Followers

vineri, 16 martie 2012

13.03.2012





  13 Martie 2012, 2012 
5 Etznab, 11 Ceh,, 8 Manik

                               

Dratzo! Ne intoarcem! Este aproape timpul pentru distribuirea fondurilor voastre de prosperitate. Maestrii vostri Ascensionati au promis ca transferurile de fonduri din contul lor secret mondial sunt gata sa inceapa. Aceste transferuri trebuiau sa inceapa numai cand siguranta necesara era pregatita. Cabala intunecata a avut ordine de oprire in vigoare asupra acestor transferuri in ultimele doua decenii. Initial, cabalistii intentionau sa retina aceste fonduri odata ce guvernele Noii Ordini Mondiale ale lor si edictele legii martiale care le acompaniau erau puse la punct. Dupa cum vedeti, acest lucru nu a avut loc. Cu toate acestea, Maestrii Ascensionati au vrut sa se asigure ca ori guverne mai prietenoase sunt la putere ori sunt gata sa fie puse in putere inainte sa inceapa eliberarea fondurilor. Aceasta cerinta se intampla acum, asa ca transferurile acestor bani sunt gata sa inceapa. Miscarea acestor bani este un semnal catre diversele societati sacre secrete ca a sosit miscarea pentru a incepe inlaturarea catorva regime intunecate. Acest lucru va incepe cu arestari extinse a oficialilor guvernamentali de top din aceste regime.






Primul lucru pe agenda acestor noi guverne este confirmarea legitimitatii depline a multor ordine judecatoresti internationale si mandate de arestare impotriva fostilor lideri al multor guverne mari de pe planeta. Ceea ce are loc este destramarea legitimitatii false a Lex Romana. Biserica a folosit aceste documente dupa caderea Romei in secolul V pentru a-si legitima puterea in lumea fara legi din vestul Europei. Aceasta traditie juridica a continuat si in timpurile moderne si ramane baza stabilirii legitimitatii statului natiunii moderne. Aceasta traditie a fost adoptata de intuneric si folosita pentru a-si justifica actiunile inca din primele zile ale Sfantului Imperiu Roman. Aceasta putere va fi hotarata nula si fara valoare de institutiile noilor voastre guverne interimare si o noua era a guvernarii va fi atunci in vigoare. Aceasta noua guvernare inseamna inceputul ultimei faze a calatoriei voastre inapoi la constiinta deplina si reunirea voastra cu familiile spirituale si din spatiu.







Sarcina noastra este sa monitorizam lumea voastra si sa sustinem diversele activitati care duc spre noua voastra realitate. Am vazut cat de hotarati sunt Maestrii vostri Ascensionati sa termine procedurile necesare pentru eliberarea fondurilor voastre de prosperitate. Grupurile voastre multe dedicate intoarcerii Luminii in lumea voastra lucreaza cu vrednicie pentru a se asigura ca slujitorii intunericului sunt arestati corespunzator si guvernele lor ‘de facto’ (în practică, dar fără reglementare legală) vor cadea. Se progreseaza mult. Cei intunecati incep sa inteleaga ca problema lor prezenta nu poate fi ‘ascunsa sub covor’, si ca destramarea lor ne incanta inimile! Inca de la sfarsitul anilor ’40 noi am muncit pentru dezvaluire. Toate guvernele mari din lumea voastra au ignorat existenta noastra in timp ce curtau fostii membri ai Aliantei intunecate Anchara. Acum aceasta alianta cu intunericul este la sfarsit, si este timpul pentru primul contact cu Lumina si anunturile care vin odata cu ea.






Socitatile sacre secrete fac ultimele retusuri pentru anunturile oficiale multe care vor da startul noii guvernari. Aceste declaratii publice va vor explica de ce este necesara instalarea noilor guverne si va vor spune despre programul pe care il va urma fiecare. Cabala intunecata si slujitorii ei se cearta despre cum sa scape din marea cadere care ii va lovi, si in timp ce se cearta, grupurile lor guvernamentale ascultatoare continua sa spuna obisnuitele minciuni despre criza financiara, sustinand ca un fel de ‘recuperare’ va urma. Dupa cum stiti, nimic nu e mai departe de adevar, si un ocean uimitor de datorii urate este gata sa-i inghita! In vanatoarea lor disperata dupa fonduri, cabala a amenintat multe guverne dar a aflat ca aceste amenintari au esuat in producerea banilor de care au nevoie pentru a inversa caderea financiara pe care au impus-o. Este timpul pentru arestarea acestor ticalosi si terminarea suferintei pe care fiecare din voi a experimentat-o in ultima jumatate de deceniu!






Namaste! Noi suntem Maestrii vostri Ascensionati! Venim cu cateva vesti bune! In ultimele cateva saptamani noi am pregatit transferul unor sume mari de bani in conturile pe care le-am facut in lume pentru a va distribui fondurile de prosperitate. Asociatii nostri au avut succes in securizarea acestor conturi si in ajungerea in punctul de a elimina multe guverne mari. Saptamana trecuta am terminat listele si procedurile pentru punerea acestor noi guverne in putere. Am avut nevoie, in primul rand, sa obtinem acordurile finale, din punct de vedere juridic, de la vechiul sistem financiar intunecat, care fac posibila arestarea si urmarirea penala a multor guverne si oficiali bancari. Asociatii nostri stabilesc acum datele preliminare pentru aceste urmariri penale. De asemenea, exista un program ferm pentru transferul oficial al guvernului, si suntem supusi anunturilor ulterioare care ne vor prezenta pe noi voua.






In calitate de Maestrii vostri Ascensionati trebuie sa ne prezentam voua si sa va dam o explicatie completa a ceea ce este asteptat de catre Rai din partea tuturor. Aceasta mare schimbare din realitatea voastra este mai presus de toate o schimbare in constiinta. Asta inseamna ca responsabilitatile voastre spirituale vor creste mult, si aveti nevoie de o lista oficiala a ceea ce sunt aceste responsabilitati si cum, impreuna, le vom implini. Calatoria voastra catre constiinta deplina necesita o dedicare profunda eu-lui vostru si acestei realitati in transformare. Sarcina noastra este sa discutam acest lucru cu voi, cu solemnitate si gratie, pentru ca planul divin al Raiului are nevoie ca noi toti sa ne dedicam onoarea sacra redresarii nedreptatilor suferite indelung de Mama Pamant. Ca oaspeti invitati ai ei, noi vom exprima prin faptele noastre Iubirea pe care o avem pentru ea, si bineinteles pentru toata viata care exista pe acest taram prea frumos.






Prosperitatea pe care urmeaza sa o primiti este conceputa pentru a va trece dincolo de credinta pe care o aveti despre deficit si limitare, impuse voua de parinti, prieteni si societate. Abundenta este starea voastra naturala de a fi; deficitul si limitarea v-au fost impuse artificial. Unul dintre aspectele integrarii pe calea de a deveni un Maestru Ascensionat este cunoasterea abundentei din natura si univers. Asta este in ceea ce veti fi cufundati inca o data. Manifestarea intrgului vostru potential inseamna ca nu exista limitari inerente puse voua, si veti incepe sa experimentati convetia naturala cu Creatorul. Misiunea vostra este sa raspanditi Iubire, buna gratie, si Lumina tuturor Fiintelor care traiesc in fizicalitate; si frica, in acest context, este privita ca falsitatea care este intradevar. Restul vietii voastre va incepe acum in glorie!






Astazi, ne-am continuat discutia despre ceea ce se intampla in jurul vostru. O mare schimbare in constiinta transforma rapid realitatea voastra pe zi ce trece. Majoritatea ramane subtila, dar sunteti gata sa primiti stiri minunate care vor schimba radical lumea voastra in bine. Fiti gata, si pregatiti pentru a va bucura de aceste evenimente in timp ce se vor desfasura in fata voastra! Sa stiti, daragii nostri, ca aprovizionarea cu Prosperitate infinita a Cerului este intr-adevar a voastra ! Asa sa fie ! „Selamat Gajun! Selamat Ja! ” (in siriana „Fii acela ! Fii in Fericire”)








Website: Planetary Activation Organization   
Tradus: Adrian




Dear Readers,

  We are looking for new translators English-Polish and English-Slovakian, for Sheldan Nidle’s messages. 
 We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to one of the Coordinators of this team, 
 and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

      



Originals and translations of Galactic Messages available at






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

PUTIN




2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.



BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

2012




Apasă pe butonulcc pentru a alege

traducerea in limba dorită.

Tribute to Light Eye

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb




Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

Sheldan Niddle Free Webinar

You UFO

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
în limba română

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
în limba română

Tribute to White Cloud

David Wilcock translations

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
în limba română

GREG GILLES

GREG GILLES
în limba română

CONV. WITH SALUSA by L. TYCO

CONV. WITH SALUSA by L. TYCO
în limba română