Followers

joi, 15 martie 2012

28.02.2012

 februarie  28, 2012 
4 Kan, 17 Zac, 8 Manik

                                   


Dratzo! Ne intoarcem! Ultimatumurile si presiunile rezultate din ele, a fortat demisia multora din nivelele joase ale cabalei intunecate. Acest lucru marcheaza inceputul deznodamantului care va scoate la iveala tot ce am lucrat pana acum si tot ceea ce v-am povestit in aceste mesaaje. Sferele de putere ale acestei cabale vor fi sparte! Lovitura initiala rastoarna in prezent bancheri si va continua cu demisiile, in scurt timp, a marilor guverne. Resursele vaste ale societatilor sacre secrete, atat spirituale cat si fizice sunt dezlantuite si ne asteptam ca rafala actuala de demisii din nivelele joase sa escaladeze, lafel ca efectul de domino al miscarii de eliminare tot mai mare a vastei retele ierarhice care este cabala intunecata. Intentionam sa urmarim aceasta faza incitanta a operatiunii si sa asistam aliatii nostri in orice fel pe care ei il considera mai adecvat cauzei lor. Cu acest scop noi le-am dispus diferite echipe de oameni de legatura si acestia ii vor asigura pe cei intunecati ca nu este nici o cale de scapare decat prin demisiile lor in masa.


Ridicarea acestei noi guvernari paveaza drumul pentru un nou sistem economic si desigur, pentru dezvaluire. Aceste guverne de drept comun au o sarcina imensa in fata lor, incepand cu securizarea libertatii vostre si restabilirea suveranitatii voastre de drept. Apoi urmeaza sfarsirea vastului sistem ilegal de datorii care a daramat din neatentie prezentul sistem economic. Acest lucru va da un branci inceperii redistribuirii bogatiilor pentru a crea prosperitate universala. Aici scopul este de a crea un sistem monetar care in curand devine scos din uz, deoarece Fiintele pe deplin constiente nu au nevoie de banci sau bani pentru a-si satisface nevoile. Pe masura ce cresteti in constiinta, ajungeti sa vedeti Pamantul nu ca o resursa ci ca o Fiinta vie care v-a permis cu gratie sa locuiti pe ea. In schimb, voi acceptati cu bucurie responsabilitatea de a o intretine. Acest legamant sacru sta in inima societatii galactice: sa ne intretinem universul si in acelasi timp sa cream o societate care onoreaza si sustine pe fiecare dintre noi.Scopul nostru sacru este sa desfasuram planul divin prin fizicalitate. Vi s-a permis, prin hotarare divina, sa treceti temporar prin taramurile constiintei limitate. Acest lucru v-a lasat la mila intunericului si slujitorilor lui, dar acum timpul divin pentru a transforma aceasta situatie impovaratoare a sosit. Ati absorbit intelepciune multa in aceasta calatorie si puteti acum sa aplicati aceste cunostinte pentru a-I ajuta pe altii care doresc foarte mult sa se tranforme la fel cum faceti voi acum. Verii vostri Agarthan sunt bucurosi de faptul ca aceasta mult-asteptata uniune este aproape. Acest urmator pas catre noua vostra natiune stelara se va intapla dupa ce sunteti pe deplin constienti. Pana atunci, relaxati-va, si participati la pregatirile pentru metamorfozarea in starea voastra naturala de constiinta deplina. Abia asteptam sa va invatam despre acest lucru si sa va prezentam o cu totul alta istorie, nu numai a timpului vostru pe Gaia ci si despre originile voastre ca oameni, care au aparut acum mult timp pe o planeta in sistemul solar Vega.


Istoria Oamenilor Galactici este legata indeaproape de bogatiile unei specii de cetaceeni de pamant care au aparut in lumea voastra cam acum opt milioane de ani. Atunci cand civilizatia lor a fost distrusa, s-au refugiat in oceane si au devenit balenele si delfinii de azi. Facand asta, acesti cetaceeni au devenit gardienii Gaiei. Totusi, fiecate cetacean a cerut Ierarhiei Spirituale locale un gardian de suprafata potrivit. Aceasta calatorie, dupa o cautare de doua milioane de ani, a dat rod sub aspectul unei primate acvatice aproape pe deplin constienta pe a treia planeta in sistemul Vega. Ierarhia spirituala de pe Pamant si reprezentanti cetaceeni au vazut in aceasta specie un viitor gardian adevarat pentru Mama Pamant. Astfel, cam dupa trei milioane de ani mai tarziu, si dupa ce Pamantul a fost devastat de Alianta intunecata Anchara, colonistii din Lemuria, acum umanoizi, au sosit pe Pamant. Dorintele cetaceenilor pentru un gardian de suprafata au fost indeplinite si intoarcerea voastra la statutul de gardieni indeplineste aceasta profetie antica!


Namaste! Binecuvantari tuturor! Maestrii vostri Ascensionati se intorc. Asociatii nostri divini finalizeaza detaliile care raman inainte sa fie distribuite fondurile de prosperitate. Intunericul a semnat o serie de intelegeri care atesta ca influenta sa asupra libertatea Mamei Pamant s-a terminat. Mai mult, acestia au fost de acord sa permita adoptarea unui nou sistem economic in toata lumea. Acest nou sistem va fi anuntat oficial de noile guverne pe care verii nostri din spatiu le ajuta in formare. Acest lucru ne bucura! Libertatea pentru care am muncit de milenii se va manifesta, in sfarsit, in lumea voastra. Ca parte a acestui proces in saptamanile urmatoare, arestari importante se vor face care sunt indicatori ai schimbarii care preia aceasta realitate. O epoca a prosperitatii, libertatii si suveranitatii ia nastere in vederea tuturor!


in timp ce ne indreptam catre arestarile in masa promise, multe documente vor fi descoperite care demonstreaza cat de corupta si aroganta este aceasta cabala. Spiritul se deplaseaza in jurul globului, stralucind Lumina revelatiei prin toate crapaturile intunecate unde multimi de ticalosii sunt inregistrate care furnizeaza marturii de ilegalitati masive. Aceste documente au fost confiscate si, impreuna cu un munte de dovezi similare, vor fi folosite pentru a obtine mandatele care vor darama guvernele cu inclinatii intunecate si politicienii care au sustinut atat de amabili politicile lor capricioase. Programele reale continute in aceste politici vor fi acum expuse si mult necesarele masuri de urmat vor fi impuse de asociatii nostri. Un numar de date limita sunt in vigoare. Odata ce aceste date sunt atinse, arestarile si multe acuzatii socante vor incepe.


Zorii acestei noi zi vor aduce anunturi nu numai de iertare a datoriilor si o noua prosperitate, dar de asemenea, de existenta Pamantului Interior si verii din spatiu. Suntem de fapt cu totii ‘extraterestrii’ ai acestei lumi, care am venit in pace si serviciu divin pentru Gaia aproape cu un milion de ani in urma. La inceput am experimentat ‘Raiul pe Pamnt’ si apoi, aproape de sfarsitul Atlantidei, am inceput lungul sejur prin taramuri intunecate. Noi cei ai Spiritului am tinut Lumina toate aceste milenii, ai acum vom fi rascumparati de Lumina si returnati in bucurie pe taramurile Luminii. Acest proces este o mare intreprindere pe care noi, ca unul, ne-am asumat-o cu gratia divina a Creatorului. Acum am ajuns in punctul in care munca noastra ‘Herculiana’ va fi rasplatita pe deplin! Bucurati-va in aceste Binecuvantari si stiti in adancul vostru ce viitor maret va asteapta!


Astazi, ne-am continuat mesajele saptamanale despre Spirit, Lumina si intoarcerea noastra la constiinta deplina. Noi, impreuna, infrangem intunericul si va transformam inapoi in Fiinte pe deplin constiente. Noi toti cei din Federatia Galactica va binecuvantam pentru rabdarea voastra si ajutorul vostru in manifestarea acestui moment divin. Sa stiti, daragii nostri, ca aprovizionarea cu Prosperitate infinita a Cerului este intr-adevar a voastra ! Asa sa fie ! „Selamat Gajun! Selamat Ja! ” (in siriana „Fii acela ! Fii in Fericire”)

Website: Planetary Activation Organization   
Tradus: Adrian
Dear Readers,

  We are looking for new translators English-Polish and English-Slovakian, for Sheldan Nidle’s messages. 
 We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to one of the Coordinators of this team, 
 and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

      Originals and translations of Galactic Messages available at
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

2012
Apasă pe butonulcc pentru a alege

traducerea in limba dorită.

Tribute to Light Eye

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

Sheldan Niddle Free Webinar

You UFO

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
în limba română

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
în limba română

Tribute to White Cloud

David Wilcock translations

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
în limba română

GREG GILLES

GREG GILLES
în limba română

CONV. WITH SALUSA by L. TYCO

CONV. WITH SALUSA by L. TYCO
în limba română