Followers

joi, 27 ianuarie 2011

25 Ianuarie 20118 Chicchan, 3 Yax, 7 Ik

Selamat Balik! Venim din nou pentru a discuta multele evenimente secrete ce se pregatesc sa devina publice in lumea in care traiti. Aceste evenimente erau pregatite initial sa va schimbe lumea cu multi ani in urma ; ce se petrece in schimb este o inceata indepartare a vechii ordini, datorata, in mare masura, de decizia conducatorilor (actuali) intunecati ai lumii voastre de a obstructiona ordinul suveran al Raiului, la fiecare cotitura si prin orice modalitate, ce le sta la indemana. Acesti venetici ai intunericului regreta acum multe dintre aceste decizii. Ei sunt foarte constienti de repercursiunile daunatoare, pe care obstructionismul lor neabatut le-a atras asupra lor si se folosesc de pozitiile lor de putere pentru a negocia in ultimul moment cu Aliatii nostri pamanteni. Aceste incercari de a obtine sentinte reduse ajung la urechile surde ale Aliatilor. Aliatii nostri pamanteni planuiesc sa impinga acesti infractori pe margine, lasandu-i inofensivi si neputiciosi in a mai putea sa mai interfereze cu politicile care urmeaza a fi introduse odata ce guvernele interimare vor fi numite in functie. Grupului bancherilor si prietenilor lor din corporatii le lipsesc cu desavarsire verticalitatea morala ce urmeaza a fi trasatura definitorie a regimurilor provizorii viitoare.

Noile regimuri vor aduce suveranitatea universala si eliberarea de sub tirania politicilor adoptate de catre pionii Pamanteni corupti si de catre sefii lor de altadata, Anunnaki. A venit momentul Adevarului si sfarsitul conducerii prin intermediul minciunilor si a manipularii, care au fost modus operandi pentru ultimele 13 milenii. Intelegem pe deplin cat de greu trebuie sa le fi fost Aliatilor nostri Pamanteni, sa faca fata bogatiei si puterii acestor maestrii intunecati atat de impamanteniti; totusi, fiecaruia dintre voi i s-a dat dispensa de a parasi acest tinut de cosmar creat de intuneric. Noi a trebuit sa ascultam protestele insolente ale acestor magnati intunecati ce sustineau ca au dreptul la ceea ce fac, atunci cand le-am cerut sa ne explice de ce politica vechii lor ordini este inca activa. Intr-adevar, ultima decada de intalniri neproductive cu ei, ne-a demonstrat cu claritate ca atitudinea lor razbunatoare si rebela a ramas neschimbata. Acum, revolutia tacuta, ce se afla in plina dezvoltare, ii forteaza rapid sa se dea la o parte. Componenta critica a acestui intreg proces suntem, desigur, noi. Noi putem vedea cat de mult aveti nevoie de un campion daruit si de un mentor dedicat si in acest rol iesim in fata, pentru a va aduce tocmai aceasta.

Aceste exigente au metamorfozat primul contact in ceva cu totul nemaivazut: o misiune care este totodata vestitoarea si ramura morala executiva a Federatiei Galactice. In acest rol, invatam cum sa relationam cu fiecare dintre voi si cum sa fim de cel mai mare folos Aliatilor nostri Pamanteni, pentru a pune punct acestei domni a intunericului. Aceasta readucere a planetei inapoi la Lumina a fost decretata de catre Rai si Lordul Surea, astfel noi putem realiza unele actiuni, care altfel nu ar fi fost permise de superiorii nostri. Pornind de la aceste premize, noi am avut misiuni in lumea voastra ce au cerut ca personalul nostru sa fie prezent direct printre voi si am urmarit modul de actiune al verilor nostri din Pamantul Interior, Agarthienii, plasand aproape 10 milioane de barbati si femei, apartinand flotei noastre, in lumea voastra, cu o rezerva de inca 15 milioane. Flota noastra este imensa si avand un grup nemaipomenit de Fiinte vii ( Navele noastre), acest contingent considerabil al personalului nostru in lumea voastra nu ne epuizeaza resursele. Aceste persoane sunt ochii si urechile noastre pe suprafata planetei, iar feedback-ul lor ne pregateste pentru urmatoarele noastre actiuni de indrumare.

A va elibera de opresiunea sub care traiti este obiectivul nostru primar si pana in momentul prezent ne-am aliat cu Agarthienii, pentru a ne asigura ca planurile noastre corespund societatilor voastre. Avem obligatia morala de a contribui cu o buna mediere a cauzei Aliatilor nostri pamanteni, deoarece a-i face pe cei ce formeaza oligarhia intunecata sa cedeze controlul puterii Aliatilor nostri pamanteni este de o importanta suprema. Pe aceeasi linie, urmarim ca Aliatii nostri sa duca la implinire acele politici asupra carora am convenit de comun acord. Pana in acest moment am ajutat prin a furniza metalele pretioase, care sa permita revenirea sistemului unei valute monetare forte. Ne ingrijim de asemenea, prin intermediul tehnologiei de care dispunem, de a da Aliatilor nostri informatiile necesare pentru a avea cel mai greu cuvant in negocierile duse cu delegatii celor intunecati. Asiguram transportul si securitatea Aliatilor nostri, pentru a-i transporta rapid de la o intalnire cruciala la alta, fiind de asemenea cu ochii pe oligarhia intunecata, pentru a ne asigura, ca se va plia pe cererile Aliatilor nostri. Aceasta este doar o mica pare din activitatile pe care le realizam.

Elementul cheie in toate acestea este tehnologia noastra de aparare, care este cu mult inaintea celei detinute de catre guvernele voastre secrete. Folosind aceasta superioritate intr-o larga gama de misiuni de aparare, am demonstrat cu claritate oligarhiei, nivelul capabilitatilor noastre. Am neutralizat arme nucleare si am dezactivat baze intregi de lansare a rachetelor, avioane si baze spatiale. Aceasta a necesitat chiar eliminarea ocazionala a navelor spatiale si a altor baze de tehnologii exotice. De asemenea am neutralizat anumite module de armament, secret, ce a fost utilizat impotriva Aliatilor nostri, in mod repetat inultimele sase luni. Am dat avertizari clare si repetate, cum ca orice atacuri asupra depozitelor si asupra zonelor de siguranta a Aliatilor nostri nu vor fi permise. Aceste avertismente incep abia acum sa fie luate in considerare. Neutralizarea de catre noi a retelelor lor reunite de sateliti, a fost ultima picatura, care i-a facut sa incline spre concluzia ca varianta militara nu este o optiune.

Protectia si suportul Aliatilor nostri, ce se afla pe Pamant este una; este cu totul altceva atacul direct asupra acestor guverne din umbra. Biciuirea noastra cu aceste actiuni prostesti a fost o tactica ce se considera varful de lance al strategiilor celor intunecati. Cunoastem aceasta absurditate si i-am lasat pe acesti oligarhi sa stie, ca singura lor optiune este sa se predea neconditionat. Cat despre procesele care vor urma, Aliatii nostri inteleg ca pedeapsa capitala nu intra in discutie, cum nu intra in discutie nici incarcerari indelungate ale celor vinovati. Durata de timp pentru a ramane pe suprafata planetei, odata ce schimbul guvernamental s-a petrecut nu este mai mare de 16 luni. Aceste procese nu se ocupa cu a judeca sau de a razbuna, ci cu a permite o expunere a faptelor si o intelegere a lor, spre a putea merge mai departe. Scopul este de a va ghida pe toti inapoi la o constinta deplina, iar acest vechi joc de a invinovati sau de a rasplati a trecut de mult de timpul lui. Realitatea voastra este pe cale sa se transforme la modul fundamental in bine.

‘O transformare la nivelul constintei’ este in general o expresie asupra careia voi aveti o intelegere limitata. Totusi, implicatiile ei sunt explicite si garantam sa onoram aceasta responsabilitate. Voi sunteti fiinte de un mare si neexplorat potential, ce veti transcende meschinariile celor intunecati. Cosmarul din ce in ce mai negru al acestor timpuri este catalizatorul trezirii voastre si odata ce va veti ridica din ceata toxica a prezentei realitati, veti fi capabili, sa spunem asa, sa mirositi constinta trandafirilor Raiului. Aceasta experienta inaltatoare va va ilumineaza sufletul si va va aduce fericire propriei prezente a Lui Eu Sunt. Aceasta este ceea ce va asteapta chiar in fata voastra si in ‘lumina’ acestor aspecte, orice intarziere asupra neplacerilor ultimilor 13 milenii ar fi intr-adevar contraproductiva. Concentrati-va mai bine, asupra viitorului glorios, ce este pe cale sa se nasca!

Sunteti pe cale sa fiti incununati cu mari responsabilitati si lucruri mari se asteapta de la voi. Nu este usor sa ajungeti la noua dimensiune a ceea ce sunteti, in timp ce sunteti haituiti, restrictionati si batjocoriti de catre mediul vostru actual. Sarcina voastra este sa va ridicati peste ridiculizarea si abuzurile, pe care le-ati indurat in aceasta viata. Sunteti intr-un punct esential si Raiul v-a acordat Gratia Divina pentru a avea succes in misiunile voastre sacre. Noi ne aflam aici pentru a va oferi mijloacele, atunci cand va fi necesar, care sa va asigure succesul. Sunteti destinati sa deveniti capabili a va restaura voi insiva, la nivelul de altadata al gloriei voastre! Rolul nostru este unul de sustinere, sa va eliberam calea si sa ne comportam ca mentori fizici pentru voi. Mutarea voastra in Pamantul Interior va completa calatoria, in care ati pornit cu milenii in urma. Acum este momentul de a va bucura!

Astazi, am vorbit despre marile schimbari, care incep sa prinda contur in realitatea voastra. Momentul pentru a inceta musamalizarea fenomenului OZN este aici. Sa fie acesta primul pas spre marea reuniune a familiei noastre. Suntem in Bucurie! Venirea noastra este pentru a completa revenirea voastra la constinta deplina. Sa stiti, Dragilor, in Inima Inimilor voastre ca Abundenta nesfarsita si Prosperitatea fara sfarsit a Raiului sunt intr-adevar ale Voastre! Asa sa Fie! Selamat Gajun! Selamat Ja! (in limba siriana: Fiti Unul! si Fiti in Bucurie!)


Traducere: Sorin

Galactic Federation by SHELDAN NIDLE
www.galacticchannelings.com - All languages stated above

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

2012
Apasă pe butonulcc pentru a alege

traducerea in limba dorită.

Tribute to Light Eye

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

Sheldan Niddle Free Webinar

You UFO

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
în limba română

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
în limba română

Tribute to White Cloud

David Wilcock translations

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
în limba română

GREG GILLES

GREG GILLES
în limba română

CONV. WITH SALUSA by L. TYCO

CONV. WITH SALUSA by L. TYCO
în limba română