin obiectivele pe care le doream, a asigurat de asemenea ca binecuvîntarile voastre sa fie primite si protejate cu siguranta, de pierderea lor. În timpul imediat, vor avea loc evenimente care în majoritatea lor vi se vor parea miracole. Familiile antice, si ale regalitatii, au forjat o recompensa care poate fi folosita pentru a termina cu saracia, gheto-urile, si cel mai important, pentru a aproviziona acest regat cu apa limpede, electricitate, si aer curat. Aceste noi seturi de societati globale sunt principiul a noi oportunitati pentru toti. Folositi acest timp care se apropie, pentru a manifesta visele voastre. Tehnologiile care pot altera calatoria locala si globala, sunt doar începutul unei noi realitati pentru umanitate. În afara de acest lucru, va veti întîlni cu cei care reprezinta strabunii vostrii îndepartati. ! Fiti în bucurie, si pregatiti pentru cel mai minunat viitor !

Namaste! Suntem Maestrii vostrii Ascensionati! Lumea voastra se schimba repede, în timp ce noile energii pentru o constiinta mereu crescînda curg prin aceasta realitate. Cerul ne binecuvînteaza, pentru ca aceasta energie divina este gîndita pentru a ajuta ghizii vostrii ceresti sa va puna cimenturile unui nou corp fizic. Aceste noi energii vor ajuta Camera voastra de Lumina Cristal, sa va pregateasca pentru noua constiinta. Divinul va intensifica în curînd energiile, pentru ca ne apropiem de momentul în care soseste un nou set de energii. Deci, anul nou va fi instrumentul pentru noi perceptii si noua bogatie. Cerul are intentia ca acest pretios glob albastru-verde, sa marcheze momentul în care regat începe cu adevarat sa-si schimbe vechile sale metode întunecate. Munca noastra este aceea de a include o monitorare bazica în fiecare dintre voi. Dati-va seama în profundul inimii voastre, ca noile forme încep sa revizeze vechile scenarii si sa reseteze forma în care opereaza acest regat.

Ajutam diferite echipe medicale ale Federatiei Galactice. Luam concluziile lor, si le actualizam cu ale noastre. Împreuna, aceste pachete de date, stabilessc timpul pentru intrarea voastra în Agartha. Cea mai mare bucurie a noastra este aceea de a va pregati pentru marea transformare care va avea loc în Camerele de Lumina de Cristal. Noi toti celebram o ceremonie speciala, care a avut loc numai pentru vietile exemplare pe care le-am dus cu succes, timp de vieti. În momentul divin adecvat, Cerul a organizat o ceremonie speciala transformatoare. Dat fiind conexiunea în care ati stat în fiecare din vietile voastre aici, aveti nevoie de un dispozitiv special viu pentru a reusi reîntoarecerea voastra la fizicul Angelic. Utilizam calitatile noastre de har si de îndurare, pentru ca sa va ghidam în aceasta operatiune atît de miraculoasa. Întunecatii pot simti deja evenimentele preliminare care au loc pentru Ascensiunea voastra.

De la caderea Atlantidei, întunecatii Anunnaki au fost imediat stapînii vostrii nemilostivi. Aceste aproape 13 milenii de teribil abuz, v-au lasat pe majoritatea dintre voi învaluiti într-o perturbare interna compusa dintr-o confuzie generala asupra cine sunteti cu adevarat. Ceea ce trebuie sa fie facut acum, este de a corecta acest lucru, anuntînd interior ca sunteti mari Fiinte, si ca aceasta lipsa de credinta în voi însisi, se transmuta într-o perceptie pozitiva si puternic centrata în autenticele voastre Fiinte, bazate pe un suflet. Noi, Maestrii, v-am inculcat acest mantra. Folositi acest mantra pentru a altera forma în care va vedeti. Sunteti în curs de a intra într-un loc în care marile puteri interioare pe care le aveti, pot pur si simplu sa va concentreze puternic în acest puternic mantra al autenticei Fiinte. Este momentul de a transforma perceptiile pe care vi le-au dat întunecatii. ! Fiti tari, si preparati-va pentru a viziona ceea ce sunteti cu adevarat!

Astazi am continuat cu informatia noastra saptamînala. Utilizati noua voastra forta interioara pentru ca sa va concentrati si manifestati aceasta noua realitate. Întunecatii au calcat în picioare nepedepsiti aceasta realitate. !Este momentul sa va concentrati cu ceilalti si sa obtineti aceasta noua realitate atît de minunata cu forta voastra, libertatea si prosperitatea! !Sa stiti, Dragilor, ca nenumarata Aprovizionare si interminabila Prosperitate a Cerului sunt cu adevarat ale Voastre! Astfel, Fiti Aceasta! Selamat Gajun! Selamat Ja! (În siriana : Fiti Unu! Fiti în Bucurie!)


Canalizat de Sheldan Nidle


Translator: Star Child

2 comentarii:

  1. Numele meu este Dr. Ogbidi, m-am născut într-un mic sat din Africa, fiu demn al Maestrului Kebbi. Tatăl meu mi-a încredințat darul sacru al familiei noastre înainte de a muri. În fiecare zi de când aveam 10 ani, mi-am dedicat viața împlinirii datoriei mele și ajutându-i pe toți cei care vin la mine pentru ajutor. Din acest motiv, mințile mele puternice măresc darul meu față de cel al "Ghidului Sacru", cu permisiunea strămoșilor mei. De aceea a trebuit să călătoresc în afară și dincolo de Africa pentru a-mi pune darul în slujba celor care au nevoie. Incase aveți nevoie de ajutorul meu pentru următoarele: vrăjitorie, sarcină și orice alte tipuri de ajutor nu ezitați să mă contactați la adresa de e-mail: ogbidihomeofsolution1@gmail.com sau apelați / ce puteți face prin: +2348052523829
    Până în cele din urmă îmi împlinesc datoria și destinul.

    RăspundețiȘtergere
  2. Numele meu este Dr. Ogbidi, m-am născut într-un mic sat din Africa, fiu demn al Maestrului Kebbi. Tatăl meu mi-a încredințat darul sacru al familiei noastre înainte de a muri. În fiecare zi de când aveam 10 ani, mi-am dedicat viața împlinirii datoriei mele și ajutându-i pe toți cei care vin la mine pentru ajutor. Din acest motiv, mințile mele puternice măresc darul meu față de cel al "Ghidului Sacru", cu permisiunea strămoșilor mei. De aceea a trebuit să călătoresc în afară și dincolo de Africa pentru a-mi pune darul în slujba celor care au nevoie. Incase aveți nevoie de ajutorul meu pentru următoarele: vrăjitorie, sarcină și orice alte tipuri de ajutor nu ezitați să mă contactați la adresa de e-mail: ogbidihomeofsolution1@gmail.com sau apelați / ce puteți face prin: +2348052523829
    Până în cele din urmă îmi împlinesc datoria și destinul.

    RăspundețiȘtergere

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

2012
Apasă pe butonulcc pentru a alege

traducerea in limba dorită.

Tribute to Light Eye

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

Sheldan Niddle Free Webinar

You UFO

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
în limba română

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
în limba română

Tribute to White Cloud

David Wilcock translations

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
în limba română

GREG GILLES

GREG GILLES
în limba română

CONV. WITH SALUSA by L. TYCO

CONV. WITH SALUSA by L. TYCO
în limba română