Followers

marți, 17 ianuarie 2012

10:01:2012
January 10, 2012 
7 Men, 8 Chen, 8 ManikDratzo ! Ne intoarcem ! Evenimentele care promit sa transforme lumea voastra sint gata sa se manifeste! Ni s-a spus de catre aliatii nostri ca un eveniment global masiv este aproape. Ne apropiem de ceea ce se numeste in lumea voastra ca Noul an al Calendarului Chinezesc. Este anul Dragonului de apa, care este caracterizat de schimbari dramatice. Multi dintre voi asteapta, ca si noi, ca intunericul sa-si primeasca pedeapsa, si intr-adevar, realitatile economice actuale incep sa forteze cabala intunecata sa lupte pentru o scapare. Monedele sale discretionare sunt contestate. Multe natiuni care detin resurse naturale vaste, cum ar fi petrol, aur si pietre pretioase, nu mai vor sa accepte aceste monede discretionate ca schimb adevarat, si acest lucru adauga presiuni asupra sistemului bancar controlat de intuneric. Reforme care au fost anuntate si dupa aceea intarziate sunt cerute sa inceapa acum. Acest lucru forteaza intunericul sa mearga pe o politica de iertare a datoriilor, dar acest lucru deprima mai departe chiar bursele de marfuri. Mai mult, forteaza o incetinire in asa numitul proces de recuperare.


Multitudinea de temeri care apasa asupra cabalei intunecate o face, in mod ciudat, mai aroganta. Principalele comitete conducatoare ale cabalei au intrerupt de curand convorbirile cu aliatii nostri de pe Pamant, ceea ce noi interpretam ca o reactie de panica in timp ce ei au de fapt foarte putine lucruri cu care sa negocieze de cand a fost aruncat zarul in ceea ce-i priveste. Dupa cum vad ei, tot ce le-a lasat acesti intunecati este sa continue sa alimenteze focul mai multor posibile scenarii de razboi la scara mare; astfel, sarcina noastra imediata ne-a fost inmanata. Ne-am instruit oamenii de legatura sa monitorizeze toate momentele agresive care se desfasoara acum in lumea voastra si sa se asigure ca nici unul din ele nu se dezvolta in conflicte majore. Cu cat este sustinuta mai mult optiunea fara razboi, cu atat mai repede se vor rezolva problemele ramase. Principala intarziere acum este de fapt ca comunitatile voastre politice globale nu au mai actionat pana acum fara supravegherea si indrumarea cabalei intunecate. Acest ultim caz de „lasitate” este adresat si ne asteptam ca o serie de evenimente revolutionare sa se intample si sa transforme lumea voastra pentru totdeauna.


Pe masura ce liderii fiecarei comunitati politice infrunta aceasta noua, lume libera impreuna, se simt foarte bucurosi de noile posibilitati si in acelasi timp destul de nesiguri cu privire la masurile lor viitoare. Suntem aici ca sa oferim sfaturi, si intentionam ca planurile aliatilor nostri pamanteni sa fie indeplinite rapid. Instalarea noii guvernari si indeplinirea livrarilor din abundenta sunt primii pasi imensi care sunt necesari urgent comunitatii lumii. Facand toate acestea va duce la o noua economie mondiala si la inceputurile unui proces profund care se va termina cu dezvaluirea. Acest lucru vrem sa se intample cat mai curand posibil, deoarece avem un mare program de educatie de indeplinit pentru ca lumea voastra sa se obisnuiasca cu existenta noastra benefica. Un aspect al acestor invataturi va fi explicarea istoriei vostre reale, care va sterge cam 7000 de ani de minciuni si manipulari,facute prima data de Anunnaki, si apoi consolidate prin faptele murdare ale creaturilor lor de pe pamant, iluminoizii lumii voastre.


Aceste sarcini importante au nevoie de destul timp pentru ca toata lumea sa ajunga sa le inteleaga si de asemenea ce doreste cu adevarat comunitatea globala. Fiecare natiune doreste sa actioneze in conformitate cu interesele proprii cele mai bune si sa ofere oamenilor indrumarea de care au nevoie pentru a lucra in libertate si suveranitate. Acesta este un angajament complex si recunoastem asta in mod deschis. Oamenii nostri de legatura au o sarcina mare in fata lor. In plus, Maestri Ascensionati au lucrat indeaproape cu multe socitati secrete si sacre sa usureze acest timp al tranzitiei. Fiecare dintre noi intelege diferenta dintre ceea ce a fost acceptat pe larg ca realitate de majoritatea dintre voi si noile concepte pe care actiunile noastre unite le vor crea. Multe din cele ce vor fi prezentate pot soca cu usurinta majoritatea lumii voastre. Cultura voastra globala a fost bazata pe cateva adevaruri care au fost apoi denaturate si propagate intr-o multime de notiuni dubioase furnizate de catre ierarhiile voastre politice si religioase. Rezolvarea se afla in centrul schimbarilor care vor permite noii voastre realitati sa se manifeste.


Namaste ! Noi suntem Maestri vostri Ascensionati ! Venim cu cateva date interesante pentru voi. In prezent cabala intunecata a instituit o serie de discutii cu guvernele din Orientul Mijlociu, Asia si Africa de Vest. Aceste „discutii” sunt menite sa obtina aprobarea acestor guverne sa tranfere in secret resurse pretioase care pot fi convertite in bani lichizi. Pana acum aceste interactiuni au esuat in a oferi rezultatele intentionate. Cu toate acestea, cei intunecati isi folosesc toate resursele sa ajunga la un fel de intelegere cu oricine ii asculta pentru ca sa supravietuiasca primului sfert al anului 2012. Esecurile repetate in aceasta cautare nu i-a descurajat de la a crede ca vreo solutie miraculoasa la dilemele lor poate fi gasita. Oricum, asociatii nostri sunt convinsi ca, cabala se afla intr-un punct in care vor ajunge la o intelegere cu Lumina pentru capitularea imediata. Victoria este foarte aproape !


Timpurile acestea dinaintea infrangerii propriuzise a intunericului ne obliga sa ne concentram asupra realitatii pe care o dorim cu totii. Dati-ne voie sa detaliem si sa incepem sa folosim energia noastra colectiva sa aducem Lumina si odata cu ea, prosperitatea, suveranitatea si constiinta deplina. Faceti-va timp in fiecare zi sa va interiorizati si sa folositi potentialul vostru nelimitat sa formati aceasta noua lume, avand in gand ca voi sunteti cel mai brav semnal al Luminii. Actiunile voastre ancoreaza o lume care este construita acum de multitudinea de ierarhii si descendente ale Raiului. Rolul vostru este sa luati aceasta imensa energie si sa o daruiti de buinavoie Gaiei. Facand asta completati Binecuvantarile care vin de la sfintia Aeon catre taramurile fizice ale Pamantului. Dar aceasta energie are nevoie de concentrarea voastra pentru a se materializa pe Pamant, si este astfel, ca vizualizarile voastre lucreaza miracolul care este noua voastra realitate.


Aceasta noua realitate are un scop maret: sa va aduca constiinta deplina. Inca de la caderea Atlantidei acum aproape 13 milenii, voi ati ratacit cu constiinta limitata si ati cautat sa redobanditi abilitatile ca de Ingeri. Aceasta odisee obositoare atinge acum destinatia sa sfanta. Constiinta deplina v-a fost luata printr-o simpla realiniere a codului genetic si a fost tinuta in loc de o serie de programari epigenetice centralizate. Cu toate acestea, acest lucru poate fi suprascris prin mijloace ca frecventa Luminii vie si folosirea programarii speciale prin vibratii care sunt adaptate la circumstantele vietii voastre individuale. Acest proces, atunci cand este supravegheat de o Fiinta pe deplin constienta va va intoarce la constiinta deplina. Acest miracol este gata sa se intample atunci cand noua realitate se va manifesta pe deplin. Timpul pentru bucurie este aproape !


Astazi, am raportat despre evenimente care va aduc si mai repede noua voastra realitate. Noi ne pregatim personalul pentru a efectua functiile finale de pre-contact si Maestrii vostri Ascensionati, de asemenea, se asigura ca diferilele lor sarcini divine sunt finalizate conform planului divin. Sa stiti dragii nostrii ca Resursele nenumarate si Prosperitatea infinita a Raiului sunt intr-adevar ale Voastre! Asa Sa Fie! Selamat Gajun Selamat Ja! (in Limba Siriana, pentru “Fiti Unul!” (eng. “Be One!”, n.t.) si “Fiti in Fericire!” (eng. “Be in Joy!”, n.t.), n.t.)Website: Planetary Activation Organization   
Tradus: Adrian
Dear Readers,

  We are looking for new translators English-Polish and English-Slovakian, for Sheldan Nidle’s messages. 
 We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to one of the Coordinators of this team, 
 and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

      Originals and translations of Galactic Messages available atFirst Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on 
First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch Lightworker Maarten Horst and is presented in English.

Un comentariu:

  1. Am folosit net-ul in speranta ca voi gasi aici raspunsuri la cateva intrebari care parca nu-mi dau pace si care unora li s-ar parea cel putin ciudate...asadar,am citit si despre ''Star seeds'',si ,sincer nimic din ce am "inmagazinat " pana acum nu mi s-a parut irational,din contra...Ciudat e pentru mine doar faptul ca nu am gasit aici nici un comentariu...in timp ce retelele abunda in site-uri de socializare.minciuni politice,povesti amoroase -"rautati amabile"la indemana oricui ,foarte ''la moda''si curios de "la mare cautare" !!!!!
    Oare chiar la atat s-a redus totul??

    RăspundețiȘtergere

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

2012
Apasă pe butonulcc pentru a alege

traducerea in limba dorită.

Tribute to Light Eye

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

Sheldan Niddle Free Webinar

You UFO

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
în limba română

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
în limba română

Tribute to White Cloud

David Wilcock translations

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
în limba română

GREG GILLES

GREG GILLES
în limba română

CONV. WITH SALUSA by L. TYCO

CONV. WITH SALUSA by L. TYCO
în limba română