Followers

joi, 20 aprilie 2017

ROMÎNA – SHELDAN NIDLE – 18 Aprilie, 2017

Sheldan Nidle – 18 Aprilie, 2017

6 Akbal, 6 Kank'in, 13 Caban

Selamat Jalwa! Putinele sarcini finale se gasesc aproape complectate. Pe masura ce avanseaza partajarea, fiecare nivel face o verificare, si cu mare satisfactie se înainteaza spre urmatorul punct de siguranta. Aceasta operatiune delicata va continua pîna cînd toti cei care o merita, vor fi platiti. Privind aceste evenimente, va puteti da rapid seama de cum suntem purtati de fiecare data mai aproape de noul guvern, de noile libertati si de un belsug coplesitor. De asemenea se permite ca întunecatii sa-si petreaca ultimele lor zile ca arbitri principali ai acestei realitati pline de teama.

Lumina spune bine ati venit, cu bucurie viitoarei morti a acolitilor întunecatilor. Cu mult timp în urma, atunci cînd Annunaki au preluat controlul pentru prima data, schimbarile întunecate se gaseau aparent foarte departe. La jumatatea acestui interregn întunecat, Cerul a început lent sa planteze semintele unei noi realitati. În ciuda acestui fapt, urmatoarele 13 milenii au  fost capabile sa va afecteze în mod grav. V-au lasat cu un sentiment ascutit ca nu totul mergea bine, si ca trebuia sa se întîmple ceva minunat ca sa-l re-echilibreze. Acest lucru, se afla deja în curs.

A aparut o mare coalitie a Luminii, si o întreaga noua realitate se formeaza în jurul vostru. Aceasta noua împaratie, îi va goni pe întunecati si metodele lor mîrsave. Vechiul mediu înconjurator va fi transformat, si pasiunile voastre interne vor fi în sfîrsit o realitate comuna. Va cerem sa continuati sa aveti rabdare. Timpul de bucurie al Cerului este pregatit deja pentru cel mai minunat set de bucurii, care vreodata a fost implementat! Cheia este sa mentineti concentrarea voastra, si sa stiti intern ca aceste minuni sunt într-adevar la îndemîna. Hosanna!Hosanna !

Noi am sosit aici acum doua decenii, stiind ca aceasta misiune avea sa fie grea. Asa a fost demonstrat, însa sa fiti siguri ca schimbarile Cerului pentru aceasta împaratie se gasesc deja la îndemîna. Nu lasati ca haosul inerent sa va creeze probleme. De fapt, este turbulenta acestor mari transformari, care este necesara. Continuati avînd încredere, si sa stiti în interiorul vostru, ca momentul vostru de triumf este aproape. De altfel, cu totii ne gasim aici pentru ca sa va ajutam sa obtineti succesul pe care îl aveti destinat. Aceste timpuri sunt într-adevar de schimbare !

Namaste ! Suntem Maestrii vostrii Înaltati ! Viziunile voastre marete ne ajuta sa intram într-o noua împaratie plina de pace, belsug si iubire. Acest pamînt vã va permite sa dezlegati minunate pasiuni, care sunt baza viziunilor voastre colective. Fiti pregatiti, pentru ca foarte curînd se vor  desfasura. Asa cum a  fost afirmat mai înainte, Cerul a permis ca întunecatii sa creada ca va fi usor sa creeze rapid catastrofa lor costisitoare. Bineînteles, acesta nu este cazul. Binecuvîntate circumstante i-au dus la pierzania lor, si se manifesteaza în jurul vostru o împaratie minunata.

Colectiv, trebuie  sa mentinem aceasta minunata viziune a unei împaratii noi, îmbelsugate si suverane. Stim cît de frustranta a fost aceasta operatiune complicata. Fara îndoiala, este ceva la care voi toti ati contribuit în mod splendid. Va laudam pentru ceea ce ne-ati ajutat sa cream. Acesta este într-adevar un eveniment, pe care l-ati creat împreuna voi si cei ai Cerului. Va binecuvîntam pentru acest succes, atît de mult întîrziat. Într-adevar ati facut sa se înroseasca la fata pe toti cei ai Cerului si ai Pamîntului, pentru aceasta minunata forma în care v-ati comportat. Un mare Aleluya pentru extraordinarele voastre eforturi !

Ceea ce este pregatit sa se petreaca, este setul final de lovituri adecvate care va cinsti marile si valoroasele eforturi a celor  ai Luminii, care au facut toate acestea în mod divin posibile. Vrem sa multumim tuturor acelora care au terminat toate aceste lucruri, si ca în curînd se va face posibila Republica NESARA, si toate mijloacele pentru omenire si pentru acest glorios Glob, Gaia si cereasca sa Ierarhie Spirituala. Terminam cu aceasta recunostinta si multumim mult tuturor pentru munca voastra buna !

Astazi, am continuat cu o versiune mai scurta. Avem intentia sa continuam pîna cînd totul se corecteaza, si va veti balansa liber în Iubire si în Lumina pe care o meritati în mod divin. Se gasesc în apropiere, multe evenimente meritate mult. Fiti pregatiti pentru a accepta tot ceea ce începe sa se manifesteze !

Sa stiti, Dragilor, ca imensa Aprovizionare si interminabilul Belsug al Cerului, sunt cu adevarat ale Voastre ! Asa ca fiti asta ! Selamat Gajun ! Selamat Ja ! (În Siriana : Fiti Unu ! Fiti în Bucurie!).Tradus : Star ChildNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

2012
Apasă pe butonulcc pentru a alege

traducerea in limba dorită.

Tribute to Light Eye

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

Sheldan Niddle Free Webinar

You UFO

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
în limba română

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
în limba română

Tribute to White Cloud

David Wilcock translations

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
în limba română

GREG GILLES

GREG GILLES
în limba română

CONV. WITH SALUSA by L. TYCO

CONV. WITH SALUSA by L. TYCO
în limba română